lobby

• Jak dla mnie, to może wywalać nawet co godzinę ale rozumiem, że bot nie potrafi się jeszcze logować do gry i musicie aż 3 razy dziennie poświęcić minute na ponowne zalogowanie się

• Jak dla mnie, to może wywalać nawet co godzinę ale rozumiem, że bot nie potrafi się jeszcze logować do gry i musicie aż 3 razy dziennie poświęcić minute na ponowne zalogowanie się

u mnie to już skreloza postępuje i jak paczke odstawiam przed save to potem zapomnę jak się poczeka te 2-3 minuty xD Ale w końcu może się troche ukróci z botkami

Est Solarus Oth Mithas

tak, wolimy poświęcić ten czas na czytanie Twoich głupio-mądrych postów

• niech "naprawiają " gladka bd wincyj osób grało :D

dla mnie ostatnia dobra naprawa to było jak typ znalazł błąd w medyku ,co się non stop odświeżał ;)

:evil:

• ja mam pytanko do administracji :P czy jest możliwość albo będzie usuwania serwerów z lobby ? bo np mam takie na które nie wchodzę albo wszedłem tylko raz.

jeśli jest to jak to zrobić ? :D

• Serwerów z lobby? W sensie założyłeś konto na owym serwerze i teraz przeszkadza?

Skasuj konto wchodząc w profil w grze. Za 7 dni zniknie

GA Gladiatus.uk

International servers

GA Gladiatus.se

GA Gladiatus.pl

SMod Gladiatus

• Konto zostanie skasowane w grze po 7miu dniach ale w lobby nadal będzie na liście, choć nie będzie możliwości się na nie zalogować (co oczywiste przecież).

Takie informację miałam od kilku osób w momencie uruchomienia lobby. Nie wiem jak to wygląda na chwilę obecną - może to naprawili.

"I don't say I'm the best, I just don't think there's anyone better than me." Jose Mourinho ^^<3