Nedalo mi to a chci se zeptat jak vám na speed serverech padají na levelech 120 a více např. Luciovo předměty?
Bavím se o kvalitách oranž a red protože modré a purpurové mi padají sem tam nějaké, avšak oranž a red nikoli.
Jestli se to nějak pokazilo při různých update nebo to záměrně omezili?
Prostě glad už není takový jaký byl je to vidět i třeba v eventech na sběr rubínů nebo na ty kostýmy
Toto mě odrazuje dost od hry, např. teď naposled jsem level UP dělal skoro 2 měsíce, prakticky hraji jen když jsou nějaké důležité eventy a jakmile skončí zase najedu jen na stanby v podobě získání truhly a sem tam kliknutí na výpravu.
Red dropy mám poskrovnu třeba jen 1 až 3 kusy za týden. Ale nějakého nepotřebného předmětu jako např.
recepty, lahvičky, prach, malé brousky těch mívám za ten týden několik kusů. Občas jsou mezi nimi i Luciovo. Potom z normálních dropů povětšinou např. Porciovo, Pontiovo.
V modrém a purpurovém věčně Porciovo třeba i 15 kusů denně.
Nebo dropy, svitky a odměny z úkolů z podzemí. Ještě před pár měsíci to bylo dobré a padaly dropy čistě jen z podzemí. Avšak nyní není problém dropnout třeba Talethovku ohně. O purpur, oranž a red dropech nemůže být vůbec řeč.
Prostě ta hra je domrcasená a nedívím se že ji hraje denně jen několik desítek hráčů dokonce i na nových serverech. Málokdy to překračuje 40 hráčů.
Sorry, ale to hnus velebnosti.