Σύντομος οδηγός για το Lobby

• Αγαπητοί παίκτες,

Το Lobby έχει τεθεί σε εφαρμογή.

Κατά την είσοδο σας στην αρχική σελίδα του Gladiatus, θα δρομολογηθείτε στην σελίδα: https://lobby.gladiatus.gameforge.com/el_GR/ που αποτελεί την νέα σελίδα σύνδεσης & έγγραφης του Gladiatus.

Πώς μπορώ να προσθέσω περισσότερους λογαριασμούς στο Lobby μου;

Αν είστε συνδεδεμένοι στο Lobby, μεταβείτε στην επιλογή "Ο λογαριασμός μου" και στην συνέχεια "Προσθήκη λογαριασμού". Εκεί πληκτρολογείστε το e-mail και τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού που λείπει. Όσοι λογαριασμοί έχουν αυτόν τον συνδυασμό email / κωδικού θα προστεθούν στο λογαριασμό Lobby. Επιπλέον, στο λόμπι θα εμφανιστεί ένα μπλε πλαίσιο που υποδεικνύει ότι έχετε λογαριασμούς με το ίδιο e-mail με αυτό του Lobby. Αν οι λογαριασμοί έχουν διαφορετικό κωδικό δεν θα έχουν προστεθεί αυτόματα. Μπορείτε να τους προσθέσετε όλους ταυτόχρονα κάνοντας κλικ στο μήνυμα, στην συνέχεια θα λάβετε μήνυμα ενεργοποίησης στο email σας.

Τι γίνεται αν δεν γνωρίζω/θυμάμαι τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του λογαριασμού μου;

Στην αρχική σελίδα του Lobby (στο tab "Σύνδεση") υπάρχει ένας σύνδεσμος "(Ξέχασα τη διεύθυνση e-mail)". Κάντε κλικ σε αυτό. Εισάγετε το όνομα λογαριασμού και τον κωδικό του. Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει την σωστή επαρχία. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί και θα δείτε το e-mail. Εάν όχι, τότε αυτό μπορεί να οφείλετε σε: α) Λάθος δεδομένα β) Ο λογαριασμός βρίσκεται ήδη στο Lobby.

Έφτιαξα ξαφνικά έναν νέο λογαριασμό στην επαρχία που παίζω, τι να κάνω;

Μην πανικοβληθείτε, ο παλιός σας λογαριασμός δεν χάθηκε. Δεν τον έχετε συνδέσει ακόμα με το Lobby σας. Δοκιμάστε να προσθέσετε τον λογαριασμό όπως περιγράφεται παραπάνω. Αν αυτό δεν λειτουργήσει, τα δεδομένα που εισάγετε είναι λανθασμένα ή ο λογαριασμός έχει διαφορετικό e-mail.

Πώς μπορώ να ενώσω δύο λογαριασμούς Lobby;

Αποφασίστε ποια διεύθυνση θέλετε να έχετε στο Lobby σας, μεταβείτε στη διεύθυνση https://account.gameforge.com/el_GR/, συνδεθείτε με το e-mail και τον κωδικό το που έχετε στο Lobby που θέλετε να κρατήσετε. Πηγαίνετε Διαχείριση λογαριασμού >> Διαχείριση e-mail. Προσθέστε το e-mail του άλλου Lobby. Με αυτό τον τρόπο θα βρείτε όλους τους λογαριασμούς σας σε ένα Lobby, δηλαδή σε αυτό με την διεύθυνση που επιλέξατε.