Játékos kérdez, Csapat válaszol

 • Nagyon kíváncsi vagyok hogy ez a just_beRO a Ti emberetek??? Mert minden Admin, Go, stb.. hozzászólást lájkol.

  Vagy egyszerűen csak Nyalizik nektek?


  :DD


  Kíváncsian várom a választ.


  Szóval a Ti emberetek. Értem.

  Köszönöm a választ.


  :D

  Edited once, last by Mr-Ormi ().

 • Szerintem mindenkinek szíve joga eldönteni hogy melyik hozzászólás tetszik neki és melyik nem.

  Ha ez megnyugtat akkor jelezném hogy nem nagyon szoktuk figyelni hogy egy adott hsz mennyi "lájkot" kap. :)

  Remélem a következő kérdésed már olyan lesz ami miatt ez a téma eredetileg megnyílt.

 • Ha ez megnyugtat akkor jelezném hogy nem nagyon szoktuk figyelni hogy egy adott hsz mennyi "lájkot" kap.

  Tisztelt Shaiyla!
  Nem is a lájkok figyelése, amit a magam részéről hiányolok, hanem úgy tűnik a tartalmat sem nézitek igazán... Több hibáról írtam már hetekkel ezelőtt és eddig még egyet sem sikerült javítani.
  Pedig akad még bőven... írjam őket vagy ne írjam?

  besthia - hungary s2

 • Kedves ordogi!


  Az eredményhirdetésnél kerülnek ki a megoldások. Igyekszünk minél hamarabb leellenőrizni a beérkezett válaszokat.


  Besthia:


  Nem szeretném többször kérni hogy használjátok a rendeltetésének megfelelően a topicot. Teljesen felesleges volt ez a hozzászólás (hiszen semmi köze az eddigiekhez és csak kihasználjátok az alkalmat hogy írt egy csapattag és valamit szemre lehet hányni/lehet kötekedni), de ezt biztosan te is tudod. A hibáknak megvan a maga helye, és azt is tudjátok nagyon is jól hogy soha nem két perces feladat egy-egy hiba javítása stb.

 • Sziasztok!

  Az új fórum indulásakor csak a magyar elemeknél hagytam bent a pipákat. De már második alkalommal történik meg, hogy a rendszer random szerűen betesz 2-3 pipát. Török vagy arab oldalakra.

  Nem nagy bosszűság. Visszaállítottam.

  Mitől lehet ez? Más is járt már így?

 • Tisztelt glad. csapat!


  Szeptember 01 - 02. között a következő bónuszok lesznek aktiválva egy mikroevent keretében:


  • +30% esély tárgytalálásra
  • +25% esély kovácsolás sikerességére
  • +10% esély kovácsolást segítő eszközök, tekercsek és nyersanyagok zsákmányolására
  • -10% kovácsolás időtartama


  Mit kell érteni a +10% zsákmányolás alatt? Zsákmányolás alatt én azt értem, hogy valaki tulajdonából elveszek valamit , mint pl. aranyat arénában, vagy ct-ben.  Üdv: ordogi s18

 • Sziasztok !


  ordogi


  A "zsákmányolás" kifejezést a rendezvények bonuszainak ismertetése kapcsán régóta használjuk. Jelentése nem változott.

  Zsákmányolhatsz pl. az expedíció területén is. A lényege, hogy nem csak úgy pl belépésre vagy ajándékként kapod meg az adott tárgyat, hanem ha harcolsz akkor a harc után zsákmányt kaphatsz.

  A játékban is ez a szó jelenik meg.

  Játékos  zsákmánya: x arany
  Armorachia:


  Utánakérdezek mitől lehet , hogy megváltozik a bejelölésed.

  Jelenleg nem tudom az okát.  Szerk*


  Megkaptam a választ.

  Quote

  Valószínűleg azért jelentek meg ismételten olyan részlegek, amelyekről már kiszedted a pipát, mert azokban a közösségekben új alfórumot hoztak létre, amelyek a legutóbbi kijelölések eltávolításakor még nem léteztek. Sajnos ilyesmi időről, időre ezután is előfordulhat, ha új alfórumot hoznak létre.

