GladiatusTR Genel Tartışma Başlığı

• Merhaba, oyuna il 54'te başladım ve oyuna her girdiğimde bazı zamanlarda kasma oluyor. Keşif seferinde, zindanlarda ve arenada saldır'a tıklıyorum 10 saniye sonra sonuç geliyor. Arayüzde nereye tıklasam genel olarak geç algılıyor. İl 66'da başka bir hesap açtım ancak orda böyle bir kasma sorunu olmadı. Sorunu nasıl çözebilirim ve neden kaynaklanıyor. İnternet hızımla ilgili bir problem yok.

Gameforge taktiği hocam, herkes yeni serverda başlasın tekrar yakut alsın.

jtYEDh.png

• Merhabalar, herkese iyi oyunlar dilerim.

Oyun içerisinde sürekli aynı şeyleri tekrarlayıp durmak pek de keyif verici olmuyor, il61 de oynuyoruz 5x rakiplerle global arenalarda mücadele etmek zaten mümkün olmuyor, ekstra etkinlikler yok, ittifak olarak yapabildiğimiz tek etkinlik ittifak savaşı, bütün ittifak olarak yapılabilecek yeni etkinlikler ve yeni ödüllerin gelmesi lazım, yüksek seviyelerde kıt item kombinasyonlarıyla dengeli bir kombin yapmak pek mümkün değil.

Farklı etkinlikler ve eşya kombinasyonları geliştirilmeli oyunda bir heyecan olsun bir aktivite olsun.

• Oyunun ileriki seviyeleri için yeni eşyalar gelmesi şart. 150 seviye ve sonrası oyuncular için kritik hasar ve blok değerlendirmesi yükseltecek parşömenler lazım. Ayrıca britanyada keşif yaparken zindana giremiyoruz. mutlaka yeni zindanlar eklenmesi lazım ve zindanlar ile orta kostüm üzerine çalışılmalı. Orta kostümü zor ve kolaya tercih etmek için pek bir sebep yok. Zindanlardan da gelen para çok düşük ve düzgün eşya da düşmüyor.

• İl 58 de özellikle 130 lv civarınların da birileri var ve oyunu tam otomatik bağlamış durumda müzayede de malzeme teklifi veriyorsun sayfayı değiştirince verdiğin tekliflerin hepsini geçiyor bu kadar hız yani !!! Saoğulsun destek ekibide evlere şenlik...

• Bizim forum yine geriden gelmeye devam ediyor :) Haziran ayı etkinlikleri tüm forumlarda paylaşılmasına rağmen bizde halen paylaşılmadı. Keza yakut indirimi de hiç paylaşılmadı...