Tükörkép elleni harc

 • Sziasztok,


  Az elmúlt két hétben újra tapasztaltam azt ami miatt rengetegen panaszkodtak már, ez pedig a DP alvilág első legyőzendő ellenfele elleni harc abszolút igazságtalansága. Ugye a tükörképünk ellen harcolunk. Ha bármilyen erősítést magunkra teszünk akkor az a tükörképen is megjelenik, ha bármelyik ruhánkat, fegyverünket levesszük azt a tükörkép is leveszi és így tovább. Mivel saját magunk ellen harcolunk ezért az esélyek 50-50%-ban mérhetőek, hiszen minden mutató ugyanaz.


  Múlt héten a könnyű alvilágot választottam. 9 csata kellett, hogy legyőzzem magam.

  Ma pedig a közepes alvilágot választottam a tekercstalálós event miatt. Eddig 4/4 vereség. Számoljunk csak!!


  9+4 = 13, ebből 1 győzelem. Kicsit nézzünk utána ezeknek, ez azt jelenti, hogy 12 alkalommal veszítettem el az 50-50% esélyt a győzelemre. Mi lenne ha nem csinálná a wg direkt ennyire igazságtalanra?? Értem Én, hogy kell a rubinból befolyt pénz nekik, és ebből kifolyólag ott tesznek keresztbe a játékosoknak ahol csak tudnak. De azért álljunk már meg egy szóra, ez már túlmegy minden határon, ez a pofátlanság netovábbja, 12x veszíteni el egy 50-50 szituációt,..... ez komolyan nevetséges és szánalmas egyben.


  Szeretném erről kikérni mások véleményét és tapasztalatát és annak is örülnék, ha egy GM elmondaná, hogy miként is működik a Tükörkép elleni harc.

 • Az eredeti témához hozzászólva, nekem január 20-án úgy sikerültek az "50%" esélyes csatáim, hogy 13. alkalommal sikerült nyernem a tükörképem ellen, lásd csatolmány.


  A 12X zsinórban vereségnek a valószínűsége annyi, mintha egymás után 12X zsinórban fejt vagy 12X írást dobnánk(ki lehet próbálni:)), 1/2^12, azaz 1/4096, 0,024%!

  Volt már korábban 9-es sorozatom is, de ez most rekord volt:)

  Szóval az ilyeneket látva elég nehéz elhinni, hogy ezek a csaták valóban 50% esélyre vannak állítva...


  Üdv,

  Uzbence (s23) • sziasztok

  s5 es s23on is szivok magam ellen enis... könnyüben... s23 9vereség ,s5 eddig 6,de az még folyamatban van.... az egyik 119es , a masik meg 102es kari... ne magyarázza meg nekem senki ,h nem lett belenyúlva.....