Gladiatus TR Takımına Sorun

• Merhabalar.

Etkinlikler ile ilgili geniş bir takvim var mı?

Ne zaman ve neye göre düzenleniyor?

Ben yardımcı olayım isterseniz arkadaşlar biraz yoğunlar.

Merhabalar,

Etkinlikler bölümüne girerek planlı aylık etkinlik listesine ulaşabilirsiniz.

Bunlar haricinde bazı özel günlerde ya da ekstra etkinlikler yapılmaktadır. Bunların bilgisine de "normal şartlar altında" etkinlik bölümünden ulaşabilirsiniz.

Keyifli oyunlar. Tabii mümkünse.

Nasıl böyle iyi mi? :)

• Herkese merhaba,

Yoğun şekilde Oyunda yavaşlık ve donmalar üzerine şikayet almaktayız .Öncelikle

sorunun farkındayız ve yaşadığınız bu sorun için özür dileriz.

Bildiğiniz gibi Global olarak yaşadığımız büyük bir salgın var.Normal bir yaşam

süremediğimiz ortadadır.Bu tabi ki Şirket içinde geçerlidir.Şuan salgından korunma

amaçlı çoğunluğun Evde kalması Oyunumuzda aşırı yoğun oyuncu kitlesi

oluşturmuştur.

Bu konu yazılım destek ekibimize aktarılmış olup çözülmesi için uğraşılmaktadır.

Lütfen biraz daha sabırlı olalım.

EvdeKalın,Sağlıklı kalın.

• Geç de olsa cevap için teşekkürler. Geçten kastım birkaç saat değil birkaç gün oluyor maalesef. Yakut etkinliğine hâlâ değinmemiş olmanız sanırım şirket politikası teorisini doğruluyor. İyi çalışmlar.

• Merhaba sayın admin ve moderatör arkadaşlar. Bizler malumunuz özlediğimiz oyuna geri dönme kararı aldık fakat yeni bir sunucunun açılış zamanını dört gözle beklemekteyiz en son sunucu olan s41 2 ay önce açıldı bayağı bir geç kaldık :) Sizlerden ricam şudur. Ortalama kaç ayda bir şirket sunucu açıyor? Bu durumda ortalama hangi ayda yeni sunucu gelir. Teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim

• Neden Hala mayıs ayına ait etkinlik listesi açıklanmadı ?

Neden Sadece Duyuruları takip edin deyip bizleri

geçiştirme çabası içerisindesiniz ?

Bu etkinlikleri açıklayan kişiye yada GF' ye mail atıp ne zaman açıklanacağını öğrenmeniz bu kadar mı zor ?

Biz oyuncular olarak çok şey istemiyoruz sizlerden , Kaç yıldan beri gelmeyen yenilik ve son zamanlarda dehşet bir kasma sıkıntısı var.

Çıkın deyin ki Mayıs Ayında etkinlik yok yada Söyleyin Mayısın 5 inde açıklanacak bir tarih belli olsun Bizlerde ona göre oyun içinde planımızı yapalım

BOOMMM

• Bence yakın zamanda ne yeni il ne de etkinlik takvimi açıklanacak. Mevcut oyuncuların şu günlerde yüklenmesi bile oyunda yavaşlamaya sebep oldu, korkum şu ki şirket bir daha yaşanmaması için karantina günleri bitene kadar ne etkinlik yapacak ne de yeni il açacak (il açılmaması taraftarıyım asıl korkum etkinlik)

• Bizim ilde aktif olan sadece 10 15 kişi var. Bari illeri tekrardan birleştirselerde arena sirk sıralama savaşlarında kapışsak. Yeni il kesin getirirler. Gameforgenin bir diğer oyunu olan Metin2 sırf karantinada millet evde diye 4 server açtı. (oyunu oynayan doğru düzgün kimse olmadığı halde) Gameforgenin standart mantığı yeni il aç sonra birleştir.

• Yakut etkinliği için de geçerli midir acaba? Siz yanıtlamaktan kaçtıkça ben sormaya devam edeceğim. Cevap verip kurtulabilirsiniz.

• Sayın moderatörüm yeni açtığım hesap ile 5 6 tane altın malefiz alıp markette satmak istiyorum ama ban yeme korkum var malumunuz çok iyi para ediyorlar. Markette hiç altın malefiz yok ve ben kaç altına gittiğini bilmiyorum. Ben bu 6 tanesini 6milyon altından koysam tanesini ban yer miyim? bir sorun çıkar mı nası bir kanıt tutmam lazım her ihtimale karşı