Tárgytalálási esély

 • Sziasztok,


  Az elmúlt két napban ( augusztus 29-30 ) 173 darab győztes expedíción vagyok túl Nagy-Britannia területén Cassi ellen.

  A csaták ideje alatt DP1 ruhában voltam aktív Merkur áldása megállapodás volt rajtam.

  A kovácsolási eszközök nagyjából 20%-ban jöttek, úgy ahogy az event hirdette is.

  Viszont a 173 darab győztes expedíción 1 darab piros tárgyat sem kaptam.

  A narancsok száma 15 körülire tehető, ebből 3 étel 2 flaska. De legalább kék-lila receptből kaptam legalább 40 darabot.


  Szeretném megkérdezni, hogy még az eddigi tárgytalálási esélyen is változtattak? Vagy ha malef event van akkor a piros cuccok már nem is léteznek a lehetséges jutalmak között?

  Felháborító, hogy mióta 50%-al csökkent a kovácsolási és kohózási idő azóta a DP1 ruha teljesen értelmét vesztette.

  Nagyon nem helyes az ami a háttérben folyik és minket kihagynak belőle.


  Üdv, Notorious, S2

  Edited once, last by Notorious ().

 • Természetesen semmi reakció nem érkezik az illetékes személyektől!

  Igen tudjuk Ti mindig mindent elküldötök a wargamin felé Ők pedig mindenkit válasz nélkül hagynak.

  Ma kaptam DP1 ruhában 6 narancs és 1 piros cuccot. Csak éppen a bökkenő ezzel az, hogy az 1 piros cucc recept volt és persze a 6 narancsból is sikerült a gépnek 3 recepttel meglepnie, de volt ám 1 kaja is ;) Úgyhogy 7 cuccból sikerül 2-t kohózni!!!! De fel a fejjel normal szerveres játékosok, ez a játék fair, élvezhető, szórakoztató és persze igazságos!!

 • Speed szerveren sem jobb a helyzet ez csak a mai dp-m cucc 0db jött tegnapi még ennyi semvolt akkor csak 1 piros kaja.... de összeségében örülök ha heti 3-4 piros cuccot kapok... ez 128-s szinten ..... 5x szerveren... és pedig heti 5-6 könnyű dp-t tolok..

 • Speed szerveren sem jobb a helyzet ez csak a mai dp-m cucc 0db jött tegnapi még ennyi semvolt akkor csak 1 piros kaja.... de összeségében örülök ha heti 3-4 piros cuccot kapok... ez 128-s szinten ..... 5x szerveren... és pedig heti 5-6 könnyű dp-t tolok..

  Szia Rafaek,


  Sajnálom, hogy nálatok is ez a helyzet. Mivel Ti minden nap tudtok DP1 ruhát használni ezért még így is jobb a helyzet mint nálunk. Nincs bajom a gyorsított szerverekkel, hiszen az élet is gyorsabb lett mint 2007-ben volt. A gond ott kezdődik, hogy egy normál sebességű szerveren játszó játékosnak arénában és ct-ben olyanok ellen kell harcolni akik mindenhez 5x gyorsabban jutnak hozzá.

  A fő gond itt a koncepcióval van. A szerverösszevonások már akkor is későiek lennének ha most rögtön meglépnék. De hát még kósza hírt sem hallottunk arról, hogy tervben van-e.

  Az pedig, hogy a gyorsított kohózással párhuzamban a tárgytalálási esélyt lerontották, nyílt titok!! Csak erről újfent nem szóltak senkinek. Legyünk őszinték, ki ment volna bele abba, hogy 50%-os gyorsabb kohózásért 50%-al csökken a tárgytalálás?? Nyilván senki!! Ezért az utóbbit fű alatt hozták be és persze tagadnak mindent!! Csak azt felejti el a wg, hogy nem vagyunk ostobák. De a világ ebbe az irányba halad, mindenki legyen ostoba, mindenki álljon be a sorba és bólogasson.