 • Helló,


  Tegnap regisztráltam bő 7-8 év után ismét. Lenne egy kérdésem: a munkahelyi gépemen is játszom, meg itthon is. Ezzel gondolom csak annyi a probléma, hogy a melóban VPN-en keresztül magyaroszági IP-t kapok, itthon Kolozsváron meg értelemszerűen románt.

  Kell ezt jeleznem, hogy ne tűnjön profil megosztásnak?


  Köszönöm a választ :)

 • Andromeda


  Nem,nem foglalkoznak már semmivel,nincs szabály,határ a csillagos ég


  Figyelmeztetlek! Gerappa

  :thumbup:"Ha egyedül találod magad, zöld mezőkön lovagolva a tűző napon, ne aggódj! Az az Elysium, és már meghaltál!":thumbup:

 • Szia, önmagában annak nincs akadálya, hogy több számítógépen is használhasd a karaktereidet. Azonban ebben az esetben ha tudomásod van róla, hogy például a munkában egy munkatársad szintén játszik a játékkal össze kell kötnetek a karaktereket a multi hozzáféréseknél.


  Továbbá célszerű meggyőződni róla, hogy a felhasználási feltételek 3.2.5-ös pontját sem szeged meg a játékod során.


  Quote from Felhasználási feltételek

  3.2.5

  Nem engedélyezett a ‪Gameforge‬-szolgáltatások használata anonimizer- vagy olyan hasonló módon működő szolgáltatásokon keresztül, melyek megváltoztatják vagy elrejtik az eredeti felhasználó valódi IP-címét.

  Végezetül pedig szeretném felhívni mindazok figyelmét, akiknek nem sikerült a téma címét értelmeznie, ez itt a Játékos kérdez, Csapat válaszol téma, ennek megfelelően kérek minden felhasználót, hogy itt ne válaszoljatok a kérdésekre. Ha valamire mégis tudjátok a választ írjátok meg a kérdezőnek privát üzenetben, vagy kérjetek meg egy moderátort, hogy helyezze át a Játékos kérdez, Játékos válaszol témában, de ha magától értetődő a dolog, akkor ez automatikusan is átkerülhet oda, így elég ezt megvárnotok...

  Köszönjük szépen a megértésetek és együttműködésetek!

  Ds.jpg

  afsz.pngchat.pngboard.pnggame.png

 • Szép Napot!

  Csak egy aprócska kérdés, nem tudjátok hogy a zsoldosaim nevét miért nem tudom már megváltoztatni? Eddig sikerült. Azt írja hogy a nevet sikeresen megváltoztattad, pedig nem! -:)

 • Sziasztok!  Levike2007 több oka is lehet de a te esetedben a valószínűleg egy szóközt hagytál véletlenül a név elején. Ekkor kiírja hogy
  "Név sikeresen megváltozott" miközben ténylegesen mégsem változott meg.


  Kérlek titeket, hogy ha hasonló problémátok van nyissatok egy jegyet is.


  Köszönöm

 • Szép Napot!

  Csak egy aprócska kérdés, nem tudjátok hogy a zsoldosaim nevét miért nem tudom már megváltoztatni? Eddig sikerült. Azt írja hogy a nevet sikeresen megváltoztattad, pedig nem! -:)

  Sziasztok!

  Levike2007 több oka is lehet de a te esetedben a valószínűleg egy szóközt hagytál véletlenül a név elején. Ekkor kiírja hogy
  "Név sikeresen megváltozott" miközben ténylegesen mégsem változott meg.

  Kérlek titeket, hogy ha hasonló problémátok van nyissatok egy jegyet is.


  Köszönöm

  Szia Levike, úgy látom itt nem lesz rá válasz :) Lehet a Tisztelt Team nem ismeri ezt a hibát.
  És itt sajna nem is válaszolhatom meg, mert jönne vagy jön is egy figyelmeztetés.

  Ez egy bug a játékban, ami körülményesen, de általában kiküszöbölhető, S2-őn írj rám és leírom hogy tudod megoldani.


  Figyelmeztetve.

