[Beszélgetés]Eurovízió

• Kedves Fórumozók!

Néha nem árt kiszakadni a harcok és Róma világából, ezért arra gondoltunk beszélgethetnék közösen egy-egy esetleges aktualitásról, ami talán többeteket megmozgat, és nem a játékhoz kapcsolódik. Természetesen a fórum szabályait betartva!! Ez nagyon fontos, mert szeretnénk ha tudnánk kötetlenül, közösségként beszélgetni.

Két hetente jönne új téma (de természetesen Ti is nyithattok ha van ötletetek), amiről aztán mindenki társaloghat.

Fontosnak tartom még kiemelni hogy mivel a téma adott, ezért ha lehet ne vigyétek el teljesen más irányba!

Szombaton kiderült hogy ki nyerte az idei Dal-t, ezáltal pedig hogy ki jut ki az Eurovízióra.

Ti mit gondoltok?

Volt esetleg kedvencetek?

Elégedettek vagytok-e?

Aki esetleg még nem hallotta itt a nyertes dalt:

• Szerintem a Middletonz az internacabb mint Pápai de ha azt nézzük, hogy a képviselőnknek legyenek magyar vonásai a zenéiben akkor nyilván Pápai :D

Egyébként a többi ország közül eddig ez tetszett a legjobban:

2qxvqys.jpg

• Sziasztok! :)

Az igazat megvallva én nem követtem végig A Dal-t, eddig még csak az első válogató számait hallgattam vissza, úgyhogy lesz még mit bepótoljak. :) Illetve a többi ország számaiba is biztosan belefogok majd hallgatni. :D

Nekem tetszik a nyertes dal is, de már az első válogatón elhangzott dalok közül is lett több kedvencem is.

Az egyik a Konyha: Százszor visszajátszott című muzsika.

A másik zene pedig az egyik kedvenc előadóm produktuma:

• Sikerült végre belehallgatnom az idei Eurovision dalokba.

Eddig San Marino

és Spanyolország

produkciója nyerte el a tetszésem legjobban.

De lehet, hogy kihagytam valamit, vagy valami jobban megtetszik a döntőben. Addigra mindig szoktak kicsit csiszolódni, és a látvány sem mindegy. ^^