Çöl kostümünü yeni toplayan biri için bugün itibariyle toplam kaç parça toplamış oluyoruz?
Karakteriniz ile ilgili Yardım ve Sorular
-
-
Çöl kostümünü yeni toplayan biri için bugün itibariyle toplam kaç parça toplamış oluyoruz?
Etkınlıklerde genelde 3 gunde 1 parca olacak sekılde verıyorlar.3 parca tamamlanmıs olmalı su ana kadar.
-
Merhaba il 44 oyuncusuyum biraz evvel 130 level oldum item kombinasyonum tamam ancak 140 bossu için seba dünya dizmek gerekiyor zırh için ancak tifon derisi elde etmenin yolları sizce nelerdir yada sizler nasıl bir yol izlediniz.. platus parşömen kullanarak üretmek hamı sizce mantıklı mı görüşleriniz için teşekkürler..
-
saatlerle ilgili bir problem yaşıyorum, kostüm şenligi tam olarak ne zaman başlayacak?
-
Malefiz etkinligi ne zaman getirmeyi düşünüyor gf acaba? 5ay geçti sonuncusu üzerinden yalnış mi hatırlıyorum?
-
0:00:00 15.11.2021 - 23:59:59 15.11.2021
+%20 dövme kaynağı+%20 parşömen düşme şansı
dövme kaynağı tam olarak nedir?
-
hammadde düşme oranı artacak..
-
hammadde demiyor ama.
-
hammadde demiyor ama.
+20% forge resource/forge recipe drop chanceçeviri sıkıntılı bence:)
-
şaşırdık mı? çok değil bir kaç ay önce de aynı çeviri hatası olmuştu. parşömen etkinliği beklerken ve onun için hazırlanmışken başka etkinlik gelmişti.
-
Merhaba hammadde.
Örn; kükürt,dayanıklılık tendürü gibi.
-
Display More
Merhaba hammadde.
Örn; kükürt,dayanıklılık tendürü gibi.
tüh , bi an malefiz olabileceğini düşünmüştüm..

saolun.
-
Sandıktan sonra kostüm giymeye kadar zor
Ne gibi bir yol izlemeliyizler için? -
39un 90% 3.9
Burada 3 hammadde mi gerekliydi 4mü?
Unutmuşuz oyunu

-
Herkese hayırlı forumlar. Demirhane seviyesi orantı nasıl işliyor bu anlaşılmaz bir şey. Acabacakacak biri var mı? Level ile geçiş geçişleri tam olarak?
-
Herkese hayırlı forumlar. Demirhane seviyesi orantı nasıl işliyor bu anlaşılmaz bir şey. Acabacakacak biri var mı? Level ile geçiş geçişleri tam olarak?
Forumda klavuzlarda vardı.
Bahsettiğin buysa eğer.
-
Arkadaslar selamlar pro arenalarda su sıkıntıyula karsılastım.Bunun tam bır cozumu varmıydı.Pro arena ve turma da 2 sındede bu hatayı alıyorum.Rakıplerı yenıledım.Oyuna gırdım cıktım,cerezlerı sıfırladım yenı tarayıcıdan actım yok.Sıkıntı hala devam edıyor.
Dövüş gerçekleşemedi. Lütfen daha sonra tekrar dene veya başka bir rakip seç. sureklı bu hatayı alıyorum.
-
Arkadaslar selamlar pro arenalarda su sıkıntıyula karsılastım.Bunun tam bır cozumu varmıydı.Pro arena ve turma da 2 sındede bu hatayı alıyorum.Rakıplerı yenıledım.Oyuna gırdım cıktım,cerezlerı sıfırladım yenı tarayıcıdan actım yok.Sıkıntı hala devam edıyor.
Dövüş gerçekleşemedi. Lütfen daha sonra tekrar dene veya başka bir rakip seç. sureklı bu hatayı alıyorum.
Ornek teskıl etmesı acısından:Yine herzamanki gibi herseyi yapmamıza rtagmen sorun cözülmedi.Gece yedeklemesinden sonra kendı kendıne duzeldi.Bu problemı yasayıp su sekılde duzelttım dıyen cıkmadı sanırım hala.Yedekleme sonrası duzelıyor.
-
Dikkatlerin Merkezi haline gelin 6.622 / 10.000
Kendinizi daha ilgi çekici hale getirin,bu şekilde diğer gladyatörlerin ilgisini kendinize ve profilinize çekebilirsiniz.Bu sadece 5 dk da bir yapılabilir.
Bu başarımı nasıl kasabilirim ? İlla il içi profil tıklaması mı lazım ?
Başka bir sorum ise şu :
Kardeşim de oyuna başlamak istiyor. Aynı evdeyiz doğal olarak. Aynı ev internetini kullanıyoruz. Kendi laptobundan oyuna başlarsa benim kardeşimin hesabını multi olarak eklemem gerekiyor mu ?Aynı internet farklı bilgisayarlar olacak.
-
Display More
Dikkatlerin Merkezi haline gelin 6.622 / 10.000
Kendinizi daha ilgi çekici hale getirin,bu şekilde diğer gladyatörlerin ilgisini kendinize ve profilinize çekebilirsiniz.Bu sadece 5 dk da bir yapılabilir.
Bu başarımı nasıl kasabilirim ? İlla il içi profil tıklaması mı lazım ?
Birinin profilinizi 10.000 kez görmesi gerekiyor. Sayım her 5 dakikada bir