Zdravím , jak byl dnes výpadek serveru na s10 tak těsně před tím sem si zakoupil rubíny mám i email vše ohledně toho , ale jelikož se nahrál ranní záloha tak sem o ně přišel, budete se o to taky potom zaobírat až vyřešíte problémy ? Nebo se mám obrátit na podporu ?
crash server/rubíny
- LoLeC
- Closed
-
-
Netreba mat obavy, svoje rubiny samozrejme dostanes. Pockaj do zajtra, ak ani zajtra v priebehu dna nenabehnu napis na platobnu podporu a pomozu ti. Ak nevies ako ich kontaktovat napis normalny tiket a niekto ta uz nasmeruje.
-
kdo by se v tom bordelu vyznal... chci pomoct
-
v hornej liste na svojom ucte najdi podporu, klikni a napis tiket...
-
Tak to chci vidět, kdo se mu ozve. Protože český team jsem tu od začátku (fóra) neviděl napsat více méně ani řádku.
-
Netreba ale zabudnúť tiket zaradiť do správnej sekcie, t.j. nejde o prípad týkajúci sa hry a fóra, ale týkajúci sa platieb, ktorý ide priamo ku Gameforge, nie k príslušnému hernému tímu.
-
Ozve sa mu clen timu, ktory bude problem riesit..
Predpokladam, ze adresy pre hernu podporu a podporu pre platby su notoricky zname.
V hornej casti sa da zvolit jazyk, v ktorom bude stranka zobrazena.
Boco
-
jak uvádí Boco podpora pro platby, sem zadal tiket teď nezbývá nic jiného než čekat?
-
Presne tak - pocitam, ze v priebehu par prac. dni to vyriesia..
Boco
-
teď bych rád chtěl dostat radu, pač sem obdržel tento email:
tak v jaké sekci mám napsat správný tiket když je v platbě?
Hello Elessar, your ticket wasn't about a problem with payment. We've forwarded your ticket to the respective support directly.
-
zalezi od toho co si im napisal. Kazdopadne tiket presmerovali, niekto uz odpise
-
Temá se může brát za uzavřenou pokud se tady témata která jsou vyřízená zavírají, vše proběhlo jak měl oa rubíny jsou z5
Děkuji .