GladiatusTR Genel Tartışma Başlığı
-
- Forum
- Nemesis
-
-
Belli bi seviyeden sonra dovecek item kalmayinca boyle oluyomus demek
-
dahası da var hem item hem ham bazında. Koyduk öyle alırlar belki diye.
-
Başarılar hocam. Satılır inşallah

-
Başarılar hocam. Satılır inşallah

iyi dileklerin için teşekkür ederim. Satılmasa da sıkıntı yok sağolasın.

-
133 level olup hızlı ilde oynayıp normal ilde oynayan 120 levele saldıran abi seni ayakta alkışlıyorum
-
133 level olup hızlı ilde oynayıp normal ilde oynayan 120 levele saldıran abi seni ayakta alkışlıyorum
bir sürü para döküp üstünü kırmızı yapıyorsun,sürekli bonuslar açık oynuyorsun,profilde çılgın yazılar var ama gel gör ki hepsi 10-12 seviye altına saldırabilmek için
işin daha da komik tarafı şu : aynı hesap 40-41-42 diye önünden defalarca geçip tokatlanıyor,sonra seviye farkını ister istemez açınca ve yendiğini fark edince 1 altın bile alamasa da her gün 10 sefer saldırıyor 
-
britanya mapi hakkında neden bilgi yok forumda?
-
çok bilgi gerektirecek bir durumu yok aslında, muhtemelen bu nedenle bilgi yoktur. 120 seviye itibariyle her 10 seviyede bir açılan keşif bölgeleri var. zindan yok.
-
çok bilgi gerektirecek bir durumu yok aslında, muhtemelen bu belki bilgi yoktur. 120 seviye halinde her 10 seviyesinde bir Verilen keşif bölgeleri var. zindan yok.
buralara 2-3 tane zindan eklenıp oyuna guncelleme gelse ilerisi icin bızde yararlanırız tadından yenmez turuncu ıtemlerın merkezı olur valla :)) üzücü..
-
aslına bakarsan çok ta birşey yok. farklı itemlerin bol mavi mor turuncu düşmesine daha çok şahit oluyorsun. kırmızı dropları da bi tık daha iyi işte..
-
gladiatus new patch
britain new dungeon
new items
new premium items
year 2099

-
Merhaba
il'bileşimi ile alakalı bir düzenleme varmı ?
ilimizde oyuncu yok resmen il 44'e kadar sv açıldı ama forum da il birleşimi hakkında ne konu gördüm nede açıklama.
-
Merhaba,
il'bileşimi ile alakalı bir düzenleme varmı ?
Düzenleme varmı bilmiyorum.Fakat olursa duyurular bölümünde yayınlarız.
Keyifli forumlar&oyunlar.
-
Kaynak elde etmek ne demektir?
Malefizmis diye yanlış anladım. Hammaddeymis

-
Tabi ki hammadde

-
Bunuda mı şirket dedi hammadde yazmayın diye. Kaynak yazın ki yanlış anlaşılsın diye.
Dikkatli okumadık yabancıların etkinlik bildirimini hata bizde.
Bir şey soracağım, şirketin size yönlendirdiği etkinlikleri yayınlarken çeviriyi siz mi yapıyorsunuz yoksa direkt çevrilmiş mi geliyor?
Çeviriyi siz yapıyorsanız neden herkesin anlayacağı dilden hammadde yerine kaynak seçiyorsunuz?
Eğer onlar çevrilmiş veriyorlarsa bu hammadde yerine kaynak yazmak mecburiyeti mi var?
Geçenlerde de etkinlik eksik yayınlanmıştı. Sert bir şekilde açıklamanızı yaptınız belki de ben sert açıklama yaptığınızı düşünüyor olabilirim neyse çokta önemi yok. Bu eksik gelmeyi anlarım sizin müdahale etme şansınız yoktur ama şuan ki kaynak/hammadde etkinliği olayı için siz benim yerimde olsaydınız kendiniz hakkında ne düşünürdünüz merak ediyorum. Belki ben cahilimdir kaynağın hammadde olduğunu bilmiyorumdur ama eminim kafası karışan birçok kişi vardır diye tahmin ediyorum..
Biraz daha dikkatli ve ilgili olursanız sevinirim.
-
Malefiz eşyasının başka bir çevirisi yok.İngilizce yayınlanıyor.Biz çeviriyoruz.
Etkinlikte malefiz varsa malefiz yazarım merak etmeyin.

-
Hammaddeyi kaynak diye mi çevirdiniz yani?
-
Hammaddeyi kaynak diye mi çevirdiniz yani?
arada değişiklik yapıyor modumuz bence güzel heyecan oluyor