Játékos kérdez, Csapat válaszol

 • Sziasztok!

  Írtam a hibabejelentésekhez is reggel, de itt is megkérdezném, hogy tudunk valamit a kegypontokról nullázásáról, mert tegnapról mára ez sajnos nem történt meg, így ma még 1 pontot sem tudtunk gyűjteni sajnos :(

  Köszönöm előre is!

  Üdv.

  Kornél

 • Kedves csapat!


  mostmár lassan minden adminnal beszéltem itt. Meg se tud senki válaszolni a supporton. Pedig jeleztem hogy sürgős lenne és hogy jogtalanul tiltottatok ki a játékból.

  El nem hiszem hogy nem tudja megnézni senki, ki volt az a kedves és tisztességes admin aki engem kedd este 21 óra felé letiltott. Az ezáltal veszett aranyat és stb.-t majd kárpótlásba megkapom gondolom? Persze hogy nem, szóval utoljára kérlek titeket szépen és illedelmesen: VÁLASZT KÉREK A SUPPORT JEGYEMRE!

 • Kedves csapat!


  mostmár lassan minden adminnal beszéltem itt. Meg se tud senki válaszolni a supporton. Pedig jeleztem hogy sürgős lenne és hogy jogtalanul tiltottatok ki a játékból.

  El nem hiszem hogy nem tudja megnézni senki, ki volt az a kedves és tisztességes admin aki engem kedd este 21 óra felé letiltott. Az ezáltal veszett aranyat és stb.-t majd kárpótlásba megkapom gondolom? Persze hogy nem, szóval utoljára kérlek titeket szépen és illedelmesen: VÁLASZT KÉREK A SUPPORT JEGYEMRE!

  A játékbeli tiltás kibeszélésének nem itt van a helye. Kérlek várj türelemmel, míg választ kapsz a jegyedre. Egyik játék csapat tag sem fő állásban dolgozik, mindenki szabad idejében végzi ezt a munkát, biztos vagyok benne, hogy mielőbb meg fogod kapni a választ és a jegyrendszeren belül meg tudod beszélni azzal játék csapat taggal, aki tiltott.


  A fórum csapat és a játékostársak sem tudnak ebben érdemben segíteni, több ilyen hozzászólást ne írjál kérlek.

  Köszönöm!

  download.php?file=20191207v00rtsk74.jpeg+


  "Mit életed során teszel, az örökkévalóban visszhangzik"

 • sziasztok


  A német szerveren
  Mikroesemény december 20-tól - 2014.12.21 19.12.18 17:18

  Other_gladiatus_de_2017_7b1ebddb7deac9cae93ad27f6fa005ff.png

  Az istenek kedvesek hozzánk és a következő MIKROEVENCIÓKAT adják:

  20.12. - 2014.12.21.

  ▶ + 50% -kal több expedíciós

  pont ▶ + 50% -kal gyorsabb az expedíciós

  pontok regenerálása ▶ + 40% -kal több arany az expedíciókon.

  Üdvözlettel:

  GladiatusTeam


  dátummal gondok vannak de megy nálunk miért nincs ?

 • Sziasztok.


  Miért van az hogy ritkábban van Malefica event?


  És hogy miért van több -20% -os gyaki eventek.?


  Meg az is furcsa nekem hogy régebben még az ijen Ruha megszerzos eventeken ha szintet léptünk akkor vissza töltődött az eventes ellenfel pontok.  Miért nincs már így.?


  €dit by Dirnon:
  A hozzászólásokat összevontam

 • Szia HH.Boss.HH!


  A rendezvények központilag kerülnek megtervezésre a Gameforge-nál, ezért sajnos az események összeállításáról nekünk sincs pontos informéciónk. Mi is már csak arról értesülünk, hogy mikor és milyen rendezvény kerül majd megrendezésre.


  Régen nem tartom kizártnak, hogy újratöltődhetet a rendezvénypont is, bár én amennyyire tudom a szintlépés ezekre már jóideje biztosan nincs hatással. De sajnos ha történt is ebben változás, azt sem kötötték az orrunkra.

 • Helló.  Lenne egy úgy mondot buta kérdésem ha nem baj. A neten azt olvastam valahol egy 2017-es szővegben hogy meg szűnt a tápolásért járó kitiltás/ban (ki minek mondja). Ez most menyire igaz? Azért lennék rá kiváncsi mert én nagyon régen mikor az s10-es szerver nyilt abba hagytam a játékot különbözö okok miatt. A szabályokat akkor is betartottam meg ilyenek meg tisztában voltam mindig az adot játék szabályzatával. Be vallom most ugy regisztráltam vissza 2019 év vége felé hogy különösebben nem olvastam a szabályzatot végig legalább is az elmúlt pár percig vissza menöleg. De a jelenlegi szabályzatban már nem látom sehol a tápolásról szoló szöveget plusz nem látok olyant sem hogy mekkora szint korlát van az arénában való támadásért vagy akár a zuzásért. Akkor ezek most már nincsenek vagy mi? Akkár csinálhatok egy plusz karaktert magamnak és tápolhatom a végtelenségig aztán 5-ős szinten verhetem vele az arénában az 50-60-as szintű játékosokat vagy most mi van pontosan? Csak mert elég ki ábrándító ha a régi szabályzat enyire meg változot. Tudom hogy sokat fejlődőt a játék de azért némelyik szabályt nem lett volna szabad eltávólitani. Mondjuk ez az én személyes véleményem ugy hogy közel 10 évet játszóttam az akkori szabályok mellet.

