Karakteriniz ile ilgili Yardım ve Sorular

• Merhabalar;

Oyun karakterleriniz ve gelişimi hakkında yardım almak, diğer oyuncularla bilgi paylaşımı yapmak için bu konuyu kullanabilirsiniz.

Genel forum ve bölüm kuralları geçerlidir.

Saygılarımla.

1f0wbbs.png

Ticket Sistemi | Oyun Kuralları |Bana Ulaşın

Yüksek bir mevkiye yerleşen alçak bir kişiden daha kötü bir şey olamaz. / Claudius Claudianus

try { legalGame(); } catch (Exception banned) { MessageBox.Show(banned.Message); }

• Konu güncel mi bilmiyorum ama oyunda yeni bir oyuncu olarak bir çok konuda eksiğim ve öğrenmek istiyorum,yardımcı olabilecek arkadaşlar var mıdır?Öncelikle karakterim il 40'da 84 seviye şuan seviyeme göre hesabım büyük ihtimalle bir çok şeyde geridir.1.sorum eğitimler oyunda oldukça önemli gördüğüm kadarıyla hangilerine ağırlık vermeliyim 2.sorum Ekipman olarak bazı parçalar çok iyiymiş örneği Lucius Antonius vs bunları nasıl elde edebilirim müzayedede Lucius hiç denk gelmedim 3.sorum zindanda iyi olabilmek için mersenerlerimi nasıl dizmeliyim ana karakterimin özelliklerinin yansıdığı merseneri iyileştirmeci yapmalıyım yoksa farklı bir yol mu izlemeliyim,teşekkür ederim şimdiden.

• 1.sorum eğitimler oyunda oldukça önemli gördüğüm kadarıyla hangilerine ağırlık vermeliyim 2.sorum Ekipman olarak bazı parçalar çok iyiymiş örneği Lucius Antonius vs bunları nasıl elde edebilirim müzayedede Lucius hiç denk gelmedim

3.sorum zindanda iyi olabilmek için mersenerlerimi nasıl dizmeliyim ana karakterimin özelliklerinin yansıdığı merseneri iyileştirmeci yapmalıyım yoksa farklı bir yol mu izlemeliyim,teşekkür ederim şimdiden.

1: beceri ceviklik zeka sıralama bu sekilde. diger 3unu orantılı sekilde arttır.

2: luciusu muzayedenin paralı asker bolumunde arattırmalısın. anton gaius normal muzayede yerinde.

3: cevikligin mersenerin cevikliginden cok ise kendini savunmacı yap ama arındırma cok gidiyor o levelde ugrasmanı tavsiye etmem. iyilestirmeci olarak devam et.

diger askerler ile alakalı tavsiyem biraz ust leveldekilere bakarak kıyas yapabilirsin.

• Yeni servera başlasam mı diyordum ama bonusları kaçırdım. Bu tarz durumlarda oyundan soğuyup bırakıyorum hep. Sizce başlanır mı açılalı 8 gün oldu?

bu oyuna sirket yatırım yapmıyor. uc bes tane yonetici var ve ilgilenmiyorlar. kafalarına gore oyuncu banlıyorlar.

Ogame metin2 gibi oyunları oyna bence.

• Yeni servera başlasam mı diyordum ama bonusları kaçırdım. Bu tarz durumlarda oyundan soğuyup bırakıyorum hep. Sizce başlanır mı açılalı 8 gün oldu?

bu oyuna sirket yatırım yapmıyor. uc bes tane yonetici var ve ilgilenmiyorlar. kafalarına gore oyuncu banlıyorlar.

Sanırım ben bu oyunun konseptini çok beğeniyorum zira sorunlarını biliyor olmama rağmen bıraktıktan bir süre sonra tekrar başlayasım geliyor. Tamamen bırakamıyorum.

Metin2 mi ? kesinlikle önermem daha 3 hafta öncesine kadar aktif olarak oynayan biriydim taki oyunun sözde hile koruma programı olan cheat blocker bende dahil binlerce insanı sebepsiz yere banlayıp açmayacaklarını beyan ettiler. sadece şahsımın 12 bin tl lik yatırım yaptığım hesabım ( 70 bin tl yatıran bir arkadaşımda var bunların içinde ve nicesi) sebepsiz suçsuz yere kapatıldı. GF ise oyuncularına değilde her forumda her ülkede her yerde hatalı denilen Cheat Blocker korumasına güvenip biz oyuncuları suçlu buldu. Yani tek ilgi alakasızlık gladiatus a has bir durum değil genel GF luk bir durum. demem o ki şayet bu oyunu oynamama gibi bir planınız varsa kesinlikle GF un yayıncılık yaptığı oyunlardan uzak durunuz.

k3nbmN.png

• Ben de etkinlikte cok fazla online oldugum icin banlandım :D

üstelik yöneticilere şunları yazdıktan sonra.

