• Szia!


  A hardver cseréről úgy informáltak minket, hogy 10:30-ig előreláthatólag végeznek vele, de persze néhány perc csúszás előfordulhat, illetve 11 óráig volt hirdetve a normál karbantartás, így elképzelhető hogy azért nem sikerült a kiírt időpont után rögtön csatlakozni.

  Megtudod nekünk erősíteni, hogy azóta már megfelelően betudsz jelentkezni a játékba?

 • Sziasztok ! Valaki küszködik még rajtam kivül a bejelentkezéssel ? Mert engem 1 felhasználón belül minden szerverre be enged , 1 kivételével s nem tudom miért ! Valakinek van még hasonló problémája ?

 • Sziasztok!


  Ahogyan azt már a hírekben is olvashatjátok, sajnos egy technikai probléma miatt adódhat gond a bejelentkezéssel. De a technikai csapat dolgozik ennek a megoldásán, és bízunk benne, hogy rövidesen teljesen megoldódik a probléma. Addig is köszönjük a türelmeteket és elnézést a kellemetlenség miatt!

 • De ez a technikai probléma 100 játékosból aki még talán játszik , miért érint egyetlen embert ? Miért tud megoldódni mindenkinél egyet leszámitva , aki rendszerint én vagyok

 • Délután 3 óta nem tudok belépni és DPI volt rajtam... és még mindig nem enged be! Szerettem volna szintet lépni a vasárnapi gyakorlósig... ki fogja ezt Nekem megtéríteni? Ha egyáltalán valamikor be tudok lépni??? Amúgy is olyan a játék amilyen, alig játszik valaki és akkor aki aktív még azzal is ezt csinálják??? Ha vége a játéknak a GF részéről, egyszerűbb, ha kiírjátok, nem lesz fejlesztés, nincs újítás ennyi volt... ez így lenne korrekt!!!

 • Sziasztok..délután 6 órától semmi...

  Dp ruha rajtam sok arany a kézben..


  Ilyenkor az aldasok befagynak vagy járnak lefelé?

  Kicsit kellemetlen..főleg hogy csak a s23as karakterekre nem enged be minden másra igen..  Wick

 • Sziasztok. Laptopon, asztali gépen abszolút nem enged be tegnap óta a játék. Beírom hogy gladiatus, bedobja a gameforge (Ogame) oldalt, de üresen, semmire nem lehet menni, mintha befagyna. Kb 50x próbáltam, semmi ...

 • nálam telefonon van ugyanaz s nekem se működik , azt a választ kaptam rá ha telefonon nem megy chrome-on használjak operát s várjak türelemmel ! :)))

  Ezt véve alapnak tanácsolnám vegyél új gépet !

  Ám semmilyen böngészőn nem megy?