Telefon üzerinden oyuna girmeye çalışıyorum ama güvenlik hatası veriyor.
Karakteriniz ile ilgili Yardım ve Sorular
-
-
Merhaba,
Sorununuzu ticket üzerinden oyun takımına iletiniz.
Keyifli oyunlar.
-
Cidden merak ediyorum bir gün boyunca nasıl oluyor da başka ildeki adam bana sürekli saldırabiliyor?
-
Merhabalar, Epin sitesinden gameforce epin kodu aldım ama bunu s55 international serverda yükleyemiyorum. Ülkeden kaynaklı bir engelleme söz konusu. Destek ekibi kodun kullanılamayacağını belirtiyor ve başka bir çözüm önerisi sunmuyor. Kesinti yapılıp kodun kullanılmasına da okeyim ama yine de kabul etmiyorlar. Bu durumda ne yapabiliriz?
-
İl 58 e yıllar sonra tekrar başladım dostlar.Yakut alıp malefizden ürün satın alıp markete koyarak eğitim kasmayı amaçlıyorum fakat oyun fazlasıyla değişmiş karizma önemini yitirmiş, nasıl bir yol izlemem lazım eğitimleremi yönelmeliyim yoksa seviye atlamayamı yardım edebilirmisiniz ?
-
An error occurred during the login process. Please try again.
Ben de oyuna girmeye çalıştığımda böyle bir uyarı alıyorum. Sebebi nedir?
-
Merhaba,
Sorununuzu ticket üzerinden oyun takımına iletiniz.
Keyifli oyunlar.
-
Arkadaşlar en son 2021 yılında girmiş olduğum hesabıma girdim. Bununla ilgili size birkaç sorum var. Yardımcı olursanız sevinirim.
1:Server 58 deyim ancak yanında ingiltere bayrağı var. Oyuna baktığımda ayrıca yanında Türk bayrağı olan bir 58 Server daha var. Bu ne anlama geliyor ?
2:Sizce oyuna en yeni şerlerden mi başlamalıyım yoksa 95 levent olan karakterine mi devam etmeliyim.
3:Benimle aynı Server oynayan var mı?
-
Etkinlik seferinde boss 2 adet etkinlik puanı diğer slotlar 1 adet puan harcamakta. Sizce hangisini kesmek daha mantıklı olacaktır ?