Eksik yada yanlış etkinlik ödülleri hakkında.

• Merhaba gladyatörler,

Toplu bir liste vermek program hatalarından kaynaklı yaşanan olumsuzluklarda daha hızlı sonuç vermektedir.

Bu yüzden genel olarak etkinlik ödüllerinde olması gerektiğinden az, eksik, yanlış veya ödül tanımından farklı olarak aldığınız \ alamadığınız ödülleri lütfen bu post altında paylaşınız.

Saygılarımla.

1f0wbbs.png

Ticket Sistemi | Oyun Kuralları |Bana Ulaşın

Yüksek bir mevkiye yerleşen alçak bir kişiden daha kötü bir şey olamaz. / Claudius Claudianus

try { legalGame(); } catch (Exception banned) { MessageBox.Show(banned.Message); }

• Demirhane etkinliğinin doğru çalışmadığı konusunda duyumlar alıyorum.

Bir hata mı ? genel bir sorun mu? Tek seferlik bir durum mu? bunları anlamak adına ,

Varsa etkinlik sürecinde olması gerekenden farklı sonuç alan karakterler, lütfen bunu tam ekran resim ekleyerek Support adresinden bizlere incelenmek üzere gönderiniz.

saygılarımla.

1f0wbbs.png

Ticket Sistemi | Oyun Kuralları |Bana Ulaşın

Yüksek bir mevkiye yerleşen alçak bir kişiden daha kötü bir şey olamaz. / Claudius Claudianus

try { legalGame(); } catch (Exception banned) { MessageBox.Show(banned.Message); }

• Kostüm etkinliğinin 7. günündeyiz fakat bana her gün canavarlara saldırmama rağmen 2. kostüm parçası hala düşmedi. Böyle tamamlanırsa eğitimden yararlanamayacağım ve bu çok büyük eksik. Lütfen yardım edin.

• her 4 günde bir parca düsüyor. en son parcada sonuncu günde düsüyor. Hergün bir hamle/attack/vurus yapmak mecburiyettindesin. demek oluyorki , tek bir gün bile oynamazsan tüm Kostümü topluyamuyorsun.