Премахване на двуфакторната автентификация

  • Здравейте, интересува ме как мога да деактивирам двуфакторната автентификация ? Активирал съм я за телефона си, въпреки това продължава да ми иска код, който не се показва никъде и не мога да вляза, търсих и QR и отново нищо. Опитвам се да вляза от друг телефон в акаунта си и ми показва, че вече съм направил двуфакторната автентификация, а аз не съм. Сега мога да влизам в акаунта си само през лаптопа.

  • Оказа се, че трябва да използвам кодът, който ми бе даден при първоначалното удостоверение. Проблемът е че този код нито излиза някъде, нито е изпратен, нито бе упоменато, че трябва да се запамети. Изхвърли ме и от акаунта ми в уеб браузъра на лаптопа. При опит за влизане в мобилното приложение ми показва, че вече е активирана автентификацията, а в сайта, влизайки през уеб браузър ми иска въпросният код. Моля за съдействие, на мнение съм, че цялата система е объркана и недоизмислена !

  • за това и много играчи не го направиха това ,защото сметнаха ,че е глупост и няма никакъв смисъл да го правиш : ( Аз не мога да ти помогна ,пусни си билет към системата и ще получиш отговор след 2-3 дена ако имаш късмет и отговора няма да те очарова...

  • Пуснах билет на 16.06. - никакъв отговор! Пуснах тема във форума - никакъв отговор! Пише, че ако си загубя въпросния код за потвърждение трябва да пиша до съпорт. Въпроса е кога съпорта ще пише на мен. Не съм очаквал, че всичко ще се случва толкова мудно и до такава степен няма кой да ти обърне внимание ако стане нещо.

  • аз четох ,че до 3 дни ще пишат.Горе долу и аз толкова чаках:) Но пак ти казвам това което порчетох не ми допадна като отговор ,и ако пишех пак ,щях да чакм още толкова за последващ такъв! За мене се обезсмисля съпорта в играта...И накрая те пита дали си доволен от намесата на оператора:):):) познай какво написах...

  • Вчера получих отговор и двуфакторната защита беше премахната.