Gladiatus TR Takımına Sorun

• Yönetim nerede?

Ticketlere cevap veren biri yok!

5 gündür ticket cevabı verilmedi. Burada max 2-3 günde cevap verilir diye yazıyordunuz.

Bundan önceki ticketim de 11 gün sonra cevaplanmıştı. Sanırım en az 11 güne çıktı bu max 2-3 günlük durum.

"Zor" diye nitelendirdiğiniz kelime düşüncede bitiremediklerinizden ibarettir.

28.12.2017 Nebiii

• Merhaba,

Ticket cevabının belli bir süresi yoktur. Her ticketin konusunun farklı olması nedeniyle bazı durumlarda sorun şirkete sorulabilir. Bu nedenle cevaplanması uzun sürebilir. Lütfen ticketinizin cevabını sabırla bekleyiniz. Anlayışınız için teşekkürler.

Keyifli oyunlar&forumlar.

• arkadaslar merhaba. bugün yine oyunu oynarken söyle bir mesaj aldim

"hello
    warning
    next time you dont link a multi/ip share and/or have contact between them ,you will be banned.

GA
    Ares"

bu ne demek oluyor? su anda ayni serverda oynadigim 2 tane hesap var ama ikisi arasinda hicbir sekilde yardimlasma vs. olmadi. bir tanesi main hesabim diğeri ise main hesabımdan farklı bir ittifakta ve sadece oraya bağış yapmak için oynuyorum. bilgilendirebilirseniz sevinirim.

• Merha, oyun içi mesaj yolu ile birkaç mesaj aldım. Gerçek para karşılığı gold satışı yapabileceklerini söylüyorlar. Bildir düğmesinden hepsini raporladım. Ayriyeten ticket açmama gerek var mı?

• Merhaba,

Ticket üzerinden oyun takımı ile iletişime geçiniz.Multi hesaplarınızı Ayarlar - Hesap - Çoklu hesaplar ve ortak IP adreslerinin kullanımı sekmelerinden birbirine bağlamanız gerekir.

Merha, oyun içi mesaj yolu ile birkaç mesaj aldım. Gerçek para karşılığı gold satışı yapabileceklerini söylüyorlar. Bildir düğmesinden hepsini raporladım. Ayriyeten ticket açmama gerek var mı?

Ayrıca ticket açmak isterseniz açabilirsiniz.Şu an gerekeni yapmışsınız.

Keyifli oyunlar.

• Merhaba 3 Yıl falan önce oynamıştım Ozaman Böyle keşif veren etkinlikler vardı örneğin hadrien duvarı gibi hala oluyormu ve yakınlarda olacakmı acaba öyle bi etkinlik

• Selamlar 1 haftadır belirli saatlerde oyunda inanılmaz kasma oluyor. Tıkladıktan sonra 2-3 dakika bekliyoruz. Sunucunun yoğunluğundan dolayı olduğunun farkındayım ama oyun keyfini çok etkiliyor.

• 0:00:00 20.11.2023 - 23:59:59 22.11.2023

• Demirci ve dökümhanede -%50 başarı.

dökümhanede %50 başarı derken, %50 daha fazla mı hammadde alacagız eşya erittiğimizde?

• 0:00:00 20.11.2023 - 23:59:59 22.11.2023

• Demirci ve dökümhanede -%50 başarı.

dökümhanede %50 başarı derken, %50 daha fazla mı hammadde alacagız eşya erittiğimizde?

Hocam ben onu güncellensin diye yazdım ama halen güncellenmemiş.
    Doğrusu :

Demirhane ve dökümhane eritme süresi (-%50)***

Çeviren hatalı çevirmiş ve halen güncelleme yapılmamış maalesef.

28.12.2017 Nebiii

• İyi günler müzayede sırasında malzeme tekliflerinin tamamı bendeydi. Birisi benim 80 teklifimi aynı anda ezdi. Bot kullandığı kesin. Bu kişi tüm müzayedelerde aynısını yapıyor. Konu ile ilgilenirseniz sevinirim. Yoksa bir çok kişi bu kişi yüzünden oyunu bırakacak.

• iyi günler kolay gelsin. Oyunda birisi tüm müzayedelerde malzeme tekliflerini ezip kimseye malzeme aldırmıyor. Bunu yaparken de bot hesap kullanıyor. Buna göz yummaya devam ederseniz oyunu bir çok kişi bırakacak. Konu ile ilgilenirseniz sevinirim.

• iyi günler kolay gelsin. Oyunda birisi tüm müzayedelerde malzeme tekliflerini ezip kimseye malzeme aldırmıyor. Bunu yaparken de bot hesap kullanıyor. Buna göz yummaya devam ederseniz oyunu bir çok kişi bırakacak. Konu ile ilgilenirseniz sevinirim.

Hocam buradan yazman bir çözüm üretmez. Ticket atman lazım diye yazacaklar sana. Sen en iyisi bırak yol yakınken kurtul bu oyundan ya da pazaryerinden malzemeni al oyununa devam et.

28.12.2017 Nebiii