Karakteriniz ile ilgili Yardım ve Sorular

• Anladım çok teşekkür ederim :)

• arkadaşlar 80 levelde 200 kritik değeri olan biri ile 90 levelde 200 kritik değeri olan 2 hesabın savaş statsında kritik oranı 90 levelin daha dusuk görünüyor doğal olarak. Değere göre mi karsiya kritik vuruyoruz yoksa oran mi baz aliniyor. Yani hata payını çıkartırsak 80 level olan mi daha cok kritik vurus yapar ayni mi yaparlar

• Oran baz alınır.Ama gladiatusta oranlar her zaman hatta cogu zaman sıze kazandırmaz.Ornegı %50 krıtık vurma sansı olan bırı %10 krıtık sansı olan bırıne yenılebır.Buda oyunun en sacma olgusu olan sans faktoru dedıklerı bır sey.Yanı senın +200 hasarlı olman yada +6k daha fazla zırha sahıp olman yada tum ıstatıstıklerının hepsının rakıbınden fazla olması eger rakıbının sans faktorunu gecemıyorsa yenılıyorsun :)

• 16 level yüksek item giyebilirsin. iblis fili kesmek kolay turuncu bir ichorus silah ve 3-4 parça en azından mor renkli lucius eşyan olsun yeterli olcaktır eğitim temellerin çok çok kötü değilse

• Selam yeraltı kolay kostüm için minumum eğitim ve istemler ne olmalı merak ediyorum teşekkürler

aslında bunun teknik cevabı olduğunu düşünmüyorum ama eğitim olarak;

270-280 civarı beceri

340-350 civarı çeviklilik

250-260 zeka

yeterli olur diyebilirim.

item olarak da gai sui kılıç (kırmızı şart)

2 yüzük luci narin

1 nazarlık anton

beden kalkan kask luci

ayakkabı ve eldiven gai veya anton basabilirsen yeterli olur diye düşünüyorum.

ama şunu unutma ne kadar güçlü olursan ol sistemin algoritması var o senden daha güçlü değişik sonuçlar alınca şaşırma gül geç.

kolay gelsin.

"Zor" diye nitelendirdiğiniz kelime düşüncede bitiremediklerinizden ibarettir.

28.12.2017 Nebiii

• Millet bu sorun daha var şu %5 mührünü aktiflestirirsek alırken yüzde 5 satarken yüzde 5 kar ediyor oluyoruz degilmi yani %10 kar hesabım dogrumudur

• Bir şey sorucam 550 tl harcadım kutu açtım bir tane ejderha kostümünün son parçasını alamadım bende mi var bir sıkıntı abicim 300 tl satsanız kostumü bu kadar eziyet çekmezdim nedir bu ya yazık yani

• Bir şey sorucam 550 tl harcadım kutu açtım bir tane ejderha kostümünün son parçasını alamadım bende mi var bir sıkıntı abicim 300 tl satsanız kostumü bu kadar eziyet çekmezdim nedir bu ya yazık yani

Keşke o kadar harcamasaydınız. Bu şans sonuçta.

"Zor" diye nitelendirdiğiniz kelime düşüncede bitiremediklerinizden ibarettir.

28.12.2017 Nebiii

• Ya lazım diye lvl 97 item basmakta istemiyorum erken diye dedim bari kostümü tamamlayım onuda beceremedik

Bir şey sorucam 550 tl harcadım kutu açtım bir tane ejderha kostümünün son parçasını alamadım bende mi var bir sıkıntı abicim 300 tl satsanız kostumü bu kadar eziyet çekmezdim nedir bu ya yazık yani

Keşke o kadar harcamasaydınız. Bu şans sonuçta.

• Merhaba,

İnternette gezinirken birden karşıma gladiatus reklamı çıktı. Görür görmez eski günler aklıma geldi hemen kolları sıvayıp eski hesabıma giriş yapmayı denedim. Uzun uğraşlar sonucu 2016 yıllarında oynadığım TR il 6 sunucusunda ki hesabımı bulmuş bulundum, fakat girmeye çalıştığım hesabım 2016 mart ayında kapatılmıştı :( üzerinden 6 sene olmuş eski günlerin azda olsa yad etmek için hesabımın açılmasını rica eder iyi çalışmalar dilerim.

saygılarımla.

• Merhaba,

İnternette gezinirken birden karşıma gladiatus reklamı çıktı. Görür görmez eski günler aklıma geldi hemen kolları sıvayıp eski hesabıma giriş yapmayı denedim. Uzun uğraşlar sonucu 2016 yıllarında oynadığım TR il 6 sunucusunda ki hesabımı bulmuş bulundum, fakat girmeye çalıştığım hesabım 2016 mart ayında kapatılmıştı :( üzerinden 6 sene olmuş eski günlerin azda olsa yad etmek için hesabımın açılmasını rica eder iyi çalışmalar dilerim.

saygılarımla.

Merhaba,

Ticket sistemi üzerinden oyun takımı ile iletişime geçiniz.

Destek Sistemine Kayıt ve Ticket Açma Kılavuzu.

Keyifli forumlar.