• Sziasztok,

  Ez az első fórumos megjelenésem.

  puhosgeri2 névvel játszom a gladiatus.hu 8-as szerverén nagyon rég (érdekelne az is, hogy mikor kezdtem).

  Sajnos tegnap óta nem tudok belépni a karakterembe.

  Miután beírom helyesen a nevet és a jelszót is (igen helyesen, többször próbáltam), kiad egy “nem vagyok robot” kérdés és valami kép alapú választást (válaszd ki a képek közül a jelzőtáblákat), de nem sikerül belépni.

  Mi a teendőm?

 • Aloha.

  Nálam is hasonlókat produkál s23-on telefonos belépésnél.

  Böngészőt váltottam, Firefox-ról, Chrome - ra, azóta kop, kop, kop, nincs jelen a hiba.

  Tisztelettel, HH_Pollux_HH 8)

 • sziasztok


  Az új verzióval a belépés egyszerűbb lett ,de a mai napon belépéskor elcserélte a servereket rossz névvel hozta fel .


  Kiléptem és újra be akkor már jó volt , más is tapasztalt ilyet ?


  Ha lesz még el fogom menteni.

 • Sziasztok!


  Sajnos nekem is vannak gondjaim. Én meg azt nem tudom, hogy hogy tudok átlépni a másik karimba, ami másodlagos ugyan de szükségem van rá és ugyanazon a szerveren van mint amivel mindennap jelen vagyok a játékban.

 • Szia!


  Feltételezhetően más e-mail címen van az a karaktered, mint amit elsődlegesen használsz, ezért nem találod a lobby-ban a listádban.

  A lobby jobb felső sarkában találsz egy azonosítók részt, majd azonosító hozzáadása opciót.

  Ott hozzá kell adnod a másik karaktered e-mail címét, illetve a jelszót is meg kell adni, ami a karakteredhez tartozik, annak érdekében, hogy elérhesd azt a karaktert is a lobby accountodból.

  Ds.jpg

  afsz.pngchat.pngboard.pnggame.png

 • Sziasztok. Előljáróban annyit, hogy az újítás olyan lett, mint amit a GF-től várni lehetett. Egy szóval ******. Telefonról játszom és a karaktereim között alig tudok váltani. Törlöm a qukikat, újra indítom a böngészőt (firefox) és akkor talán nagy kegyesen visszajutok a játékba. De ez esetenként 5-10 perc vagy extrém esetben több időt is igénybe vehet.


  Nem mondom, hogy többet vártam, mert az nem lenne helytálló.


  €dit by Shaiyla:
  Szóbeli

 • Udv!

  Korabban mar jeleztem valahol,most ujbol irnak hogy aforum bejelentkezesi hiba meg mindig jelen van nalam.Probaltam minden bongesozt,sutik torleset stb. De amikor bejelentkezem akkor eloszor azt mutatja hogy be vagyok,viszont egy oldal frissitesnel ujbol azt mutatja hogy nem vagyok bejelentkezve.Ezutan ujbol be kell irjam e-mail cimem meg jelszavam,es ekkor mar bent is maradok.

 • Szia!

  Kérlek javíts ki ha rosszul látom, de... Az a probléma, hogy belépsz egyik nap, aztán másnap azt jelzi a fórum hogy be vagy lépve, de amikor frissítesz akkor kiderül hogy mégse? És ezért újra be kell jelentkezned? Tehát olyan mintha mindig "kidobna"?

  A Remain Logged mező ki van pipálva? Nem lehet hogy ez a probléma?

 • Szia!

  Kérlek javíts ki ha rosszul látom, de... Az a probléma, hogy belépsz egyik nap, aztán másnap azt jelzi a fórum hogy be vagy lépve, de amikor frissítesz akkor kiderül hogy mégse? És ezért újra be kell jelentkezned? Tehát olyan mintha mindig "kidobna"?

  A Remain Logged mező ki van pipálva? Nem lehet hogy ez a probléma?

  Szia,nem igy van.Mivel nem akarom hogy allandoan be legyek lepve,ezert nincs kipipalva.Szoval minden nap beirom e-mail cimem meg jelszavam,rakattintok a bejelentkezesre,majd ugy nez ki mintha be lennek jelentkezve.De ha frissitem az oldalt kidob es egy hiba uzenetet ir ki amit ki kell x-eljek.Ezutan ujra bejelentkezem(beirom e-mailt es jelszot) es mukodik.

 • Sziasztok. olyan problémám van ,hogy a gameforgot összecsatlakoztattam a facebookkal azóta nem tudom elérni s32 -n az egyik karakterem.

  Nincs másik e-mail regisztrálva ,sem semmi hasonló. valami megoldás létezik? Support nem válaszol.

 • Szia! Sajnos úgy tűnik, hogy egy globális hiba jelent meg a facebookos bejelentkezés kapcsán.

  Jól tetted, hogy ebben az esetben jegyrendszeren keresztül léptél kapcsolatba velünk. A probléma kivizsgálása és megoldása már folyamatban van. Bízunk benne, hogy minél hamarabb megoldást találnak a hibára addig is szíves türelmedet szeretnénk kérni.

  Amint bármilyen előrelépés lesz az ügyben úgy jegyválaszban leszel tájékoztatva róla. És arra szeretnélek kérni, hogy az esettel kapcsolatos további észrevételeid, esetleges kérdéseid a már megnyitott jegyedre válaszolva tedd meg.


  Köszönjük megértésed és mindenkiét, aki esetlegesen szintén ugyan ezzel a problémával küzd.

  Ds.jpg

  afsz.pngchat.pngboard.pnggame.png

 • Hali,lobbyba nem tudok belepni ,a kovetkezot irja ki miutan beirtam e-mailt es jelszot:


  A connection error occurred. Please resubmit your entry, refresh the page or try to log in again. If you continue to have problems, wait a while and try again later.


  Legalabb az angolok kepesek kiirni hogy mi a csillag van:


  Server Maintenance

  All servers are currently undergoing maintenance. Please check again later.