Zdravím, poradí mi niekto prosím ako sa mám vysporiadať s tým keď si potrebujem zabaliť zlato, a som jediný kto na serveri hrá? dookola predávam amulety a v aukcii kupujem nové, ale donekonečna sa to odkladať nedá, a konieckoncov, ja si potrebujem to zlato dostať aj do formy balíku, a nie len amuletov.. občas niekoho poprosím keď sa po dlhej dobe na serveri objaví, a aj to je z iného spolku a ledva odpíše, takže ani neviem či je ten človek online.. keby som si mohol urobiť multiúčet s levelom cca 20 ktorý by som si pomenoval trebars "BalenieZlata" a iba by som si cez ten účet balil, tak by som tým zrejme porušil pravidlá, takže neviem čo si mám počať...
Balenie zlata na mŕtvej provincii
-
-
Problem je to zlozity a asi nevyriesitelny. Zial hernym timom nieje dovolene davat vynimky pripadne poupravovat pravidla ktore urcilo GF.
Ja by som ti asi odporucil ten ucet "zakonzervovat" a nechat ho zatial "spat" az do doby spajania serverov a zacni hrat na aktivnom zrychlenom servery 5x.
Tam das uroven 100 aj do mesiaca, budes mat aktivne balenie aj trh.
-
ono je to na 5x provincii.. ale aj tak mi nemá kto baliť.. level mám 99 a do konca týždňa aj 100, ale s tolkými balíkmi sa nedá hrať... malo by sa to riešiť.. ak máte niekto podobný problém tak mi to prosím povedzte, a môžeme si vzájomne vytvoriť pre toho druhého účet na balenie a baliť zlato podla potreby.. inak to nevidím..
-
ono je to na 5x provincii.. ale aj tak mi nemá kto baliť.. level mám 99 a do konca týždňa aj 100, ale s tolkými balíkmi sa nedá hrať... malo by sa to riešiť.. ak máte niekto podobný problém tak mi to prosím povedzte, a môžeme si vzájomne vytvoriť pre toho druhého účet na balenie a baliť zlato podla potreby.. inak to nevidím..
Tvá provincie a nick ?

-
provincia 23 a nick Crommush
-
NIc jsem prakticky nikdy nebalil. Vše jsem ukládal do svitků. Amulety a prsteny jsou slabota. Svitky měly budoucnost. Hrál jsem tak, že jsem třeba prodal nějaké svitky, procvičil goldy a pak např. se zapnutým dispaterem odkupoval si svitky zpět. Sice jsem neměl zásoby ve goldech, ale ve svitcích. plus amulety a prsteny jako vyrovnávací položky. Nejdražší svitek Gaias kus 592,2 k v počtu 3 kusů
Nevím jestli existují ještě dražší kusy?
Má to obrovskou výhodu. Nemusím hrát třeba měsíc, dva a nemusím se bát, že mi goldy propadnou. Měl jsem to hlavně také na nákup surek. Ale bohužel náš speed server je také mrtvý ani já nehraji jak jsem hrával. někdy stěží dám tu truhlu za arény. Bohužel ta hra mě už zklamala. Jako pořád dostávat dropy co jsou úplně k ničemu. luciovky sporadicky třeba 1až 2 kusy oranž za ROK a RED vůbec žádná.

Fuj.
Nejsem sám kdo přestal hrát a bude to horší pokud Game Forge nepřijde s nějakou inovací gladiatusu.
Např. docela by se v Británii hodilo bludiště.
Na vysoké levely se vůbec pořádně nemyslelo.
Úplně tu hru nezavrhuji avšak lepší to asi už nebude.
-
Samozrejme, ako som uz niekolkokrat spominal, nikto nikdy nepredpokladal, ze tato hra vydrzi dlhsie ako 3-4 roky a kedze neexistovali zrychlene servery, nejak nebol dovod zaoberat sa vyssimi urovnami, ktore teoreticky nemali nikdy vzniknut.
Potom sa ukazalo, ze zakladna uvaha je mylna a vymyslelo sa genialne riesenie s dramaticky rastucim poctom skusenosti, potrebnych na vyssiu uroven - tusim od urovne 90? Nespominam si presne.
Kazdopadne vtedy, prepocitanim, stiahli top hracom zo 30 urovni a pridali par predpon a pripon pre urovne 100+ (Lucius, Gaius, ...), cim bol problem na par dalsich rokov odsunuty.Pretoze v nekonecnej hre je potrebne pocitat s nekonecnym rastom, aj ked je schvalne spomaleny.
Hra sa napriek vsetkemu drzala aj dalej celkom slusne, tak sa vymysleli zalare a neskor opotrebenie a vylepsovanie predmetov a zacali sa spustat zrychlene servery, generujuce rychle prachy.
Pritom najjednoduchsim napadom bolo vymysliet koniec hry s odmenami pre vitazov, povedzme keby 50 hracov porazilo vladcu najtazsieho zalara, server by bol ukonceny a vitazom by sa rozdali premie v rubinoch so zapisom do Velkej siene slavy, kde by boli najvyssie hodnoteni hraci, ktori by na dosiahnutie vitazstva potrebovali najmenej dni..
A tak to zije dodnes, ubehlo dalsich pomaly 5 rokov - hra ma stale potencial, preto ju nikomu nepredaju, ale priority su celkom inde a tak to potom vyzera. Ved len zlucovanie serverov je "na programe" uz minimalne 2 roky - a to ide o opakovanu ulohu, cize by mala byt relativne jednoducho realizovatelna, co vsak zjavne neplati.
A suhlasim, balenie do zvitkov so spatnym odkupom je jedina cesta, v pripade multiuctu je vzajomny obchodny kontakt vyluceny.
Zostava zariadit sa v ramci platnych pravidiel a usetrit si zbytocne konflikty.
Vela stastia vsetkym.
Boco