Birinin profilinizi 10.000 kez görmesi gerekiyor. Sayım her 5 dakikada bir
Başka iller dahil mi ? Orasını anladım da. İl32 deki birisinin profilini il 48 deki kişi tıklarsa sayılır mı ?
Başka iller dahil mi ? Orasını anladım da. İl32 deki birisinin profilini il 48 deki kişi tıklarsa sayılır mı ?
Evet
2. sorum hakkında bir bilginiz var mı ?
2. sorum hakkında bir bilginiz var mı ?
Bölgenizdeki destek kanallarını arayın ve bir bilet açın.
Her bölgenin kendi kuralları vardır.
Bölgenizdeki destek kanallarını arayın ve bir bilet açın.
Her bölgenin kendi kuralları vardır.
Teşekkürler cevaplarınız için
Bunun gerçekleşmesi için bulunduğun il üzerinden lobiye giriş yapmış hesabın olması gerekiyor. Yani il 32'deki birisi il 48'de oturum açmış hesabı olmadan senin "Dikkatlerin merkezi haline gelin" istatistiğini artıramaz.
Bunun gerçekleşmesi için bulunduğun il üzerinden lobiye giriş yapmış hesabın olması gerekiyor. Yani il 32'deki birisi il 48'de oturum açmış hesabı olmadan senin "Dikkatlerin merkezi haline gelin" istatistiğini artıramaz.
Çok teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim
Rica ederim.
Rica ederim.
İlk sorum için cevabınız var mı acaba(2. de olabilir karıştırdım) ? Kardeşim de başladı benim olduğum ile. Aynı ev, aynı internet, farklı laptoplar. Onun hesabını multi olarak belirtmem gerekir mi ?
Rica ederim.
İlk sorum için cevabınız var mı acaba(2. de olabilir karıştırdım) ? Kardeşim de başladı benim olduğum ile. Aynı ev, aynı internet, farklı laptoplar. Onun hesabını multi olarak belirtmem gerekir mi ?
Evet gerekir
Merhabalar yine ben
Geçenlerde de sormuştum da net bi cevap alamamıştım tekrar sorma gereği duyuyorum o yüzden.
Arena koruma süresi kaç dk ya da kaç saat ?
x1 ve x5 server için soruyorum. Ejderha kostümü yok.
Merhaba 103 levelim Sebastianus ya da cehennemV2 parşömen düşer mi bana yeraltı ortadan ?
ona göre bu etkinlikte kostümle gireceğim
Merhaba 103 levelim Sebastianus ya da cehennemV2 parşömen düşer mi bana yeraltı ortadan ?
ona göre bu etkinlikte kostümle gireceğim
Düşme ihtimali var. Yeraltında görevlerden gelen yeraltı itemlerini eriterek de bulabilirsiniz.
merhaba arkadaşlar kullandığım bir taktiği paylaşmak istiyorum. eğer elinizde bol yeşil hammadde varsa bunları 5 te 1 oranında morlayacaz. ben dayanıklılık tentürü örneğini vericem lucileri muzodan alıp eritiyoruz çıkan hammaddeleri eritiyoruz daha sonra sade luci eldiven basıyoruz neden eldiven daha kısa sürede üretildiği için sonra hermetik müneccime gidiyoruz ve itemi morluyoruz eritince 1 adet turuncu dayanıklılık tentürü atma ihtimalide var. hesap edince altın israfı gibi görünmekte ama yüksek levellerde altına fazla gerek yok. diğer hammaddeleride böyle morlayabilirsiniz. 5 düz seba eritip eldiven seba yapıp morlayın ve ne kadar karlı olduğunu görün.
umarım yanlış yere konu açmamışımdır.
merhaba arkadaşlar kullandığım bir taktiği paylaşmak istiyorum. eğer elinizde bol yeşil hammadde varsa bunları 5 te 1 oranında morlayacaz. ben dayanıklılık tentürü örneğini vericem lucileri muzodan alıp eritiyoruz çıkan hammaddeleri eritiyoruz daha sonra sade luci eldiven basıyoruz neden eldiven daha kısa sürede üretildiği için sonra hermetik müneccime gidiyoruz ve itemi morluyoruz eritince 1 adet turuncu dayanıklılık tentürü atma ihtimalide var. hesap edince altın israfı gibi görünmekte ama yüksek levellerde altına fazla gerek yok. diğer hammaddeleride böyle morlayabilirsiniz. 5 düz seba eritip eldiven seba yapıp morlayın ve ne kadar karlı olduğunu görün.
umarım yanlış yere konu açmamışımdır.
Anlamadıgım nokta su muzodan Luci alıp onu erıtıp cıkan hammade ıle tekrar lucı basıp onu hermetikte mor yapıyoruz.Dırek muzodan aldıgımız lucıyı hermetıkte mor halıne getırmıyoruz.Bu kadar prosedurun mantıgı ne?
öyle çok aşırı altın yiyo knk
Mantıgını cozemedim hocam.Dıyorsunkı ben 5 tane muzodan yesıl lucı alacagım bunları erıtecegım.Sonra bu cıkan malzemelerden 1 tane yesıl luci basacagım ve bunu hermetıkte mora basacagım.Bunun bize tam olarak kari ne?
Bunu yapana kadar 5 tane lucıyı dırek hermetıkte mora basarım.5 kat mor hammadde sansım olur.Yada cok para gıdıyor dersen 1 tane luciyı muzodan alırım onu basarım hermetıkte.Neden eritiyoruz.
muzodaki itemler 100 levelden yukarı bide eldiven değil. eldiven olunca item daha hızlı yapılır daha hızlı erir hermetikte arttırma fiyatı daha azdır.
100 levelden yukarı itemler hermetikten 150k alıyo diye gördüm ham luciden 2.5 kat daha fazla fiyatı var eğer altının çoksa deneyebilirsin knk.
bu örnekti bu arada ana amacımız seba karanlık gibi az bulunan itemler bu itemlerin morunu bile yapmak zorken mor ham elde etmeyi gösterdim sadece
Eğri büğrü silahlarla yapılan tüm bu savaşlardan sıkılan İmparator, buradaki tüm arena savaşçılarının etkisiz hale getirilmiş silahlarını arena sorumlusuna teslim etmeleri için bir yasa çıkardı. Dövüşten sonra onlar bu etkisizleşen silahları geri alacak.
Max 16 seviye üstünde eşya giyebilirsin. 16 seviyeyi geçtiğinde böyle bir yazı çıkar. Arena dövüşlerinde o eşya neyse artık yokmuş gibi savaşırsın.
100 seviye iken 117 seviye bi eşya giyersen mesela karşılaşırsın bu yazıyla. Ha diyelim bide silah yaptın. Arenalarda o silahın yokmuş gibi saldırırsın. Saldırı alırsın.