Display Morebizim yönetim de şöyle çıkıp deseki
"kardeşim yeni zindan istiyonuz ama şu sebepten koymuyoz"
" 170 sonrası keşifleri yenemiyorsunuz, şu sebepten dolayı böyle"
"yeni parşömen falan istiyorsunuz, şu şu sebeplerden dolayı getirmiyoruz"
"ileriye yönelik yapmayı planladığımız muhtemel yenilikler şunlardır" vesaire vesaire..
hiç olmazsa adamlar ne yapıyor, neye çalışıyor, oyunu takip ediyorlar mı, bizi düşünüyorlar mı yada neyi düşünüyorlar bi öğrenmiş oluruz, kafamızda kurup durmayız bazı şeyleri. Varmı böyle oyunun gidişatı ile alakalı bir bilgilendirme paylaşımı herhangi bir yerde? varda ben bulamadıysam bi kenara çekilip sessizce utanayım
Merhaba
Sorularına öncelikle ortak , sonrasında tek tek cevap vereyim.
GameForge tüm oyunlarına tek lobi sistemini getirdiğinden bu yana hazırlanan bir çok ek özellik zorunlu olarak gecikme yaşadı (tamamen teknik ve güvenlik meselesi)
Yeni Zindan alanı için tasarım aşaması devam ediyor. Testleri ve/veya programlaması ne zaman biter net bir bilgi yok.
170 sonrası keşifleri yenemiyorsunuz (ilk başlarda) sebebi çok hızlı seviye atlıyorsunuz (x5) tek kombin ile 200'e kadar gitmeye çalışıyorsunuz. NPC denkliğini yakalamakta zorluk çekiyorsunuz. Yavaş sağlam adım atmak çok daha mantıklı olacaktır.
Yeni parşömen vb eşyaların testleri devam ediyor. Muhtemelen yeni görev alanları ile kullanıma sunulur (Benim görüşüm bu)
İleriye yönelik planlar öncelikle "sorun" haline gelmiş şeyleri düzeltip, oyun konforunu yükseltmek.
Peace ✌
">