DP4 - Veterán

 • Sziasztok!


  A javaslatom az lenne, hogy legyen egy új fajta DP, nehézségi szintje: Veterán (tehát a legnehezebb) és az alábbi bónuszokat adja megközelítőleg:

  Viselése esetén az expedíciós pontok visszaállnak

  Expedíción nincs állapot romlás

  +5 % esély kovácsolási tárgyak találására (tekercs, nyersanyag, maleficia)

  +25% siker kovácsolásnál

  -10% kovácsolási idő

  -50% olvasztási idő a kohóban  Ez egyfajta minta. A normál szerveresek - speed szerveresek közötti erőviszonyokat talán korrektebbé tehetné. Jómagam is speed szerveren játszok, viszont a normál szerveren lévő játékosok tényleg nagy hátrányban vannak, főleg 100-as szint felett. Ez nem lenne egy jelentős változtatás, nem tenné helyre a dolgokat, de egy picit segíthetne a helyzeten.

  üdv

 • Jó ötlet, de amíg a jelenlegi rendszeren nem javítanak értelmetlen az egész.


  Gondolok itt a magunk elleni harcra például..


  Igen, bennem is felmerül a kérdés, hogy valóban 50-50% az arány a tükörképünk elleni harcban, de azt tartanám helyesnek, ha kis lépésekben elkezdenének változtatni. Mivel ehhez a módhoz nem új, csak erősebb ellenfelek kellenének, talán nem lenne kivitelezhetetlen.

  Csak minden egyes változáshoz az kellene, hogy az illetékes szerv komolyan vegye a játékosokat. (Mivel ők vannak benne a mindennapokban a játékban, ők tudják legjobban mi jó és mi rossz)

 • Ez egyfajta minta. A normál szerveresek - speed szerveresek közötti erőviszonyokat talán korrektebbé tehetné. Jómagam is speed szerveren játszok, viszont a normál szerveren lévő játékosok tényleg nagy hátrányban vannak, főleg 100-as szint felett.

  Szia Szerdaazennapom!


  Külön köszönjük neked ,hogy ezt speedesként alátámasztod véleményeddel , sajnos egyesek nem értik, mivel is szembesülünk nap mint nap.

  Pedig a támogatást mi is megfizetjük , csak egy példa nekem átlag 3 hónap egy tekercs kiolvasztása persze akkor is hasztalant dob .

  A szerencsefaktor ; jelenleg zsinórban az 5 ik DP I-II ruha van van rajtam ezen etapok alatt az összes piros amit kaptam egy karizma flaska az is 1 órás ,narancs kb összesen 3 db na ebből kovácsoljál ,vedd fel a versenyt .

  Volt ,hogy szintet léptem ,(újra 72 exp pont) egyes GOK azt állítják a sebesség függvénye ,hogy szerencsésebbek vagytok , nos ha homokórázok elviekben olyan mintha speeden játszanék, csak a pontok nem töltődnek olyan gyorsan ;ergo így sem nyúlunk bele pirosba !

  A másik az új tekercsek találata sokunk 150-200 rubint költ az alvilágra főleg ha tekercs találos event van ( most hogy megreklamáltuk hamarabbi event meghirdetéseket az említett eventnél ,esélyünk nyílt elviekben ,igaz nem teljesen mert ha úgy hirdetik ,hogy közel vannak egymáshoz az egyiket kitudjuk használni a másikat nem, mivel 5 napos hűlési időnk van szemben a Ti 1 napos hűlésetekkel ez is hátrány )mégsem kapunk küldetésben illetve válaszható feladatban se tekercset se tárgyat pláne pirosat !

  Mindez nem a speedszervereken játszó játékosok ellen irányul ( noha voltak karakter leírások melyek ledegradálták a 10 éve játszó karaktereket tehát neheztelhetnénk sokukra ) bár vannak fanatikus játékosok , hanem a két eltérő sebesség adta megkülönböztetés ellen szólalunk fel !


  Természetesen mindenkinek joga és lehetősége van átregisztrálni , de bizonyos szint felett nagyon kevesen vállalnánk be ;inkább befejezik/zük a játékot !

  Edited 3 times, last by Fortisima ().