Hesabıma telefondan ve PC'den bağlanıyorum yani farklı kaynaklardan giriş yapıyorum bu sorun oluşturmaz değil mi
Gladiatus TR Takımına Sorun
-
-
merhaba server 1 de oynuyorum ve kimse aktif değil ittifak bulamıyorum bana yardımcı olabilir misiniz, hesabımla başka servere geçme imkanım varsa ilginizi bekliyorum
archilles bi sorun olmaz devam edebilirsin
-
Merhaba,
Hesabıma telefondan ve PC'den bağlanıyorum yani farklı kaynaklardan giriş yapıyorum bu sorun oluşturmaz değil mi
Herhangi bir sorun oluşturmaz.
merhaba server 1 de oynuyorum ve kimse aktif değil ittifak bulamıyorum bana yardımcı olabilir misiniz, hesabımla başka servere geçme imkanım varsa ilginizi bekliyorum
archilles bi sorun olmaz devam edebilirsin
Hesabınızla başka bir İl'e geçemezsiniz.Yakın zamanda hızlarına göre İl birleşimi olacak beklemede kalınız.
Keyifli oyunlar.
-
öncelikle merhabalar ev arkadaşım ile aynı ip üzerinden giriş sağladığımız için hesaplanı birbirine bağladık önceden kasa ihtiyacımız yoktu fakat seviye ilerledikçe kasa ihtiyacımız oldu oyunda kimseye güven olmuyor ve fark ettik ki biz bağlı hesaplar ile kasa yapamıyoruz saldırılarda kaybımız oluyor acaba bağlı hesapları ayırma yapılabiliyor mu hem 15 gün sonra oda memleketine dönüş yapacagi için ip sıkıntımız da kalmayacak yardımcı olabilir misiniz
-
Merhaba,
Ticket sistemi üzerinden oyun takımı ile görüşünüz.
Destek Sistemine Kayıt ve Ticket Açma Kılavuzu.
Keyifli oyunlar.
-
Ticket attık neden cevap alamıyoruz?
-
Merhaba,
Ticket cevaplama süresi 2 gündür. Ayrıca Bazı ticketler hemen cevaplanmayabilir. Fakat mutlaka cevaplanacaktır. Şüpheniz olmasın.
Keyifli forumlar&oyunlar.
-
Oyunda 2 gündür çok aşırı kasma var. Ticket açtım.
Bu kasmalardan dolayı telafi gelir mi ?
Şöyle kostüm öncesi malefiz olsa 1 günlük çok çok iyi olur oyuncular açısından.
-
Merhaba,
Sorununuz oyun ile ilgili olduğu için ticket açmanız lazım ve açmışsınız.
Oyun takımı gerekli cevabı verecektir.Etkinlikler için duyurular bölümümüzü takip ediniz.Keyifli forumlar&oyunlar.
-
Türkiye kış saatine geçmedi sanırım avrupa baz alındığı için etkinlik saatleri buna göre işliyor, 1 saat geç geliyor etkinlikle ilgili şeyler, örnek olarak puanlar 02:00'da geliyor.Bu düzeltilecek mi?
-
Merhaba,
Oyun takımına ticket açarak bilgi alabilirsiniz.
Destek Sistemine Kayıt ve Ticket Açma Kılavuzu.
Keyifli oyunlar&forumlar.
-
Türkiye kış saatine geçmedi sanırım avrupa baz alındığı için etkinlik saatleri buna göre işliyor, 1 saat geç geliyor etkinlikle ilgili şeyler, örnek olarak puanlar 02:00'da geliyor.Bu düzeltilecek mi?
Ticket açmadıysanız açayım ben. Buradan da yayınlarım cevabı.
TR takımına sorun diye bir başlıkta tickete yönlendirilmesi ilginç bir durum değil mi?
-
TR takımına sorun diye bir başlıkta tickete yönlendirilmesi ilginç bir durum değil mi?
Ticket açmadım henüz, istersen sen aç yayınlarsan da sevinirim.
Bence oldukça ilginç çünkü geneli ilgilendiren bir durum özellikle önümüzde kostüm etkinliği varken.
-
Ticket açmadım henüz, istersen sen aç yayınlarsan da sevinirim.
Bence oldukça ilginç çünkü geneli ilgilendiren bir durum özellikle önümüzde kostüm etkinliği varken.
Tamamdır açtım ben bilgilendireceğim.
-
crazy addon kullanmak sorun teşkil etmiyor değil mi?
-
etmiyor.
Etkinlikler TR saatine göre başlayıp bitmektedir.
Destek sistemini tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. -
etmiyor.
Destek sistemini tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.Yani 12'de kostüm etkinliği başlayacak mı sorunsuz?
-
etmiyor.
Destek sistemini tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.eyvallah usta
puanlar 01de sıfırlanıyordu 02 oldu saatler değiştikten sonra yeraltında kostümünde de böyle bi saat karmaşası olmuştu.Bakalım umarım zamanında olur.
-
Sorry, you tried more passwords than normal users should. To protect accounts with weak passwords you are locked out for a while. If you are not a password guessing bot please come back in three hours (and maybe use the password recovery email instead of guessing). See you later!
Arkadaşlar böyle hata alıyorum. Sıkıntı ne olabilir acaba? Telefondan sorunsuz girebiliyorum. Ayrıca il50 dışında diğer illere de girebiliyorum. Sadece il50 ye girmeye çalışırken yapıyor.
-