Gayet mantıklı bu Kedim
s32 Etkinlik Birliği
-
- TR
- Feedback
- HERA35
- Closed
-
-
Display More
Hesap işi bende
Geçen etkinligi baz alarak birinci NPC için bir sayı belirlenecek (rakam degil
) en onemli olan birinci npc.forumdan duyurular olacaktır isteyen arkadaslar forumdaki duyuruyu profillerinde yayınlarlar.
burayı aktif olarak kullanırsak herkese tek tek mesaj atmak zorunda kalmayız.
gecenki ektinlikte toplam puanı yakalamak zor olmustu cunku 4ncu npc cabuk bitiyor. bu yuzden ya toplamda bir sayı verip herkesin o sayıya ulasmasını isteyecegiz ya da gecen ki gibi risk alıp beraber gitmeye calısacagız.
benim dusuncem 1nci npc ve toplam sayıyı belirleyip diger odullerde arkadasları serbest bırakmak.
cunku 4ncude saldırı sayısını 10 diye kısıtlayamıyoruz serbest saldırı yapan cok arkadas olacaktır ve o anlık on olamayanlar toplamı tutturamayacaktır.
dusuncelerinizi alalım ona gore bir karar verelim.
gecenki gibi yapalım denirse her gece 00:00 da sayı belirlenir ve saldırılar ona gore yapılır. gece on olamayanlar icin biraz sıkıntı olabilir
ya zaten herkesin ilk amacı bilemeyi almak ve biten tanrıları iyiliklerini fullemek bunun için ilk 2 bossta gerekli sayı tutturulursa sonrası serbest bırakılabilir fikrimce
-
ilk 2 npc için kesinlikle birlik şart.Diğerleri için ben ortak harekete varım ama ben istemiyorum diyeni de zorlamayalım.
-
Bnece birlik olacaksa bütün npcler de birlik olması güzel olur,unvan isteyen de cok kisi var.
-
merhaba arkadasalar
etkinlik ile alakalı bir baslık actım
odullerin degismesi ile alakalı
yorum elestiri tavsiye ne varsa yazabilirsiniz
-
Display More
merhaba arkadasalar
seviyex1milyon altın biraz fazla bence gf vermez öyle birşey
Sın forumda yapılan etkinlik sonrası çekiliş ile bana altın verilmişti 10m altın verilmişti sevye x 1m altın fazla vermez gf 
-
ben kazansam 160m altın verecekler
cok degil bence.
1 levellik indirimli egitim bastıgımda o altın yetmez bana.
bu elestirini ingilizceye cevirip baslıgın altına yazarsan sevinirim
-
cok degil bence.
biz oyncular için az evet ama gf için öyle değil diyorum ya sayı etkinliğinde çekiliş ile kazandğım altın miktarı 10 m altındı ki bu gf nin yaptğı bir etkinlik değil adminlerimizin kendi düzenledikleri bir etknlikti tabi oda ayrı bir konu
-
cok degil bence.
biz oyncular için az evet ama gf için öyle değil diyorum ya sayı etkinliğinde çekiliş ile kazandğım altın miktarı 10 m altındı ki bu gf nin yaptğı bir etkinlik değil adminlerimizin kendi düzenledikleri bir etknlikti tabi oda ayrı bir konu
aktif oynamıyorlar oyunu demek ki.
zor kostum giyen 1 kisi gunde 30-40m altın kasabiliyor.
ben kolay kostum ile gunde 10m+(itemletle beraber) kasıyorum.
yani etkinlikte kazanmanın bir espirisi yokmus.
-
Display More
merhaba arkadasalar
Kimse guzel ödüller almak istemiyor sanırım.
baslıga ilk like Adminimizden geldi.
oyuncu arkadaslar kırmızı zırh yakut ve para kazanmak istemiyor mu yoksa gelmez diye mi ugrasmıyorlar anlamadım

-
Merhaba arkadaslar
26 sında baslayyacak etkinlik icin duyurumuzu yapalım.
gecen etlinlikte 1nci NPC 3000+ idi ve 90 kesifle ilk adımı bitirmistik
buyuk bir fark olmayacagını varsayarak ilk npc icin 80 de bitirelim diyorum.
ilk gun 40
ikinci gun 20
ucuncu gun 20
katılım fazla olur 80 yapmaya gerek kalmaz ise ikinci gunun sonunda yeni duyurumuzu yaparız.
simdilik bu sekilde ittifaklarımıza duyurabiliriz
-
-
BABAYARO Profil ve senin ittifak duyurusu ellerinden bir daha öpüyor.
Güzel bir yazı hazırlayıp buradan paylaşacağım abla.
-
BABAYARO Profil ve senin ittifak duyurusu ellerinden bir daha öpüyor.
Güzel bir yazı hazırlayıp buradan paylaşacağım abla.
Eline sağlık şimdiden.
-
İL 32 ETKİNLİK BİRLİĞİ
Geçtiğimiz sefer ilk kez düzenleyip, Başarılı bir şekilde tamamlamış olduğumuz. ''REN NEHRİ KAYNAĞI'' etkinliğinden sonra,
İkinci olarak düzenlemeyi amaçladığımız, ''ÖLÜLERİN İNTİKAMI'' etkinliği 26/11/2019 tarihinde start alacaktır. Herkesin kazanması için; Belirlenmiş olan kurallarımız:
1.saldırı dalgası: toplam 80 puan (ilk gün: 40 saldırı, ikinci gün: 20 saldırı, üçüncü gün: 20 saldırı) Şeklinde planlanmıştır.
Birlikte, gitmemiz amacı ile forumda ve oyunda karakter tanımlarında bu yazıyı paylaşabilirsiniz. Dalgınlığa kapılmadan, Kuralları göz ardı etmeden. Kurallara uymanızı önemle rica ederiz.
Unutmayın ki, 1 puan dahi olsa farkında olmadan atmış olduğunuz saldırılar, diğer arkadaşların planlamasını sekteye uğratmaktadır. Lütfen özen gösteriniz.
Etkinlik süresi boyunca düzenli açıklamalar, Gerek forumdan gerek ise oyun karakter tanımlarından yayınlanacaktır. Foruma üye değilseniz olmanızı tavsiye ederim.
Mottomuz: DAİMA HERKES KAZANSIN. Herkese şimdiden teşekkür ederiz.
Eklemek istediğiniz detaylar var ise, ekleyelim son halini copy paste yapıp karakter tanımlarına yapıştıralım. HERA35 Nomerci Valarmorghulis Obi-wan
-
Tamamdır gerekli uyarıyıda yazmışsın hemencik kopyalıyorum.
-
-
İstersen 64 e kadar düşebiliriz ( 3 gün için ) 2 günde biter derseniz eğer 48 e kadar bile düşebilir , bence şu anlık yakut harcamayın yarın bir hesaplama yaparız ?
-
ilk etkinlige gore katılım artacak ne npc dusuk geldi o yuzden hedefimizi biraz dusuruyoruz
ilk gun 35
ikinci gun 18
ucuncu gun 18
toplam 71. eger ki 3ncu gunde npc bitmeye yakınsa 2nci gece sayı degisebilir. simdilik bu sekilde devam edelim
-
Özet olarak, ilk gün 35 mi yapıyoruz? Mekanın Sahibi de soruyor çünkü merak ediyor kesinleşen sayıyı.