  Shaiyla


  Mod megjegyzés: Amennyiben tudod hogy nem megfelelő a hozzászólásod az adott témában, előtted a lehetőség hogy privát üzenetet küldj az illetőnek a felesleges feszültség szítása helyett.

  besthia - hungary s2

 • Samnit-nál áttudtam írni,murmillo és elit fegyverhordozó-nál már nem s25


  Figyelmeztetve.

  Shaiyla


  Mod.megjegyzés: Amennyiben hibát észleltek jelezzétek egy külön témában/hibajelentésben vagy nyissatok jegyet.

  :thumbup:"Ha egyedül találod magad, zöld mezőkön lovagolva a tűző napon, ne aggódj! Az az Elysium, és már meghaltál!":thumbup:

 • szép estét!


  köszönetet nyilváníthatok hogy elvagyunk nyomva a speedesekkel szemben és senki nem tesz ellene semmit:?: :)és azért hogy a jó csatamotor olyan tökéletes hogy olyantól kapok ki akinek a karaktere egy nulla:?: :) és azért hogy megutáltatjárok velünk a játékot hogy a több éves karaktereket abba hagyják miattatok :?: :):*:*:szerelem::szerelem:

  nem fizettünk eleget hogy nem foglalkoztok az s2-vel:?:X/


  Összevontam.

  Figyelmeztetve!

  Shaiyla

 • A Csapat felépítéséről szóló téma sem található még meg valóban, ez is folyamatban van, egy kis türelmet szeretnénk még kérni ezzel kapcsolatosan is.

  Több ország fórumát olvasom, és ezek közül mindegyik az első napokban nyilvánosságra hozta az adott ország csapatának összetételét. Az új fórum indulása óta, azaz kb 4 hónapja - az ígéret ellenére - nem publikus a magyar team összetétele. Miért? Legalább egy egyszerű felsorolást szeretnénk kérni. Köszi előre is.

 • más mért kap választ és én nem? fájó igaz pontot találtam? :( Shaiyla mért zárolod a jelentésem ahelyett hogy észerü normális választ kapnék? nem találtatok még a kérdésemre választ más fórumokon vagy a google ebben nem tud segíteni ?


  Figyelmeztetve.

  Shaiyla


  mod.megj.: Hozzászólásodat zártam, nem pedig jelentést. Ésszerű választ pedig csak ésszerű kérdésre lehet adni. Kérlek használd megfelelően a topicot, ne pedig vita szítására, provokálásra és vádaskodásra használd.

 • szép estét!


  köszönetet nyilváníthatok hogy elvagyunk nyomva a speedesekkel szemben és senki nem tesz ellene semmit:?: :)és azért hogy a jó csatamotor olyan tökéletes hogy olyantól kapok ki akinek a karaktere egy nulla:?: :) és azért hogy megutáltatjárok velünk a játékot hogy a több éves karaktereket abba hagyják miattatok :?: :):*:*:szerelem::szerelem:

  nem fizettünk eleget hogy nem foglalkoztok az s2-vel:?:X/

  Sajnos erre a hozzászólásodra nem tudom milyen választ vársz pontosan, hiszen ahogy látom ez csak egy elmélkedés, amiben leírod, hogy mi nyomja a lelked. Természetesen a fórum ennek teret enged, de nem éppen ez a legmegfelelőbb téma rá. Az ilyesmit leginkább az Élet a szervereken című kibeszélő témába célszerű leírni. Mi máshol is reagálni fogunk nem csak itt. De ide olyan kérdéseket várunk amire csak mi tudunk válaszolni.

  De, hogy reagáljak az irományodra, sajnálom ha így látod, hogy senki nem tesz a problémáitok ellen semmit. Amiket leírtál gondokat sajnos igaz, hogy nem új keletű és mi folyamatosan továbbítjuk a visszajelzéseiteket a GF illetékesei felé. De mint azt ti is tudhatjátok sajnos nem egyik pillanatról a másikra történnek változások, pedig mi is jobban örülnénk neki.

  Sajnos nem tudom, hogy mivel utáltatjuk meg a játékot veletek és miattunk miért hagyná rá bárki is a játékot..

  Minden szerverrel ugyan úgy foglalkozunk kivétel nélkül..

