Játékos kérdez, Csapat válaszol

 • Én is kérdeznék, ha lehet!

  A játék elején (regisztráció kezdetétől) folyamatosan lehetett szerezni ruhadarabokat. Azonban nálam Ré fénypalástjából hiányoznak még darabot, de kb. 8 hónapja egy darab sincs soha. Háromnál megállt az egész.


  Ez mitől függ, hogy végre kijöjjön az öt darabos kollekció?

 • Szia Mislix!


  Valóban, ahogy már előttem is leírták a Ra fénypalástja egy kosztümös ruha, amit csak egy rendezvény időtartama alatt szerezhettek meg, A Nílus partáján nevezetű renezvényen, amely legutóbb Július 23 és Aug 5 között került megrendezésre. Ha minden nap harcoltál a rendezvény területén jó eséllyel megszerezhetted az öltözék összes darabját. Sajnos további darabokat csak akkor lesz lehetőséget szerezni, ha megint megrendezésre kerül majd ez a rendezvény.


  És sajnálattal látom, hogy nem ért célba a korábbi kérés, hogy Ne válaszoljatok!! a játékos társaitok által feltett kérdésekre, mert ez nem az a topic, és így a hozzászólásotok offnak minősül!

  Ds.jpg

  afsz.pngchat.pngboard.pnggame.png

 • Bocsi,hogy segíteni akartam.

  Akkor hadd várjon a kérdező ,akár napokat ,mint általában.


  lehet megint figyelmeztetni ,ugyis csak az megy


  A segítségnyújtásnak megvan a lehetősége úgy is, hogy betartod a téma szabályát, amire éppen ez előtt hívtam fel a figyelmedet, sajnos ha mindenáron beszeretnétek gyűjteni a figyelmeztetéseket, kénytelenek vagyunk kiadni. Szerintem mi mindent megtettünk annak érdekében, hogy ezt elkerülhesd, de ha nem hát nem.


  Figyelmeztetve - Off

  Dirnon

 • Anno régi fórumon amik javaslatnak lettek beadva,azok eltüntek és itt ismét újra be lehet adni vagy arról mit lehet tudni?

  :thumbup:"Ha egyedül találod magad, zöld mezőkön lovagolva a tűző napon, ne aggódj! Az az Elysium, és már meghaltál!":thumbup:

 • Szép napot!


  Kérdéseim:


  1. Van-e jelentősége a hozzászólások számának? Ha igen, akkor mi? Ha nincs , akkor meg feleslegesnek tartom ezt számon tartani. Érdekes, hogy van ez a labda dobálós játék és minden labda dobás egy postnak számít. Vajon miért? Azt gondolom, hogy ezt külön kellett volna kezelni. Van aki ennek eredményeként már 500 postnál tart és még van vissza 3 nap. Sem kérdést, sem javaslatot, sem kritikát , sem véleményt nem tartalmaz csupán dobálja a labdákat még is olybá tűnik, mintha ők lennének a legaktívabbak a fórumon. Szerintem ennek semmi köze a fórum lényegéhez.


  2. Az én értelmezésem szerint a játékban az "Aréna" magában foglalja a provinciárum arénát is. E kérdésben már írtam itt a fórumon és nyitottam jegyet is. A jegyre adott választ nem teszem közzé , mert nem akarok szabályszegést elkövetni. Potroha a fórumon azt írta, hogy fordítási hiba történhetett és arénákat kellett volna írni. Én ezzel egyetértek. Ez világos és egyértelmű. Számomra elfogadhatatlan, hogy a küldetéseknél "aréna" megjelölés alatt "aréna" és "provinciarum aréna" egy kalap alá esik, míg a micro- eventeknél nem. Eddig ez így történt és gyanítom , hogy ennél az eventnél is így lesz:  2018. október 27 - 28. között a következő bónuszok lesznek aktiválva egy mikroevent keretében:

  • 20%-kal kevesebb arany költség az Alkimistánál, Fegyverkovácsnál, Vegyeskereskedőnél és Páncélkovácsnál.
  • 150%-kal több tapasztalati pont az arénában.

  Várható-e és mikorra, hogy egységes értelmezés lesz?  ordogi s18

 • Üdv. Az lenne a kérdésem, hogy van-e hasonlóan támadási korlát a Circus Provanciarumban, mint a normál arénában, értem ez alatt hogy max. 5 x lehet támadni. Mert volt olyan eset, hogy 14 x támadtak be 24 óra alatt.

 • Udv!

  Nekem az lenne a kerdesem hogy mikor kap wylok valaszt?(engem is erdekel a valasz)

  Illetve hol lehet az itt kerdezoknek segitseget nyujtani ha itt nem?

  Van privat uzenetre lehetoseg a forumon?