Drop předmětů na vysokých úrovních

• Nedalo mi to a chci se zeptat jak vám na speed serverech padají na levelech 120 a více např. Luciovo předměty?

Bavím se o kvalitách oranž a red protože modré a purpurové mi padají sem tam nějaké, avšak oranž a red nikoli.

Jestli se to nějak pokazilo při různých update nebo to záměrně omezili?

Prostě glad už není takový jaký byl je to vidět i třeba v eventech na sběr rubínů nebo na ty kostýmy

Toto mě odrazuje dost od hry, např. teď naposled jsem level UP dělal skoro 2 měsíce, prakticky hraji jen když jsou nějaké důležité eventy a jakmile skončí zase najedu jen na stanby v podobě získání truhly a sem tam kliknutí na výpravu.

Red dropy mám poskrovnu třeba jen 1 až 3 kusy za týden. Ale nějakého nepotřebného předmětu jako např.

recepty, lahvičky, prach, malé brousky těch mívám za ten týden několik kusů. Občas jsou mezi nimi i Luciovo.|| Potom z normálních dropů povětšinou např. Porciovo, Pontiovo.

V modrém a purpurovém věčně Porciovo třeba i 15 kusů denně.

Nebo dropy, svitky a odměny z úkolů z podzemí. Ještě před pár měsíci to bylo dobré a padaly dropy čistě jen z podzemí. Avšak nyní není problém dropnout třeba Talethovku ohně. O purpur, oranž a red dropech nemůže být vůbec řeč.

Prostě ta hra je domrcasená a nedívím se že ji hraje denně jen několik desítek hráčů dokonce i na nových serverech. Málokdy to překračuje 40 hráčů. :!:

Sorry, ale to hnus velebnosti.<X

• Zdar,

já jsem se tedy ještě tak vysoko nedostal, ale je pravda, že pár jevů ve hře není úplně dobře balancováno a je to škoda.

Člověk by čekal, že za to vynaložené úsilí, expení a trávení času, bude odměněn a už i mně padají zajímavé itemy oranžové barvy,

ale v podobě receptů, lahviček, prachů a malých brousků, které nejsou úplně využitelné. Navíc většinou se jedná o itemy,

které mají jen dočasný účinek. Uvidíme, třeba se stane zázrak, ale stále hru hraji a vzpomínám na léta, kdy jsem to hrál,

jako malý klučina :o)

GRound

a.d. IV Idus Novembres

[ 24.11.2019 ]

Warrior of Rome

• Hehe, tiež ma to vie nahnevať. Ja by som zase chcel vedieť, niekde som čítal, že z opraveného itemu padá viac surovín než z normálneho. Máte niekto overené či je to pravda?

• Bohužel za těch 11 měsíců se ohledně dropů předmětů nic nezlepšilo, ba se to i lehce zhoršilo. Takže mě to baví zase o trochu méně, ale ještě to hraju a nyní je tomu už nějak 7 let co jsem gladiatus začal poprvé hrát a necelých cca 2,5 roku na speedserveru x5.

Jediné štěstí které jsem měl při dropování bylo na svitky i dík y těm štědrým akcím na drop svitků. Mám jich naučeno veliké množství které snad nikdo jiný ani nemá.

Nyní hlavně ty z podsvětí.

Za některými se už prostě honím jen tak z vášně a zájmu o rozšíření sbírky. Např. ještě nemám třeba Africanovo.

To mě ještě tak trochu drží u té hry.

Kdybych měl red suroviny tak bych např. neměl problém ukovat na 100% se zlatou maleficou jakoukoliv luciovku od suffixu level 6 až po level 65.

Mám i ten bezejmenný suffixový svitek :D

• No ja som level 122, a drop padá v Germanii celku slušne , pokiaľ si nedám lucifera tak je to cca 5oranzovych predmetov za deň. Pokiaľ si dám kostým na drop tak je to v priemere 20 Orange s toho 10 na roztopenie, nakoľko ostatok je bordel. A red padá pravidelne od 3 do 5 kusov na oblek s tým že niekedy padne 5 veci na tavenie, ale mal aj deň kedy mi padli 4 červené veci a všetko prášky a zradlo. Škola je , že je to len mizivé percento lucius , čo sa týka Ametystov, Krištáľu, z tavenia už mám cca 200ks červených . Čo nepadá je esencia reflexou , kameň šťastia, na tie nemám šťastie zase ja. Čo sa týka predpod, najčastejšie red padá titanium , amulius, Caldus, také predmety s ktorých je málo suriek na použitie. Ale to chce len čas veď do levelu 200 mám ešte ďaleko :-)

• napišem tu aj ja niečo ja som ur.140+ a v germanii mi bez kostymu nepada skoro nič a včera ked mi skončik kostym tak z 350 subojoch v Lesnej pevnosti som mal - 0 - červenych ,15 - oranžove ale zvitky padli 68 ks