Türk ili kalmadı, bütün serverlar global hale geldi.
Vulcan'da başlamanı önermem, ya eski bir x5 ilde başla ya da 2 ay sonra açılacak yeni ili bekle derim.
Vulcan'da başlamanı önermem, ya eski bir x5 ilde başla ya da 2 ay sonra açılacak yeni ili bekle derim.
Yeni il olduğu için mi önermezsin?
Selamlar. Ana karakter için +110 level item kombinasyonuna ihtiyacım var bi yardım edebilecek olan var mıdır acaba ?
merhaba arkadaşlar eskiler biliyordur belki sorunun çözümünü diye size.sormak istedim Türk serverinde Türkiye'den oyunu oynuyoruz ama ödeme yöntemi diğer arkadaşlarda TL fakat benim EURO bu durumu nasıl çözebilirim bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim
+?
Arkadaşlar VPN ve otomatik Çeviri eklentisi varsa tarayıcınızda kapatın veya silin aynı şekilde telefonunuzda da varsa 3-4 gün normal şekilde oyuna girin VPN çeviri vs. olmadan oynayın kendiliğinden düzeliyor
Arkadaşlar VPN ve otomatik Çeviri eklentisi varsa tarayıcınızda kapatın veya silin aynı şekilde telefonunuzda da varsa 3-4 gün normal şekilde oyuna girin VPN çeviri vs. olmadan oynayın kendiliğinden düzeliyor Zar etkinliği bitti bizim sorunda çözüldü artık yeni bir Zar etkinliği istiyoruz
Yaklaşık 2 sene sonra tekrar başladım oyuna, kuvars demir tarzı şeyler çıkmış ve bunlardan bazıları markette çok yüksek fiyatlara satılıyor, bunlara şuan ihtiyacım yok, altına bozdursam daha çok işe yarayacak ama hangisinin uygun satış değerleri nedir bilmiyorum, buna dair bir çizelge v.s bir şey var mı veya biri yardımcı olabilir mi lütfen
Daha öncesinde de yakut alımı yapmıştım ve ödemelerimi tl ile yaptım. Şuan yakut almak istediğimde benden euro ile ödeme yapmamı istiyor. Diğer arkadaşlara sordum onlarda bunu yaşamışlar ama ticket ile düzelmiş. Sizden ricam bu durumu düzeltir misiniz. Bu arada İstanbul’da yaşıyorum ve yurtdışına hiç çıkmadım.
Merhaba,
Buradan yardımcı olamıyoruz ticket atanız.
Destek Sistemine Kayıt ve Ticket Açma Kılavuzu.
Keyifli forumlar.
Selamlar, +130 iken 120 level keşif görevleri çıkıyordu , heralde normaldir diyordum.
140 seviye oldum hala 120 keşfinin görevleriyle dolu pantheon.
Bu normal mi yoksa bug mu?
(Pantheon'da 140 seviye keşif ile ilgili 1 tane görev yok, Thames kıyısı ile dolu.)
Merhaba,
Ticket sistemi ile oyun takımına sorabilirsiniz.
Destek Sistemine Kayıt ve Ticket Açma Kılavuzu.
Keyifli forumlar.
Demirhanede eşya üretilmedi yakut karşılıgı tekrar dene seçeneğine bastıgım zaman altında kırmızı kutu cıkıyor ve hiçbirşey olmuyorforum.gladiatus.gameforge.com/attachment/10109/
Yeni bir hesapla oyuna devam etmek istiyorum fakat hesap ayarlarımı yaptıktan ve daha sonrasında gerekli işlemleri yaptıktan sonra bile il seçimi yapıp oyuna girmeye çalıştığımda hesap kayıtlarında bir problem oluştu uyarısı alıyorum bunun sebebi nedir nasıl çözebilirim yardımcı olur musunuz
Edit nemesis yazı fontu düzeltildi
çeviri eklentisi varsa onu kapatın.
ya da vpnden giriyorsanız onu da kapatın
zindan kısmında ileri düzey seçeneği nasıl aktifleşiyor
zindan kısmında ileri düzey seçeneği nasıl aktifleşiyor
her levelin zindanı farklı, zindan listesi olması lazım forumda her levele göre
Merhaba arkadaşlar iyi oyunlar sadece bende mi var bilmiyorum ama oyunda felaket bir donma kasma sorunu var çözümü var mı?
not: crazy add kullanmıyorum.
Arkadaşlar merhaba oyuna yeni başladım yüzüklerin ne gibi bir getirisi var bize zira bir işe yaramıyorsa yüksek altın verdikleri için satmayı düşünüyorum.
Hocam kolay gelsin, demirhanede ön ek ve son ek listesnin neden alfabetik olarak düzeltilmedigi konusunda meraklar içerisindeyim, gerçekten oyunun eskiliği yüzünden bunu düzeltmek zor mu? Belki de ulaşım yoktur imkansızdır bilemiyorum. Fakat cidden büyük bir kullanışsızlık yaratıyor.
İyi çalışmalar