Alvilági csaták

 • Teljesen kihalt a téma. Az utóbbi néhány próbálkozásom rendre rubinba került.


  Minden egyes alkalommal kikapok magamtól 3-4x (utána már mindegy is, ha vereség nélkül megyek tovább, mert nem lesz ingyen).  Most is épp alvilágba tartok. Még meg se érkeztem az életem 15%-át elvesztettem, mert provinciáról betámadott egy majom (így hívom azokat akik +5-10 vagy magasabb szintről támadnak).


  Jó lenne, ha védettséget kapnának azok a játékosok akik lenn vannak az alvilágban. Régóta kérjük a változtatást. Mindezidáig hiába. :(

 • Sziasztok!

  van esetleg valakinek valami hasznalhato tippje hogy juthatunk tobb kohozni valo targyhoz az alvilagbol?vagy hol van nagyobb eselyunk tobb tekercsre...

  En jelenleg a konnyu szinten megyek be,egy napot kb benn vagyok,es arenas feladtokat csinalok(termeszetesen ami teljesitese utan jo kis kohozni valo cuccot kapok)esetleg rubin hasznalataval egy par vezert elverek,hatha dobnak ok is valamit....

 • Szép napot!  Tegyünk egy próbát! Arra kérem a magyar teamet , hogy kérdezzék meg a fejlesztőket, hajlandók-e megváltoztatni az alvilágban lévők támadhatóságát? Nem elég, hogy 5 vagy több vereséggel sikerül a DP. ruhát megszerezni , miközben arénában, provinciából betámadnak. Ha nehezükre esik változtatni, akkor lehessen az életerőt kajával is javítani. Kíváncsi lennék a válaszra, akár eredetiben is, a fordítást majd megoldom.


  Üdv: ordogi s18-ról

 • egyszeru a megoldas,edzeni kell alkatra!!!

  viszont az hogy 10akalombol lemegyek alvilagba,9 alkalommal 3-4x elver a tukorkepem....meg 1-2 vereseg,es sajna csak rubinnal mehetek tovabb

 • 27 csatánál tartok. 7 vereség. 1 tekercs 122 Angelus (***** se ér). Még egy két pontot ellövök és kilépek. Értelmetlen folytatni.


  Maloy grat a tekercsekhez!

  Szóbeli figyelmeztetés!

  Thalvith

 • szívesen tennék be képet, ha tudnék...32 pont ment el a közepes alvilágra mire sikerült befejeznem. Pontosan 16 vereség.


  Úgy gondolom ez már röhejes.

  Sluszpoén egyetlen új elő vagy utótagú tekercset se kaptam.


  A játék sokadszorra is leszerepelt nálam.

 • Szeretnék érdeklődni, hogy a GF megvárja-e míg az utolsó "fejőstehene" is megdöglik, értsd a játékos elhagyja a a játékot, vagy még előtte változtat az alvilág rendszerén?!


  Nonszensznek tartom, hogy magamon 99.9%-ban nem hogy 2.-ra de 4-5. csatára se jutok át!!! Természetesen, ha valami csoda folytán sikerül legyőznöm saját magam utána még legalább ennyi vereséget begyűjtök a többi ellenféltől is.


  Miként tudnék hivatalos panasszal élni a szolgáltató, nevezetesen a GF ellen?! - a jegy nyitogatás értelmetlen ne is javasolja senki.
  Hydraig jutottam 18 pontból!  €dit by Shaiyla:
  Összevontam

 • Egyet értek veled, igaz én speed szerveren játszok, de itt is kb 6-8 alkalom mire a tükörképen átmegyek elvileg 50-50% esély kellene, hogy legyen, nem beszélve a nehéz ruha megszerzéséről, ahol néha elmegy 20rubin is.

 • Sziasztok,


  Engem az érdekelne, hogy hanyas szint körül kellene elkezdenie alvilági tekiket adnia a szevernek? Jelen pillanatban 111-es szintű vagyok de nem, hogy alvilági tekit nem add a szerver de normálist sem alvilágban. Más szervereken is ennyire ritka az alvilági teki?

 • Felesleges ide írni, mert a kutyát nem érdekli...de azért leírom.


  Tegnap megpróbálkoztam a közepes alvilággal. Az eredmény több, mint beszédes.