může mi to někdo logicky vysvětlit, a ví někdo, proč s tím GE nic nedělá minimálně 3 roky ?
aréna a nesmyslné prohry
-
-
Zaprvé není jasné kdo prohrál a zadruhé proč by s tím měl někdo něco dělat, když hraje roli i štěstí/náhoda? Bylo by to o ničem když budeš mít předem jasně dáno kdo vyhrál.
-
Jj to je takzvané RNG v praxi kdy i nabušenec může brutálně prohrát. To se mi stává často, že někteří nabušenci to u mě chudáka projedou a v turmě tuplem protože naboostovaný dvojník není zárukou výhry pokud moje výbava na žoldácích je o řád vyšší než jejich.

-
pane spamer, při dobrém vyhodnocení faktu, který jsem postnul, musí být každému jasné jak souboj dopadl....tzv.rng akceptuji, pokud to je v rámci 10/10 maximálně 2/10, ale pokud se to nahodile děje 4/10 tak je něco špatně, jak k tomu přijde ruble hráč který podporuje hru a celé tohle pohádkové představení vůči free to play hráči, který se jen veze

dle mého názoru je 15 kol v aréně špatné a nedostačující pokud mám akceptovat rádoby RNG, mělo by se zvednout minimálně na 20 kol
-
A ty se nějak stydíš za svůj nick/účet nebo co ? Klidně to sem postni celý i s provincií na který hraješ

JInak to RNG mi neva... jasně,taky si na to zanadávám, ale na druhou stranu jsem rád, když se o mě sem-tam rozbije jeden nejmenovanej gildou nadotovanej číman z s1, kterej má o 7 levlů víc
Právě proto GF tenhle generátor přidalo kdysi 
Klidně můžem z tohodle vlákna udělat vlákno, kam budem postovat nejvtipnější prohry z arén, ne ?

