Príprava na Zagraša

• Ahoj

Neviem teda aké máš veci, ale doporučoval by som ti rozhodne vybaviť obrancu Lucius vecami. Veľmi dobré sú Leandronimus veci, ktoré doplnia silu, obratnosť a charizmu. Inteligenciu by som sa pokúsil vyriešiť s dvoma vecami aleluja alebo jednou samoty.

Liečiteľ to je najlepší asi Marcus

Útočníci zrejme Ichorus, Mateus

• Na obrancu by som ti teda odporučil

• Táliths zeme
    • niečo s príponou samoty na doplnenie inteligencie
    • Leandronimus alebo niečo čím doplníš charizmu a obratnosť na maximum (napr Leandronimus utrpenia, delikátnosti)
    • zvyšok Lucius veci

Netreba obrancu podceňovať, ak ho dobre vybavíš, dokáže dať toľko zranenia ako útočník. Uvidíš to však hlavne neskôr, keď budeš používať ako obrancu svoj klon.

Liečiteľ si myslím, že je v pohode, ale ak sa bude dať, vyrob si Marcus veci. Idú tam lacné suroviny, to v ružovej vyrobíš/kúpiš ako nič. Môže ti to pomôcť.

Útočníci
    Dosť dôležité je aj to, koľko chceš investovať. Vybaviť žalár je náročné. Ja som sa toho chopil až na úrovni 95. Dovtedy som mal len veci z aukčnej budovy. Naozaj vrelo ti odporúčam 3x oranžová Ichorus zbraň. Budú ti slúžiť dlho a posunú ťa na inú úroveň. Vidím, že si šikovný, že máš dobré veci nasadené, nemám na nich čo vytknúť.

Počkal by som na úroveň 84 a nechal si vyrobiť celú sadu Antonius vecí. Dovtedy to podľa mňa nemá zmysel. Myslím však, že samotné Ichorus dýky a vylepšenie liečiteľa a obrancu by ti mohli pomôcť vyhrať. Prípadne dobre potrénovať cez akciu a urobiť obrancu z tvojej postavy.