Sorular / Görüşler / Raporlar Burada Paylaşılabilir
29 Ekim Etkinlik Alanı Bilgi, Paylşım ve Sohbet Alanı
- FastFooD
- Closed
-
-
Herkese merhaban. Herkesin güzel bir sonbahar etkinliği geçirmesi dileğiyle
-
kaç tane ss atabiliyoruz ? max
-
Limit Yok.
-
2-3 hesaptan(3 farklı ilde) yolladığımızda 1 hesap mı çekilişe katılacak yoksa hepsi mi?
-
sizin verdiğiniz sayıları biz önceki keşiflerde tutturduk diyelim geçerli sayılacakmı ?
-
sizin verdiğiniz sayıları biz önceki keşiflerde tutturduk diyelim geçerli sayılacakmı ?
Etkinlik Başladığı Saat geçerli olacak.
Quote2-3 hesaptan(3 farklı ilde) yolladığımızda 1 hesap mı çekilişe katılacak yoksa hepsi mi?
Hepsi.
-
Hepsi.
Peki diyelim düşük seviyedeki hesabıma tuttu çekilişte onu yüksek seviye hesabıma aktarma şansınız olamaz mı? (cevabı az çok tahmin ediyorum ama yine şansımı deneyeyim sorayım dedim
)
düşük seviye 57*
yüksek seviye 126*
-
Tabiki Evet demeyi çok isterdim
-
-
etkinlik saat kaçtan itibaren geçerli olacak keşif biriktireyim
-
Etkinlik 28 Ekim Pazartesi Saat 22:00 BAŞLAYACAKTIR
30 Ekim Saat 22:00'da saldırılar son bulacaktır.
-
Altın setin icinde cekic dahil mi?
bir de lütfen açıklamaları okumadan soru sormayınız.
-
Set içinde kaç parça oluyor
-
Set içinde kaç parça oluyor
Biz oyuncular altın set deyince Yonca Koruk ve Ors algılarız. eskiden cekic kullanılmıyordu ama simdi az da olsa işe yarıyor.
yani cevabınızdan dahil oldugunu anlıyorum
tesekkurler
-
Abla etkinlik olunca da gelmiyorum normalde ama burası ayrı
Peki keşif derken sadece bizim standart kesiflerimizi mi kast ediyorsunuz yoksa kabus çölü etkinliği keşifleride dahil mi ? Eğer dahilse neden daha önceden belirtilmedi ona göre kullanıp bitirmezdik ve şansımızı arttırırdık
-
Şansını arttırmanın en iyi yolu yer altı kolay kostümü giymek bide level almaya yakınsan öfff tadından yenmez
-
99 lvl im ve bu 2 gün içinde lvl alamam
o yüzden bu tarz ufak hesaplara girdik
-
Şansını arttırmanın en iyi yolu yer altı kolay kostümü giymek bide level almaya yakınsan öfff tadından yenmez
bu geçerli mi
-
İŞTE BULMANIZ GEREKEN RAKAMAR;
- 999
- 888
- 777
BOL ŞANS