Gladiatus TR Takımına Sorun

• gameforge şirketi Türkiyede doğrudan hizmet veriyor olsaydı çok güzel uğraşırdım. Bu tür durum başına gelen olursa diye yazıyorum.

Ne destek ekibinin ne de forum moderatörlerinin bilgisi var. Tamamen yaptım oldu sistemi, kimse yazdıkları için veya yaptıkları için ceza almayacağını bildiğinden bu kadar rahatlar.

Yaşamış olduğunuz sorun nedir ?

//

GladiatusTR

• gameforge şirketi Türkiyede doğrudan hizmet veriyor olsaydı çok güzel uğraşırdım. Bu tür durum başına gelen olursa diye yazıyorum.

Ne destek ekibinin ne de forum moderatörlerinin bilgisi var. Tamamen yaptım oldu sistemi, kimse yazdıkları için veya yaptıkları için ceza almayacağını bildiğinden bu kadar rahatlar.

Yaşamış olduğunuz sorun nedir ?

Geri ödeme yaptığım için hesabım süresiz kapatıldı. Geri ödeme için destek ekibine yazdığımda hesabın kapanacağı bildirilmedi. Ayrıca oyun kuralları içerisinde böyle bir bildirimde yok. Sözleşme de cayma haklarına baktığımda ise orada da böyle bir bildirim yok. Hesabım neye istinaden kapatıldı? 2 hafta boyunca neden mağdur ediliyorum? Hesabımda süresi dolan birçok eşya ve kasalar vardı, bunların telafisi yapılacak mı? Destek ekibi neden cevaplara 1 sün sonra hatta 3 gün sonra cevap veriyor? Para iadesini tekrar gönderdiğim 5. gün olmasına rağmen hesabım neden açılmadı? Umarım yapıcı bir cevabınız vardır. Şimdiden mağduriyetime rağmen "Teşekkürler".

Sırf ingiltere ve türkiye sunucularında oynamamak için rastgele avrupa sunucusuna girdim paket satın aldım sorun yok %40 indirim varken tekrar paket satın aldım ödeme karttan çekildi yakut gelmedi ve gelmediği gibi üstüne ödeme aracı bloke edildi tekrar karttan satın alamıyorum destek ekibine yazdım herzamanki gibi 1.5 günde dönüş yapıldı, sorun bankada dedi bankayı aradım ücret tahsil edilmiş bizde sorun yok sorun gameforcede dedi. Şimdi gelki haftalarca destek ekibi ile uğraş.

Edit Nemesis

• Merhaba oyunda hile kullanimi soz konusu.

Server 58 de oynuyorum. Bir oyuncuya dün gece bu saatlerde şirk tutma attım ve kazandım. İyi de bir para kazanmıştım (50k).
    Oyuncu 57 seviyeydi, bense 50 seviyedeydim.

İyi para kazandığım ixjn bu gece aynı oyuncuya şirk tu4ma attım ve kaybettim. Çünkü ben bugün 55 seviyedeyim, oyuncu 81 seviye olmuş.

İl 58

Oyuncu adı : AncientOre

Gereği yapılsın lütfen.

• VPN açtığımdan dolayı sanırım yakut alırken euro ile almam gerekiyor ancak türkiyede yaşıyorum tl ile alışveriş yapıyordum nasıl bu durumu düzeltebilirim ?

• VPN açtığımdan dolayı sanırım yakut alırken euro ile almam gerekiyor ancak türkiyede yaşıyorum tl ile alışveriş yapıyordum nasıl bu durumu düzeltebilirim ?

1 hafta VPN kullanmadan giriş yapmaya devam et. Tam 7 günde düzeliyor sonrasında

1 hafta VPN kullanmadan giriş yapmaya devam et. Tam 7 günde düzeliyor sonrasında

başka bir çözümü varmı acaba eğitim etkinliği geliyor yakut almam lazım

başka bir çözümü varmı acaba eğitim etkinliği geliyor yakut almam lazım

Başka bir çözümü yok ne yazık ki. 2 kez başıma geldi; ikisinde de aralıksız tam 7 gün bekletti beni.

• İl 61 de oynuyorum

Yakut satın alıp kum saati alıyoruz onunla keşif seferi yapıyorum

Sonuç bot kullanıyorsun ceza

Bu nasil bir sistem cok merak ediyorum halen donus yapilmadi

emeklerimize saygısızlık ediliyor

• yok nerede dalga geçiyorlar insanla

2 tane ticket attım halen hatalı diyor

Ney hatalı bilgi onuda çok merak ediyorum

Is yapmamak ve.haksizlik yapmak için ellerinden geleni yapıyorlar

Başka bir ilde hesabım vardı onu silme işlemi başladı sıra bunda cezamı kaldirmiyorlar

Is bilmeyen yöneticiler yüzünden hakkıyla oynayan oyuncuların haklarını yiyorlar