Cevabınız: 2020-01-23 17:51:11
    merhaba. 2 gundur etkinlik icin saldırı atıyoruz. 2 hesabı da kontrol eder misiniz. benim ve XXXXX in. arkadasın kostumu bitti ama yeni kostum giymeden saldırılarına devam ediyor. ya bilerek yapıyor bot sanmamız icin ya da bot acık.
    tesekkurler iyi gunler

Mesajın: 2020-01-22 06:00:44
    İlgili hesaplar/karakter isimleri: XXXXXX

Hile tanımı: Merhaba
    XXXXX hidrian duvarı etkinliginde gece boyunca takip ettigim kadarıyla sure kacırmadan saldırı attı.5 etkinlik kesifi boyunca takip ettim ne normal kesif ne arena ne sirk saldırısı yaptı. daha enteresanı kostumu olmasına ragmen gece boyunca online olan birisi kostumu giymiyor saat 8 den cok kısa bir sure once kostumu giyiyor. Gece sanki otomatik saldırı atılmıs gibime geldi.
    kontrol ederseniz sevinirim.
    keşke gece etkinlik dolayısıyla bir yonetici aktif olsaydı da online oyuncuları bir polatforma cagırsaydı.
    teşekkürler iyi günler
  • Merhaba oyunu oynayalı çok uzun bir zaman oldu. Bugün tekrar başladım ve birçok şey değişmiş. Özelden ya da telefondan vs. oyunu öğrenmeme yardımcı olabilecek varsa pm atabilir mi?

• Daha önceki yazılarda vardı forumda ama bulamadım . Bilen varsa bilgilendirebilir mi

Kostüm etkinlik vs herşeyi en verimli halde kullanarak ;

% kaç hammade tasarrufu sağlayabiliriz ?

Mesela Lucius Demir Başlık Narin eşyası

Dayanıklılık Tentürü × 32 istiyor . Bunu en az kaç hammadeyle basabiliriz .

Hırsızın Kaftanı %20

Altın körük %50

Etki eden başka birşey var mı bilmiyorum . Sanırım Hırsızın kaftanı kostümünü alırken verilen etkinlik eşyasını kullanarak etkisi 2 katına çıkarabilyorduk . Yani %90 ı bulabiliyor diye hatırlıyorum .

• tavşan artı kostum yuzde 40 etki eder. tavsanları kostum drop etkinligi bitmesine 5-10 dakika kala kullanacaksın ve etkisi bitene kadar yuzde 20 indirimden faydalanabilirsin, hemen arkasından kostum senligi baslayınca kostumu giyeceksin bu sayede etki yuzde 40 oluyor. gumus malefiz ekledin mi yuzde 70 altın malefiz eklersen de yuzde 90 hammadde indiriminden faydalanırsın.

aynı mantıkla uretim suresini dusurup 6 tane itemi kısa surede uretebilirsin. genellikle suresi az olan itemleri ilk once uretime verirsen 6 item biter bitmez 6 item daha uretirsin. bir anda 12 itemi yuzde 70 indirimli veya yuzde 90 indirimli uretebilirsin.

gunes runigin varsa basarı sansını da yukseltebilirsin.

32 isteyen hammaddeye 3 tane ataman gerekiyor. kusuratı yukarı dogru yuvarlıyorsun.

• istediğin kadar item bas kendi arenanda sende 5k zırhı düşük 150 hasar daha düşük adama günde 4 kere yenileceksin sen onlardan daha düşük kal yine yenersin yeni gladiatus düzeni böyle

giphy.gif

• Teşekkürler Nomerci .

Tavşanları ve kostüm parçalarını topluyacaz öncellikle . Sanırım etkinlik biter bitmez kostüm şenliği oluyor . Etkinliğin son günü gece yarısı topladığımız tavşanları üstümüze basıp hammade indirimi özelliğini aktif edicez .

Bu çok önemli bir konu oyunum açısından . Şuan il40 da çok fazla lucius item basmam lazım ( 105 seviyeyim ) . 100 tane bile turuncu dt yok elimde . Tank + kendi karekterimde full mor hepsi . Bu etkinliği bekliyorum basmak için .

• o zaman 6 tane altın cekiç bul ve takı silah haric diger itemleri ilk partide hızlı bir sekilde bas.

yalnız süre olayı ham indirimindeki gibi calısmıyor haberin olsun.

yine de yeterince tavsan kullanırsan 4 tane sure indirimi denk getirip 48 dakika icinde 6 itemi basarsın.

ondan sonra bir 6 item daha atarsın. bu şekilde avantaj elde etmiş olursun.

• Merhaba, etkinlik için 15m biriktirdim. Bütün altını etkinlik boyunca beceriye harcamak istiyorum. Statlarım dengesiz olsa da maliyet olarak her türlü avantaj gibi geldi mantıklı mı sizce?

S41-Malestrazza

• Merhaba

Yeni başladım biraz yardıma ihtiyacım var. Eşyalardaki dayanıklılık sistemini anlayamadım, bittiğinde yeni eşya mı almam gerekiyor sürekli ? bunun gibi bazı detaylar var yardım alabilceğim biri cevaplarsa sevinirim. Ayrıca ittifak arıyorum discord veya teamspeak whatsapp da olabilir..

Teşekkürler, Saygılar.