Başarı şansı artıran etkinlik varken güneş runiği de kullanarak iki deneme yaptım. Sonuç:

Diğeri Anton Dünya ayakkabıydı. %52 başarı şansı ve yarı yarıya turuncu / kırmızı oranı vardı. Daha bir tane mor çıkarabildim sadece.
Başarı şansı artıran etkinlik varken güneş runiği de kullanarak iki deneme yaptım. Sonuç:

Diğeri Anton Dünya ayakkabıydı. %52 başarı şansı ve yarı yarıya turuncu / kırmızı oranı vardı. Daha bir tane mor çıkarabildim sadece.
Display MoreBaşarı şansı artıran etkinlik varken güneş runiği de kullanarak iki deneme yaptım. Sonuç:
Tebrikler güle güle kullan ![]()
Sonuçlar, ne alemde? ![]()
Display More
Yakmış çoğunu yoksa gelirdi buraya ![]()
sanırım haklısın
dönmedi hala üzerine de taktığı pek item göremedim
Tebrikler.
sanırım haklısın
dönmedi hala üzerine de taktığı pek item göremedim
Sadece Ayakkabıyı yaktım 7/8 ![]()
kalan 2 itemimi tamlayınca 24k zırha ulaşıyorum ![]()
buda böyle bi şansım
Tebrikler
1 turuncu, 13 kırmızı bronz verdi. Yok böyle bir oran!
Bundan bir tane üretip askerlerimden birine takmayı düşünüyordum birkaç seviye önce. Kırmızı çıkmadıktan sonra getirisi yeterince yüksek olmaz diye vazgeçmiştim. Tebrikler!
Bundan bir tane üretip askerlerimden birine takmayı düşünüyordum birkaç seviye önce. Kırmızı çıkmadıktan sonra getirisi yeterince yüksek olmaz diye vazgeçmiştim. Tebrikler!
teşekkür ederim inan iki üç gündür kayda değer hiç item atmıyodu hiç beklemediğim anda attı zindan karakterime taktım ![]()