troche to ekhm... denerwuje ![]()
lobby
- RHCP19
- Closed
-
-
Jak dla mnie, to może wywalać nawet co godzinę ale rozumiem, że bot nie potrafi się jeszcze logować do gry i musicie aż 3 razy dziennie poświęcić minute na ponowne zalogowanie się
-
Jak dla mnie, to może wywalać nawet co godzinę ale rozumiem, że bot nie potrafi się jeszcze logować do gry i musicie aż 3 razy dziennie poświęcić minute na ponowne zalogowanie się
u mnie to już skreloza postępuje i jak paczke odstawiam przed save to potem zapomnę jak się poczeka te 2-3 minuty xD Ale w końcu może się troche ukróci z botkami
-
tak, wolimy poświęcić ten czas na czytanie Twoich głupio-mądrych postów
-
niech "naprawiają " gladka bd wincyj osób grało

dla mnie ostatnia dobra naprawa to było jak typ znalazł błąd w medyku ,co się non stop odświeżał

-
ja mam pytanko do administracji
czy jest możliwość albo będzie usuwania serwerów z lobby ? bo np mam takie na które nie wchodzę albo wszedłem tylko raz.jeśli jest to jak to zrobić ?

-
zapewne musisz usunąć konto z konta na gameforge.pl ( .com )
-
Serwerów z lobby? W sensie założyłeś konto na owym serwerze i teraz przeszkadza?
Skasuj konto wchodząc w profil w grze. Za 7 dni zniknie
-
Konto zostanie skasowane w grze po 7miu dniach ale w lobby nadal będzie na liście, choć nie będzie możliwości się na nie zalogować (co oczywiste przecież).
Takie informację miałam od kilku osób w momencie uruchomienia lobby. Nie wiem jak to wygląda na chwilę obecną - może to naprawili.