Čaute, vedel by mi niekto poradiť ako si mám zapnúť gladiatus crazy addon na telefone ? Skúšal som si to nainštalovať tak ako na pc a nefunguje mi to ..Ale na pc ide v poriadku Neviete niekto ako to treba spraviť aby to šlo ? Ďakujem
Gladiatus crazy addon
-
- SK
- Antonio
-
-
mobilní prohlížeče nepodporují rozšíření
-
Čo som skúšal, kedysi sa to dalo dať aspoň , na Firefox na telefone, ale podpora skončila, takže momentálne neexistuje žiaden android prehliadač čo podporuje Crazy addon..
-
Škoda
Vďaka za odpoveď
-
Jde to nebo ještě nedávno cca tak měsíc či dva nebo více zpět to šlo. Osobně jsem to zkoušel a fungovalo mi to. Bylo zapotřebí mít prohlížeč který umožňoval instalaci web extension.
Akorát já prostě už tuto hru pomalu přestávám hrát a z nostalgie jsem si ještě koupil nějaké rubíny a zaplatil Centuriona na 70 dní. Jenže to stejně vůbec nehraji, pokud se nepočítá těch několik kliknutí denně na meziprovinciální arénu za účelem zisku truhly.
Takže mít crazy addon na mobilu jde a nebo to šlo.
EDIT: tak stále funguje.
Důkaz hier:
-
Aký je to browser?
-
Kiwi
-
Paráda funguje to
Ďakujem
-
Ahoj Taibl
Ani si nevieš predstaviť ako si mi pomohol. Je to radosť hrať. Ďakujem.
-
Dobrý deň prajem všetkým
Konečne som našiel spôsob ako fungovať s gladiatus CRAZY Addonom na Androide pomocou internetového prehliadača KIWI browser. Ďakujem krásne za tip. Funguje to na 100 % aj keď trošku to hápruje po poslednej aktualizácií addonu.
Avšak mám ďalší problém a to tento: Ako fungovať na gladiatuse s CRAZY Addonom ale na iPHONE so systémom iOS? Má niekde Apple na Apple Store internetový prehliadač, kde si vieme pridať rozšírenie ako Gladiatus CRAZY Addon?
Ďakujem za odpovede a tipy
Pekný deň
S pozdravom KRONY
-
cauko a ako si si dal ten kiwi ja som to stiahol a ďalej už neviem
-
Čavko
1 – Stiahni si do mobilu s Androidom aplikáciu – „Kiwi Browser - Fast & Quiet“ (10 mil.+ stiahnutí)
2 – Keď tvoríš Kiwi Browser, tak hore úplne vpravo máš 3 bodky pod sebou a na to ťukni a to ti otvorí kontextové menu rôznych možností
3 – Ťukni na možnosť „Rožšírenia“ (práve si sa dostal do zložky, kde si vieš do Kiwi Browseru pridať hocijaké rozšírenia, ktoré ponúka Google obchod s rozšíreniami...
4 – Vyhľadaj vo vyhľadávacom okne názov: „Gladiatus Crazy Add“ a to ti nájde rozšírenie s názvom „Gladiatus Crazy Add On“. Verzia 4.3.8. Veľkosť 7.7 MB. (Tieto informácie mi aktuálne píše v podrobnostiach tohto rozšírenia, takže by si mal stiahnuť presne to isté, čo mám ja)
5 – Pridaj rozšírenie „Gladiatus Crazy Add On“ do „Kiwi Browser“ aplikácie
6 – Prihlás sa do hry a nastav si všetky rôzne nastavenia addonu v hre a užívaj si Gladiatus
Snažil som sa to popísať čo najjednoduchšie a najpodrobnejšie, takže verím, že to zvládneš
Ak by si predsa len mal nejaké ďalšie otázky, tak pokojne napíš
Pekný deň
S pozdravom KRONY
Ale už by ako fakt niekto mohol prosím napísať ako toto isté spraviť na APPLE MOBILE??? Neverím, že tu každý hraje gladiatus iba na Androide?!
-
Nainštaloval som to ale neide to po zapnuti vyskoči okno -Welkome to Crazy addon kliknem na ok tak to okno zmizne ale ak kliknem na čokolvek zaze vyskoči to okno Welkome a tak je to stale takže ani nič nemôžem nastavit ked po každom kliknuti ma to vrati ny vychodzie nastavenie
-
Mě už addon funguje normálně ve Firefoxu na androidu