Merhaba,
Yaşanmış olan aksaklık için özür dileriz.
Sorun Şirkete iletilmiştir. Gelecek açıklamayı bekleyelim lütfen.
Merhaba,
Yaşanmış olan aksaklık için özür dileriz.
Sorun Şirkete iletilmiştir. Gelecek açıklamayı bekleyelim lütfen.
Şu savaş arena ve sirklerde seviye sınırı getirin artık 5 seviye gibi. Sürekli 7-8 seviye üst insanlar saldırıp duruyor. Bırakıcam oyunu yakında böyle giderse.
Merhaba Sayın yöneticilerim, kısa tutacağım sorumu. İttifak yönetiminden kimse aktif değil şu an, biz 7-8 kişi üye rütbesiyle aktifiz. İttifak yöneticiliğine atanmam için bi yol var mıdır
Merhaba Sayın yöneticilerim, kısa tutacağım sorumu. İttifak yönetiminden kimse aktif değil şu an, biz 7-8 kişi üye rütbesiyle aktifiz. İttifak yöneticiliğine atanmam için bi yol var mıdır
muhtemelen
Şu savaş arena ve sirklerde seviye sınırı getirin artık 5 seviye gibi. Sürekli 7-8 seviye üst insanlar saldırıp duruyor. Bırakıcam oyunu yakında böyle giderse.
Merhaba,
Önerinizi haftalık raporuma ekleyeceğim.
Keyifli oyunlar.
Teşekkür ederim.
Merhaba, yönetime ticket açtım fakat yanlış bilgilendirildim bunun neticisende karakterim epey bi zarara girdi çözümü nedir?
Sorun ticket yoluyla çözülemiyorsa, başka bir yol yok
Merhaba, yönetime ticket açtım fakat yanlış bilgilendirildim bunun neticisende karakterim epey bi zarara girdi çözümü nedir?
Sorununuz nedir?
Valens'e teşekkür ederim ticketlarıma çok kısa bir sürede cevap sağladı. Böyle aksaklıklar olabilir yönetim ekibimiz de en nihayetinde insan. Herkese iyi çalışmalar dilerim.
İl 42 nin açılmasıyla ilgili bir çalışma var mı? Yaklaşık açılacağı tarih, kaç x oluşu vs. ?
İl 42 nin açılmasıyla ilgili bir çalışma var mı? Yaklaşık açılacağı tarih, kaç x oluşu vs. ?
Merhaba,
Şu an yeni İl ile ilgili bir haber yok.Duyurular bölümünü takipte kalınız.Yeni İl hızları büyük bir ihtimalle X5 olacaktır.
Keyifli oyunlar.
Merhaba,
Sorununuz hala devam ediyorsa tarayıcı geçmişinizi çerezlerle beraber temizleyiniz. Problemin devam etmesi halinde mümkünse farklı bir cihazdan deneme yapınız. Değişen bir şey olmuyorsa ticket sistemi üzerinden iletişime geçiniz.
İyi oyunlar.
Merhaba! Parşömen ne işe yarıyor? Karakterime sürüklüyorum ama bişey olmuyor. Teşekkürler
Merhaba,
Demirhanede eşya basmanızı sağlıyor. Parşömenlerdeki ön ek ve son ekleri kullanarak çeşitli eşya kombinasyonları oluşturabilirsiniz. Tabi eşya seviyesi kullanacığınız parşömenlerin seviyesine de bağlı. Her eşyaya seviyeniz yetmeyebilir bastıktan sonra.
Demirhane kullanımına buradan ulaşabilirsiniz. Kılavuzlar bölümünde yine ön ek ve son ek parşömenler ile ilgili bilgi bulabilirsiniz.
İyi oyunlar.
Selam. İller genelde 90-100 gün arayla açılıyor. Buna istisna olarak 40'tan 41, 50 günlük bir zaman diliminde açıldı. Bu daha önce karşılaşmadığımız bir durumdu. Dolayısıyla Gameforge'un bundan sonra yeni bir ili ne zaman açacağına dair bir kestirme yapamıyoruz. Fakat genel uygulama 90-100 gün civarıdır.
23 nisan için her hangi bir etkinlik var mı? Mayıs ayı etkinlik takvimi ne zaman açıklanır? Yakut etkinliği biticek TR forumu hariç bütün forumlarda duyurusu var TR takımı neden forumda duyuru yapmıyor?
23 nisan için her hangi bir etkinlik var mı? Mayıs ayı etkinlik takvimi ne zaman açıklanır? Yakut etkinliği biticek TR forumu hariç bütün forumlarda duyurusu var TR takımı neden forumda duyuru yapmıyor?
Babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi? gibi olmuş. Maalesef kendimiz soruyor kendimiz cevaplıyoruz bu tarz şeyleri sanki.