çok saçma o zaman neden yüksek level basmamıza izin veriyo
Karakteriniz ile ilgili Yardım ve Sorular
-
-
O esyayı kendı karekterın kullanamaz ama mersenerlerıne verebılırsın onlarda sıkıntı olmuyor.
-
DUA ettikten sonra karakterimin üstünde tanrısal kutsama diye bişey çıktı ne yaptığı da yazmıyor ne bu
-
Arkadaşlar 90lvlim 1 iyileştirmeci 2 tank 2 hasar veren mersener mi takayım bana bir akıl verin ya
-
Arkadaşlar 90lvlim 1 iyileştirmeci 2 tank 2 hasar veren mersener mi takayım bana bir akıl verin ya
3 samnit bir iyileştirmeci eğer eğitimlerin iyiyse sen dikkat çeken ol , eğer eğitimlerin kötüyse sen iyileştirmeci bi dikkar çeken 3 samnit
-
Eğitimlerin iyiyse, 2 tank(sen ve 1. asker) dikkati kendi üzerine çekme, 2 asker(hasarı paylaştır). 5. asker doktor olacak. 1,2,3 ve 4. askerler Samnit olsun.
-
Herkese Merhaba,
Server 32 de başlayan herkese yardımcı olunur, 5X en eski , ve en online kalıcılığına sahip serverı , gelen herkese karşılıksız destek atmaya çalışırım, herkese iyi oyunlar...
-
Herkese Merhaba,
Server 32 de başlayan herkese yardımcı olunur, 5X en eski , ve en online kalıcılığına sahip serverı , gelen herkese karşılıksız destek atmaya çalışırım, herkese iyi oyunlar...
Ben gelebilirim ama sıfırdan baslamak istemem😳
-
-
benimle iletişim kur
-
İL 51 ACILICAKMI BİLGİ VERİRMİSİNİZ
-
Server 50 den ortalama 80d-90d gün sonra
-
Diğer 3 askerinkini değiştirdim. Seçkin Mızrakçıyı değiştiremiyorum.
-
Mersenerlerdeki kritik puanları neye göre artış gösteriyor? 130 lvlken %50 kritik vuruş puanına sahipken 134 lvle geldiğimde kritk puanım neden düşüyor aynı itemlere sahibim
-
Level artıkça çünkü max . kritik miktarı artıyor
örnek % 50 iç,n 200 istiyorsa sizin 210 varsa o levelde %50 gösetriyor 5 level sonra 230 oluyor maks , sşzde 210 var,
yani anlıcagınız kritik olasılıgı levelle beraber düşmüyor hatta artıyor, sadece maks kritik miktarı artıgından sizin yüzdeniz düşüyor
-
Selamlar uzun zaman üstüne e-postama kayıtlı hesap var mı diye kontrol ettiğimde il 1'de bulunan hesabımdan oynamaya devam etmeye karar verdim bir süredir oynuyorum fakat ilde aktiflik çok düşük, aynı hesabımı farklı bir ile aktarabiliyor muyum?
Edit : Nemesis içeriği aynı olması nedeniyle Konu ve mesajlar birleştirildi.
-
maalesef o dediğiniz şekilde bir işlem yapılmıyor.
-
sen taşıyamıyon ama onlar yakında taşıycaklar dostum büyük il birleşimi geliyor yabancı sunucularla falan komple birleşicek tüm sunucular. tahminim ağustos sonu eylül başı gibi gözüküyor
-
Merhabalar. Az önce craftladığım 125 seviye Lucius Cehennem kalkanı giymek için yönetici mührünü aktif ettim.
Aktifleştirmeden önce profilimde yer alan bilgi şu şekilde:
"
- Bu kullanıcı ana karakterinde maksimum 124 seviye itemleri kullanabilir.
- Bu kullanıcı markette maksimum 117 seviye itemleri görebilir.
"
Mührü açtıktan sonra bunların 2şer seviye yüksek sayılması gerekmiyor mu? Kullanmak istediğim kalkan 125 seviye olduğu için mührü açınca işe yarar diye düşündüm fakat bir şey değişmedi arenada kullanamıyorum? Yardımcı olabilir misiniz?
-
Merhabalar. Az önce craftladığım 125 seviye Lucius Cehennem kalkanı giymek için yönetici mührünü aktif ettim.
Aktifleştirmeden önce profilimde yer alan bilgi şu şekilde:
"
- Bu kullanıcı ana karakterinde maksimum 124 seviye itemleri kullanabilir.
- Bu kullanıcı markette maksimum 117 seviye itemleri görebilir.
"
Mührü açtıktan sonra bunların 2şer seviye yüksek sayılması gerekmiyor mu? Kullanmak istediğim kalkan 125 seviye olduğu için mührü açınca işe yarar diye düşündüm fakat bir şey değişmedi arenada kullanamıyorum? Yardımcı olabilir misiniz?
Yönetici mühürü item giymeni değil depodan,marketten, müzodan vs. item alırken 9 level sınırını 11'e çıkarıyor. Kendin basarsan ya da düşürürsen kendi levelinin +16 level üzeri itemleri giyebilirsin bu hiç değişmez. Ama diyelim ki 110 levelsin, marketten, depodan vs. maksimum 9 level yukarıdaki itemleri çekebilirsin (119 level) ama yönetici mühürü açarsan +11 level olur yani 121 level itemleri çekebilirsin.