Osveta mrtvih -11.02.-17.02.2019

 • "Osveta mrtvih"

  Je event u svijetu gladiatusa, u kojem će te vi odlučiti dali će te pobjediti ili izgubiti.


  Lemur1.jpg  Uzmi oružije, časni ratniče iz Rima!

  Bijesni duhovi se kreću ulicama Rima.

  Nitko nije siguran, brani svoj grad vatrom i čelikom.

  Napravi to za svoje ljude, za Rim!  Na kojem principu radi ovaj event?


  Čim event započne, novo ekspedicijsko područje pojaviti će se u meniju.

  Klikom na njega, pokazat će Vam se prvi val protivnika koji trebate pobijediti.

  U kontrastu na normalne ekspedicije, protivnici će imat brojač, koji će pokazivati koliko često je protivnik pobijeđen od strane svih gladijatora na serveru. To znači da, što ste Vi i Vaši saveznici aktivniji, to ćete prije osvojiti pobjedu.

  Odmah kada je prvi val protivnika pobjeđen (= kada brojač na primjer dođe na 1000/1000), sljedeći val će postati dostupan za napadanje. Na samom kraju, nalazi se vođa neprijatelja za pobijediti, samo jedan šef, ali on posjeduje ogromne količine zdravlja za koje je potrebno da se svi bore kako bi ga pobijedili!

  Od početka eventa, imate rok od 7 dana da pobijedite sve protivnike, uključujući i šefa. Ukoliko ne uspijete u tom vremenskom periodu, borba / event će biti izgubljen.  Tko može sudjelovati?


  Svi igrači od levela 7 pa nadalje.


  Koje su moguće osvojive nagrade?


  Za svaku borbu, dobit ćete privremeno poboljšanje Vaših statusa, tj. treninga. Naravno, Vaše sveukupno sudjelovanje u eventu također će biti nagrađeno, no samo u slučaju ukoliko je event uspješno završen!

  Ukoliko kliknete na tab "Highscore" u područuju eventa, moći ćete vidjeti koje nagrade Vas čekaju na samom kraju eventa i koliko ste uspješni u odnosu na ostale gladijatore na serveru. Higshcore je raspoređen po bodovima, a oni se dobivaju na sljedeći način:

  Pobjeda u borbi na ekspediciji donosi 1 bod, gubitak donosi 0bodova.

  Dark-Assassin  s2

  s8