  Több ország fórumát olvasom, és ezek közül mindegyik az első napokban nyilvánosságra hozta az adott ország csapatának összetételét. Az új fórum indulása óta, azaz kb 4 hónapja - az ígéret ellenére - nem publikus a magyar team összetétele. Miért? Legalább egy egyszerű felsorolást szeretnénk kérni. Köszi előre is.

  Nálunk is publikus már egy jó ideje a csapat felépítése, bár igaz véletlenül ez a szabályok alfórumba került ki az egyéb információk helyett, ahol a többi csapattal kapcsolatos hír is található.

  IDE kattintva éritek el ezt a témát.

  más mért kap választ és én nem? fájó igaz pontot találtam? :( Shaiyla mért zárolod a jelentésem ahelyett hogy észerü normális választ kapnék? nem találtatok még a kérdésemre választ más fórumokon vagy a google ebben nem tud segíteni ?

  Valerius egy korábbi válaszomat idézte innen és nem azóta kapott választ, hogy feltette a kérdését. De minden kérdésre igyekszünk a lehető leghamarabb válaszolni, csak kérünk titeket legyetek türelemmel addig is. Igazából mivel a kérdéseid valójában csak egy panasz levél volt így ennél érdemben nem tudok többet válaszolni neked. Kérlek, amennyiben konkrétan érdekel valami azt tedd fel egy célzott kérdésben és igyekezni fogunk válaszolni rá. Amennyiben a problémáidat szeretnéd megosztani velünk kérlek keress egy megfelelőbb helyet neki, például amit fentebb tanácsoltam.


  Szép estét!

  Dirnon

  Ds.jpg

  afsz.pngchat.pngboard.pnggame.png

 • Tisztelt Csapat!


  Azt hiszem most lett elég abból, amit itt tapasztalok.


  Beírtam egy posztot a kovácsolás témakörébe, mégpedig ezt és mi lett az eredménye:

  _____________________________________________________________________________________

  Sziasztok!


  Csak érdekességként a kovácsoláshoz kapcsolódó jegynyitásról: a dátum 2016!!!


  Válasz, a mai napig nem érkezett és nem is lett kompenzálva semmi.  Azt hiszem elég türelmes voltam :)

  2016-09-11 18:46:34
  Tisztelt Support!

  A kosztüm fesztivál előtt folyamatban lévő kovácsolásaim voltam, amit rubinért vettem.Erre mind a kettő le van állítva és még a naracs tárgyaimat is levettem, illetve több más nyersanyagot, mintha nem sikerült volna. Erről persze semmilyen értesítés nem volt, mert még folyamatban voltak.

  Ez így nem fair.

  Tisztelt Mislix!
  A problémát tovább küldtük. Az esetet megnézik. A döntésig türelmed kérem.
  Köszönöm.
  ____________________
  _____________


  Válasz!


  Figyelmeztetve.

  Shaiyla


  __________________________________


  Kapok egy figyelmeztetést!!!


  Sőt, jön egy olyan válasz, ami esetemben egyszerűen nem teljesült!


  Idézet:

  Mivel a téma indulatokat keltett, és hamis képet festhet a Gladiatus Csapatról, fontosnak tartom megjegyezni, hogy a 2016. szeptember 8-án kiadott, 2.4.4_pl1 verziószámú frissítéssel valóban bekerült egy hiba a játékba, ami miatt a játékosok tárgyakat veszíthettek el. A hiba a következő verzióban orvoslásra került, és az érintett játékosok 2016. szeptember 13-án kárpótolva lettek; mindenki megkapta az éppen kovácsolt tárgyat a legjobb minőségben, mint amit éppen kaphatott volna a kovácsolás során. Tehát az érintett játékosoknak nem csak garantáltan sikerült az "elvesztett" kovácsolásuk, de még a legjobb minőségű tárgyat is kapták meg.  Sajnos elképzelhető, hogy valóban "elkeveredett" a jegyed, és emiatt nem kaptál rá választ, emiatt természetesen elnézést kérünk, ha ez a helyzet. Ha ilyen történne, kérjük, egyszerűen csak írj rá egy választ - de lehetőleg ne két év után. Segítünk, elmagyarázzuk, megmagyarázzuk - nem ellenségek vagyunk. ;)  Köszönöm a figyelmet!


