📂 Кандидатура за оператор [ОТВОРЕНА]

 • announcement_gladiatus_bg_253fe2bf8b0c58a12a20f4871fe198ee.jpg


  [КАНДИДАТУРИТЕ СА ОТВОРЕНИ]  Обмисляли ли сте някога възможността да помагате на потребителите като оператор в някой от нашите сървъри? Ако отговорът е "да", бихме се радвали да ни изпратите кандидатура за оператор, по описаните по долу начин и изисквания!


  Операторите отговарят за спазването на правилата на играта и са първата линия на съпорт за потребителите, когато последните срещнат проблеми или имат въпроси. Операторите се занимават с проблемите свързани с играта, следят за нарушения и проверяват потребителите в своя сървър.


  Важно е да запомните, че операторите са хора също, като Вас. Имаме такива на 18 години, както и хора на повече, мъже и жени, студенти, лекари и най-различни други професии. Няма някакво ограничение за това какъв тип човек трябва да сте, за да се присъедините към нашия екип от доброволци.


  Операторите имат достъп до голям набор от информация и инструменти, така че те нямат нужда от някакво предишно знание относно IT или технически аспекти на играта. Обучение, както и подробни инструкции са винаги налични в тяхна помощ. Всички нови оператори преминават през задължително обучение и период на изпитване.


  ☑️ Преди да подадете Вашата кандидатура, имайте предвид, че:

  • поради законови изисквания трябва да имате навършени 18 години, ще трябва да подпишете и споразумение за конфиденциалност,
  • необходими са Ви поне 2 часа дневно свободно време,
  • необходимо е да използвате IRC,
  • трябва да сте в състояние да работите самостоятелно, както и в екип с други хора,
  • трябва да познавате добре правилата и условията на играта,
  • това е доброволна позиция, която не е заплатена, предоставят се допълнителни стимули за тези, които играят играта.

  ☑️ Операторите трябва да:

  • разбират, че оказването на помощ на потребителите е нашият най-висок приоритет,
  • бъдат в състояние да работят в екип, да получават насоки, както и да приемат критика, когато такава е отправена,
  • се отнасят с другите хора с необходимото уважение при всички ситуации, независимо от техните лични чувства и предпочитания.


  Ако проявявате интерес, можете да подадете Вашата кандидатура от този сайт


  ❗ Важно: въведете валиден имейл адрес, през него ще се осъществява цялата кореспонденция с Вас. Следвайте указанията на всяка стъпка в системата: подаване на кандидатура, потвърждаване на имейл адреса, потвърждаване на поканата за интервю и пр. В случай, че срещнете затруднения, можете да потърсите помощ, като се свържете с мен чрез лично съобщения в настоящия форум.


  Считано от 17.07.2018 г. кандидатури ще се приемат само и единствено чрез посочения по-горе сайт.


  Поздрави,
  Gladiatus.bg екип

  arptm.png

  Gladiatus.bg - Team Manager | Gladiatus.en - Board Admin & Super Operator
  CIRCUMFLEXTWENTYFIVEARPTWENTYSIX!