crash server/rubíny

• Zdravím , jak byl dnes výpadek serveru na s10 tak těsně před tím sem si zakoupil rubíny mám i email vše ohledně toho , ale jelikož se nahrál ranní záloha tak sem o ně přišel, budete se o to taky potom zaobírat až vyřešíte problémy ? Nebo se mám obrátit na podporu ?

• Netreba mat obavy, svoje rubiny samozrejme dostanes. Pockaj do zajtra, ak ani zajtra v priebehu dna nenabehnu napis na platobnu podporu a pomozu ti. Ak nevies ako ich kontaktovat napis normalny tiket a niekto ta uz nasmeruje.

Zek

Game operator SK community

Nebesa horeli, hviezdy kričali a pod popolom nekonečna, nádej, plná rán a krvácajúca vydýchla naposledy.

• v hornej liste na svojom ucte najdi podporu, klikni a napis tiket...

Zek

Nebesa horeli, hviezdy kričali a pod popolom nekonečna, nádej, plná rán a krvácajúca vydýchla naposledy.

• Tak to chci vidět, kdo se mu ozve. Protože český team jsem tu od začátku (fóra) neviděl napsat více méně ani řádku.

---------------------------------Mi.Lek--------------------------------

Server 10 CZ ------- Honour: 330.000.000 ----- level: 167

• Netreba ale zabudnúť tiket zaradiť do správnej sekcie, t.j. nejde o prípad týkajúci sa hry a fóra, ale týkajúci sa platieb, ktorý ide priamo ku Gameforge, nie k príslušnému hernému tímu.

Rufus_podpis.png

• teď bych rád chtěl dostat radu, pač sem obdržel tento email:

tak v jaké sekci mám napsat správný tiket když je v platbě?

Hello Elessar,
    your ticket wasn't about a problem with payment. We've forwarded your ticket to the respective support directly.

• zalezi od toho co si im napisal. Kazdopadne tiket presmerovali, niekto uz odpise

Zek