-
Ano, pokud se to děje častěji, tak je to k naštvání nicméně když na to koukám, tak šance na kritik je skoro stejná a šance na zablokování je úplně stejná, takže v tohle případě nevidím nic špatného - jen můj názor.
Podobná prohra se mi stala jednou a od té doby si raději vše zkontroluji přes simulátor i když je to v mém případě trochu zbytečné. U hry jsem už od vzniku a jediný účet na který jsem hrdej je aktuální, kde jsem dosáhl toho co jsem vždy chtěl. Tj. bez rubínů mít všechny staty na max na co nejnižší úrovni a to se povedlo už na 1.úrovni =) viz postava
-
LVL 68 zbraň? To ako sa ti podarilo?
-
Tak troška štěstíčka a dobrej event
23 úrovní rozdíl - to je 12% na ukování, mohl tam dát stříbrnej 4list, a k tomu to dělat přes půlnoc kdy končila (třeba) poušť hrůzy a začínala kostýmovka. Nejsem moc přes počty, ale na 25% to naskákat mohlo, a jestli měl hodně surek a dal to kovat 6x, tak věřím, že mu to vyšlo 
-
Bylo to velké štěstí na 5tej pokus a šance byla vždy 3%. Bez nástrojů, bez kostýmovky eventu/mikroeventu a na základní surky (pak přes maguse) Nyní se snažím o něco podobného, ale cca 25 pokusů a stále nic. Teď už jen čekám až se mi povede vytavit Talethovo svitek a budou zas pokusy =)
-
Ale tak občas štěstí fakticky nadělí a podaří se ukovat slušný item i mimo rozsah svého levelu. A přesně za těch podmínek jak napsal Spamer. Akorát se šancí na pokus 3% se mi nic takového ještě nepodařilo.
-
Pekná zbraň. Pripomína mi to staré časy
keď ma gladiatus bavil oveľa viac ako teraz, časy keď neboli obmedzené žaláre úrovňou hráča. Ešte stále mám jeden účet z tých čias a na ňom zbraň o 34 úrovni viac ako som ja. -
Presne preto ma odrádza chuť hrať túto hru. Čistá náhoda. Ako je možné, že niekto má menšie staty, všetky percentá menšie a vyhrá ? Aký je potom zmysel hry všetko vylepšovať na maximum keď vás porazí hráč, čo má všetky staty menšie a aj úroveň ? Myslím, že to nie je normálne. Mám aj čisté dôkazy (screenshoty), lenže nemôžem ich ani uploadovať, lebo max file size is 5mb. Stara hra ktorej kazdy dava sancu len pre nostalgiu, ale aby niečo robili pre to, aby pritiahli viac hráčov tak to nie a opravia jednu chybu za rok.
Plus, nechápem jednú vec. Jeden hráč na s22.sk nick Deathblow má všetky predmetý rúžové od 30. úrovne a nie je šanca ho poraziť aj keď mám úroveň 41 a ide hore rýchlejšie ako ja, čo to hrám denne asi 5 krát. Mám pocit, že sa z tejto hry stal aj Pay2win.
-
To, že máš vyššie zranenie, zručnosť, charizmu, brnenie, to je len zlomok z toho, čo ovplyvňuje súboj. Ak máte obaja blokovanie aj kritický zásah na 50%, tak aj tretinový rozdiel v zranení a brnení medzi tebou a súperom je len malým zrnkom piesku v porovnaní s tým ako súboj ovplyvní blokovanie a kritický zásah. Nie je to žiadna chyba, je to spravodlivé, hra vám obom dáva rovnakú šancu. Je to len zle nastavené. Na mojej úrovni a to som len 109 je tá aréna už dosť od veci. Keď sa sekáme s aktívnymi hráčmi, je to tak 50/50, pritom som tento rok ešte nestretol hráča, ktorý by mal ukuté lepšie veci ako mám ja. Už sa nie je ako zlepšiť, už sa nemám kam posunúť aby som bol ešte lepší, než moji protihráči.
Nedá sa nič robiť, buď sa s tým zmieriš alebo si nájdeš inú hru.
-
Chose, skús dať screen tých výhier kde si mal Ty prehrať. Takých by bolo určite tak isto ak nie viac. Takže keď niekto silnejší na Teba zaútočí a Ty vyhras to je v poriadku , ale keď Ty zaútočis a prehras to už nieje v poriadku .
Deje sa to denne, aj mne aj iným . Veľakrát sa stane , že útočia na mňa hráči pri levely 120, ktorý majú Sebastianus zeme snáď všade., Level 129 a viac. Vymakana postava , jednoznačne majú vybrať a s 5tich útokov prehrajú 4.
Ber to len ako hru a súboje sú o náhode . Môžeš používať aký chce vzorec , ..Ja sa ani s kutim neponáhľam nakoľko nemám problem s tým , že prehravam aj keď mám na sebe dosť oranžových veci .
-
Príklad
-
Príklad
jsou i horší
takových mám hromadu a i o dost horší ještě případy kde proti hráč nemá ani 40% blok
-
je potřeba navýšit počet kol minimálně na 20 (aréna, turma je v pořádku) a neobhajovat jejich praštěnej systém
-
Preco , aspoň je sranda , keď na mňa útočí level o 12 pozícii vyššie a prehra niekdy aj 4x po sebe

Ja prehry keď zautocim na niekoho neriešim , skúsim inokedy ...
Ako som napísal , treba si zapnúť hru kde budeš pestovať zeleninku a nemusíš sa nervacit , načo hrať niečo čo Ťa rozčuľuje

-
Preco , aspoň je sranda , keď na mňa útočí level o 12 pozícii vyššie a prehra niekdy aj 4x po sebe

Ja prehry keď zautocim na niekoho neriešim , skúsim inokedy ...
Ako som napísal , treba si zapnúť hru kde budeš pestovať zeleninku a nemusíš sa nervacit , načo hrad niečo čo Ťa rozčuľuje

stejně jako ten "admin" co ti to lajkl tvé vyjádření nemá ani cenu komentovat i když to zrovna dělám
potom už i banéry této hry ztrácí význam , ale co čekat od ignorantů . https://coub.com/view/1fiaxx -
Ak si si vsimol, za tým čo som napísal, je smajlík, ja na Tvoju odpoved zareagujem..
tiež by som bol rad, aby Gameforge ,venovalo tejto hre viacej casu ako v jej zaciatkoch. tiez by som bol rád aby ten silnejsi proste stale vyhral, aspon by bola nejaka taka motivacia byt, "robocop", tiež by som bol radesj aby bolo viecej aktívnych hracov, .., ale plačeš na nespravnom hrobe, treba napisať rovno nemcom a nie tu komentovat, kto komu dal like...
Ja si citam aj DE forum a je tam rubrika, co by hraci este chceli, resp. co by zlepsili , ta tema , má už nejaký ten piatok a myslíš si, že si tie nazory, napady, niekto z Gameforge vsimol ?