Ceny kovadlin, stvorlistkov

• Zdravim,

rad by som sa opytal, za kolko sa zvyknu predavat nastroje na kovanie. Zaujimaju ma najma stvorlistok, duchadlo a nakova vo vsetkych 3 kvalitach.

Tiez by som rad vedel, ci dlzka otvorenia servera ovplivnuje cenu tychto predmetov. Napriklad novy server by mohol mat ceny nizsie..

Dakujem za reakcie

• Hram na sk20, najnovsi server 5x speed. Aktualne je bonusova sanca na najdenie predmetov do vyhne a ja som tiez nasiel. Zistoval som, za kolko kupia take predmety top hraci (podla levelu) a pisali mi, ze bronzove stvorlistky za 50k, a striebornu kovadlinu chceli za 100k. No myslel som si,ze ma chcu len od*bat tak sa pytam tu :D

A mal som aj pravdu.

• Cenu nástrojov určuje trh. Nedá sa to presne zaškatuľkovať.

Niekedy môže byť trh "pokazený, napr. keď sa nájde jedinec čo nerieši eura a dáva veľa, často a pod cenu. Alebo naopak, na trhu je nedostatok a je šanca predať za viac.

Rozdielne ceny na roznych serveroch alebo v rôznych krajinách sú normálne. Napr. rovnaký tovar kúpiš v Rakusku drahšie a u nás lacnejšie. V niečom je to zase naopak.

Každý skúša ušetriť alebo zarobiť (zaleží či kupuje alebo predáva). Je na Tebe aby si sa nenechal ošmeknúť alebo predal drahšie. Dôležité je, aby si bol spokojný, či si v pozícii predajca alebo kupujúci.

• Viem ako funguje trh, mna zaujima ci ide napr. strieborny stvorlistok na inych SK serveroch za 1.5M alebo za 300k. Ceny mozu ist nahor akonahle skonci event pocas ktoreho padaju tie predmety. Tak sa chcem zariadit :D

• Ver či never strieborný 4listok som kúpil za 32 a 56K, videl som aj za 10 k ale som nestihol (a to ich predávali vysoké lvl)

Občas vidím pokus o predaj cca. 1,2mega, ale to sa mi zdá nepredajné, lebo to na trhu trci aj 48hod.

Za 600k - 700k predáš hneď na prvý krát, za cca. 900k ako kedy. Takto nejak na S4

• Mne pisali hraci zo serveru, ze 50k za bronzove nastroje okrem kladiva a 100k za strieborne... Tak isli od novacikov aj za 2500 zlata bronzove nakovy a pod, tak som rychlo kupoval vsetko :D