  ______________________________________________________________________

  Ennyi volt az előzmény!

  és most...  Kedves Csapat!  Anélkül, hogy az lenne a szándékom, hogy hamis képet fessek le a Gladiatus Csapatról a következőt kérdezem:


  Hogy lehet az, hogy a hozzászólásomért azonnali figyelmeztetést kapok, ami ugye nagyon fontos dolog lehet, mert a játékos hozzászólását úgy véljük rossz helyen tette, ezért ezzel "jutalmazzuk" - hiszen nem vagyunk ellenségek!


  Ezt meg lehetett tenni 24 órán belül, ebből gondolom, hogy a játék szempontjából ez egy nagyon fontos dolog lehet, hogy a játékosokat büntessük gyorsan számomra semmiségért - mert a fórum a játékhoz képest semmi!


  Ugyanakkor a 2016-ban írt jegyemre a ami napig nem válaszoltak! Hiába írom le a fórumon is, még én "nyissam újra"!


  1., Szóval most Gladiatus CSAPAT vagy nem Csapat. Ahelyett, hogy itt figyelmeztetéseket osztogatnak, ne ezzel kellett volna foglalkozni, hivatalból kinyitni és megoldani, mivel valamit elrontottunk, elmulasztottunk, nem kellő színvonalon kezeltünk, ...stb!


  2., Ha a nagy nyilvánosság előtt burkoltan hazugnak titulálnak (ez jól esik), mert megvolt a kompenzálás.


  a) Akkor kérlek, mutasd már meg, hogy hol van az a két cucc, amit kaptam helyette, illetve a jegyben ígértek alapján hol a válasz!

  Ki ellenőrizte le, és dokumentált módon jegyzőkönyvezte, hogy a kompenzálás minden érintettnél végre lett hajtva és maradéktalanul teljesült. Vagy csak ezt írták a központból és elhittétek és ez alapján lettem én hazug.


  b) Mivel nem kaptam rá választ, mi van, ha két hétig nem léptem be, mert mondjuk elment a kedvem attól, hogy lenyúlnak és válaszra sem méltatnak. Akkor is kellett volna válaszolni a jegyemre.

  c) Ha ez mégis így történt, hogy volt kompenzáció és én is megkaptam akkor szeretném látni azt a nagyon jó minőségű két fegyvert (ha már kipublikáltátok, hogy kaptam).


  3) A fontossági sorrend nagyon látszik:

  Fórumon azonnal reagálunk, ha büntetni kell (ez nem a játék, de erre van idő).

  A jegyre (ami a játékhoz és a pénzbeli megkárosításra irányuló vevői PANASZ) két év múlva sem reagálunk, erre nincs idő.


  4) Ez a jegy -mondjuk ki- Fogyasztói panasz volt, aminek a dokumentálását és orvoslását a Csapatnak el kellett volna végeznie, főleg úgy hogy a Vevő megkárosításával járt és el lett ismerve.

  Akkor hol van a dokumentált, a vevői panasz kielégítésére irányuló válasz és kompenzálás?


  Szóval, Kedves, Nem vagyunk Ellenségek Gladiatus Csapat!


  Hogyan kaphatom meg azokat a "mindenki megkapta az éppen kovácsolt tárgyat a legjobb minőségben, mint amit éppen kaphatott volna a kovácsolás során"  Szóval, nem az volt a célom, hogy lejárassam, hamis színben tüntessem fel a Csapatot, ám két dolog az, hogy valaki igazat ír és takargatni akarják vagy

  nem ír igazat és úgy tünteti fel a Csapatot vagy jelen esetben az Eladót.


  Szóval, ha hibáztatok és az bizonyított, akkor azt tudomásul kell venni, be kell ismerni és nem lejáratásnak, hamis színben feltüntetésnek minősíteni.


  Kedves Csapat!


  Mivel nem vagyunk ellenségek, a mi (mint Vevők) kiszolgálásunk minőségének javítása érdekében írtam le és kérdezem ezeket, remélve, hogy a jegyem orvoslása ezután hamarabb fog megtörténni, mint a figyelmeztetés kiosztása.
  Köszönöm!


  Mislix
  Edited 7 times, last by Mislix ().