Meg ha már őszinte akarok lenni már kezdek én is belefáradni az ilyenekbe. 🙂
Az event túlnyomások akkor a ***********meg gyere beszéljük meg szémelyesen.. 😀
Ha a csatamotor miatt kikapok akkor röhögök eggyet és ennyi...
Meg ha már őszinte akarok lenni már kezdek én is belefáradni az ilyenekbe. 🙂
Az event túlnyomások akkor a ***********meg gyere beszéljük meg szémelyesen.. 😀
Ha a csatamotor miatt kikapok akkor röhögök eggyet és ennyi...
Ki is az aki provokál? Én vagy ez az idióta
OGG_StormyHoool (27) [OGG] - aki ma már 19x támadott meg? Persze a fejlesztőket ez nem érdekli, lényeg, hogy menjen a pénz nekik.
Arról nem tehet senki hogy alig ad be embert a rendszer folyamat úgyan azt a 20-30-ember... így valakik sokszor előkerülnek.... én magam is s27-n játszom természetesen nekem is meg vannak az emberek akik folyamat csapnak úgyan úgy s8 s2 s23-ról s11-ről de nem érdekel jöjjenek csak el visz 80-100k aranyat és? speed szerver annyi aranyam van nem tudom úgy se mire költeni hisz minden nap lehet dp-t nyomni... a tp érdekel engem csak. csak egyet nem szabad elfelejteni addig jöjjenek amíg tudnak mert nagyon hamar fordulni fog a kocka és akkor nem mindegy majd hogy a f** melyik oldalán fognak állni :-)) speeden hamar fejlődöm utánna én fogom az adott illetőt napi 15-20x is akár támadni aztán utánna majd sírhat hogy miért is megyek rá persze az adott illető mindig elfelejti hogy miért.. ![]()
Ez pontosan igy van.kb 2 ora jätek utan mär kuldi a rendszer hogy 5*tamadtam mindenkit...
Ha meg nem tamadok akkor meg nem tudom tartani a tempot 23 szerverrel akiktol meg en kapok napi sokat,tehat bocsi.
Ez egy korforgas,ez van.Adok-kapok mindig volt,csak regebb egy szerveren belul.Ettol gladiatus a jatek neve,menjen a nonstop harc.
A GF oszthatna ingyen rubint a vírusra való tekintettel. 😀😀
Úgy is egyre többen maradnak otthon.
Egy 2 napos malef event még jobb lenne ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hát nálatok lehet de s27-n nincs
ráadásul nyakunkon a kovács event meg a kosztüm is ![]()
A bronz malef meg nem jó semmire hiába van piacon azzal sosem kovácsolok ![]()
S27re gondoltam. 🙂
Jó a bronz is ha nincs más. 🙂
Most elég sűrűn volt malef event 2x 2 hónap alatt ha nem tévedek.
Nálam tele a raktár, év végéig kihúzom ezüst malefekkel.
3 napos eventen lehetett rendesen farmolni.:)
Most elég sűrűn volt malef event 2x 2 hónap alatt ha nem tévedek.
Nálam tele a raktár, év végéig kihúzom ezüst malefekkel.
3 napos eventen lehetett rendesen farmolni.:)
Hány szett malefod van? ![]()
Event után volt 80 szett , most pedig 59 (ezüst) ![]()
Én valahogy mindig olyankor vagyok inaktív.. ![]()
s23on nekem is van 100szett ezüstöm ,meg vagy 140bronzom ... de normalon 1sem mindenhol van valami ,ami nincs ... ugyhogy nem bannám ha lenne még egy malef event 14.ig
Malef event már nem lesz... kihirdették az áprilisi eventeket hova férne be szerinted a malef event ilyen csodás eventek mellé?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Idén elég korán kezdődik a húsvéti event.... tavaly április 10-től volt április 24.-ig
április 4. - 5.
április 12. -13.
Sziasztok!
Egyedül jelenleg csak a csatamotorra vagyok kiakadva.
Ezen valamit nagyon javítani kellene.
Üdv: Gyuri
Hali
Arra mindenki. ![]()
Már illő volna valamit csinálni a GFnek.