Karakteriniz ile ilgili Yardım ve Sorular

• Merhaba, ticket üzerinden destek biletini gönderdim fakat bilet cevabı ibranice olduğu için google çeviri üzerinden kendisiyle net bir iletişim kuramadım acaba başka bir çözüm yolu var mıdır?

Saygılarımla,

• Selamlar. Sormak istediğim olay, keşiflerde düşen parşömenleri kullanıyorum ancak hiç bir etkisi olmuyor becerilerde. Nedendir acaba?

• Selamlar. Sormak istediğim olay, keşiflerde düşen parşömenleri kullanıyorum ancak hiç bir etkisi olmuyor becerilerde. Nedendir acaba?

parşömeni okuyunca demirhanede item basılabiliyor, parşömenlerin başka bir işlevi bulunmamakta.

jtYEDh.png

• vpnyi kapatalı 4 gün oluyor ama hala ödeme tlye dönmedi euro olarak gözüküyor. ticket attım ama yardımcı olamayız diyorlar. ne yapabilirim?

• Merhaba. Umarım başlığı doğru yere açmışımdır. Hammadde satacağım bayağı bir yüklü. Ancak fiyatları konusunda bilgim yok. Birisi tüm hammaddelerin fiyatlarını yazabilir mi; Hammadde çeşitleri ve renkleri halinde?

• Bu server birleştirillmesi sonucu hesabıma giriş yaptığımda 1 lvl karakter çıkıyor bunun çözüm yolu yok mudur onca emeğim gitti;(

• Merhaba iyi akşamlar gladiatus hesabıma giriş yapamıyorum bir türlü, gameforge hesabıma giriyorum ama giriş bilgileri geçersiz diyor şifreyi 0'lıyorum yeni şifre yapıyorum yine aynısını yapıyor daha sonra telefondan deniyorum telefon interneti ile oradan giriş yapıyorum ama bu seferde hata oluştu girerken diyor hesap ban falan yemedi oynamıyordum zaten 1 2 hafta önce girmiştim hesabın giriş bilgileri mevcut şifresini her şeyini biliyorum ama giremiyorum :D saçmalık yani anlam veremiyorum

• Merhaba bir sorum daha olcaktı daha doğrusu soru değil de bende mi öyle onu öğrenmek istiyorum bende iş elbisesi var 700 800 tane falan ben bunları kullanmak istiyorum 101 lvlim iyi bir mersener çkarmak istiyorum fakat oyundan mı kaynaklı neyden kaynaklı bilmiyiyorum ama her yeni eşyalar dediğimde bi 10 15 saniye yüklenmiyor sayfa seri seri basamıyorum bu sizdede öyle mi yoksa bende mi

• Merhaba bir sorum daha olcaktı daha doğrusu soru değil de bende mi öyle onu öğrenmek istiyorum bende iş elbisesi var 700 800 tane falan ben bunları kullanmak istiyorum 101 lvlim iyi bir mersener çkarmak istiyorum fakat oyundan mı kaynaklı neyden kaynaklı bilmiyiyorum ama her yeni eşyalar dediğimde bi 10 15 saniye yüklenmiyor sayfa seri seri basamıyorum bu sizdede öyle mi yoksa bende mi

Bu server bazlı bir sorun en58 de var bu sorun.

Diğer illerde en55 ve en60 ta yok orada çok fazla oynamasam da kontrol ettiğimden biliyorum

"Zor" diye nitelendirdiğiniz kelime düşüncede bitiremediklerinizden ibarettir.

28.12.2017 Nebiii

Bu server bazlı bir sorun en58 de var bu sorun.

Diğer illerde en55 ve en60 ta yok orada çok fazla oynamasam da kontrol ettiğimden biliyorum

Anladım peki ben yakut aldım kupon olarak ama :D kullanamıyorum ülkeden dolayı bunu nasıl halledeceğim

• Arkadaşlar merhaba,

Öncelikle ilk sorum Türkiyeye ait bir server yok mu acaba?

Yıllar sonra bugün tekrar oyuna başladım fakat türk serverı göremedim.

Önerilene göre Vulcan ilinde başladım oynayan var mı acaba?