 • Lenne egy úgy mondot buta kérdésem ha nem baj. A neten azt olvastam valahol egy 2017-es szővegben hogy meg szűnt a tápolásért járó kitiltás/ban (ki minek mondja). Ez most menyire igaz? Azért lennék rá kiváncsi mert én nagyon régen mikor az s10-es szerver nyilt abba hagytam a játékot különbözö okok miatt. A szabályokat akkor is betartottam meg ilyenek meg tisztában voltam mindig az adot játék szabályzatával. Be vallom most ugy regisztráltam vissza 2019 év vége felé hogy különösebben nem olvastam a szabályzatot végig legalább is az elmúlt pár percig vissza menöleg. De a jelenlegi szabályzatban már nem látom sehol a tápolásról szoló szöveget plusz nem látok olyant sem hogy mekkora szint korlát van az arénában való támadásért vagy akár a zuzásért. Akkor ezek most már nincsenek vagy mi? Akkár csinálhatok egy plusz karaktert magamnak és tápolhatom a végtelenségig aztán 5-ős szinten verhetem vele az arénában az 50-60-as szintű játékosokat vagy most mi van pontosan? Csak mert elég ki ábrándító ha a régi szabályzat enyire meg változot. Tudom hogy sokat fejlődőt a játék de azért némelyik szabályt nem lett volna szabad eltávólitani. Mondjuk ez az én személyes véleményem ugy hogy közel 10 évet játszóttam az akkori szabályok mellet.

  Szia.

  lényegében igen megváltozott a szabályzatt köszönhetően a speed szerverek miatt. Pontosan azokat a szabályokat szüntették meg amik a mai napig fontosnak kellene lennie.

  A tápolást ne úgy értsd, hogy csinálsz kis karaktert és adod neki az aranyat, mert ugyan úgy nem lehet, csak vannak kis kapuk amiket sokan kihasználnak, pl van olyan akinek 10-15 kiskaraktere van... Ha csinálsz egy másik karaktert, be kell jelentened, hogy van másik karaktered, így érvényes a multi, de nem tudsz saját magadnak át adni semmit sem, se arany se tárgy stb.. csak itt jön a kiskapu, hogy egy egyesületi társad megforgatja az adott dolgot és máris érvényét veszíti a multi bejelentés.. ezért tartom személy szerint hülyeségnek a több karaktert.

  Az arénában igen eltörölték a szint korlátokat, ami szintén egy nagy butaság volt, mert nagyon sok az *** aki 80-100 szinttel is támad lejjebb, aminek szintén semmi értelme nincs csak ennyi az agytérfogata pár játékosnak és élvezi ezt.

  A 10 évvel ezelőtti játék szabályok sokkal jobbak voltak, mint a mostaniak, de hát a játékosoknak beleszólásuk nincs ebbe sajnos.


  €dit by Dirnon:
  Figyelmeztetve

 • Sziasztok!


  Látom átraktátok a kérdést.

  Választ azért majd kapok?

  Szia! Igen a kérdésed valóban áthelyezésre került, mivel a kérdésből egy újabb kibeszélés lett, aminek még továbbra sem ebben a témában van a helye!

  Sajnos nem tudom pontosan melyik kérdésedre várnál tőlünk választ, amire már ne tértünk volna ki korábban.

  A hozzászólásodban ezek a kérdések szerepeltek:

  Ez még is hogy??

  Hogy lehet ekkora hártányba az S2???

  S2n miért nem?

  Sajnos a százalékos esélyek mindig ilyenek, igen kis százaléknál is lehet szerencséd és bejöhet a dolog, de ugyan úgy a nagy százalék ellenére is lehetsz éppen peches.

  Többször érkezett panasz a részetekről az s2 kapcsán, hogy rosszak az esélyek, biztos valami beállítás hibás. Mi több alkalommal is kértük a GF-től a szerver beállításainak vizsgálatát, és ahogyan azt korábban is közzétettük a számotokra, azt a választ kaptuk, hogy mindent rendben találtak és nem találtak eltérést a többi szerverhez képest.

  Amiért még úgy érezhetitek, hogy hátrányba van az a szerver az a sebesség. Ezt sem szabad elfelejteni, hogy gyakorlatilag egy 5x sebességű szerveren 5x annyit tud egy játékos kovácsolni, mint ti a normál sebességű szerveren. És ahogyan írta valaki már a kibeszélőben a nagyszámok törvénye, minnél többször neki tud futni az ember, annál nagyobb eséllyel lesz a végén megfelelő eredménye a dolognak.


  De a jelenlegi szabályzatban már nem látom sehol a tápolásról szoló szöveget plusz nem látok olyant sem hogy mekkora szint korlát van az arénában való támadásért vagy akár a zuzásért. Akkor ezek most már nincsenek vagy mi? Akkár csinálhatok egy plusz karaktert magamnak és tápolhatom a végtelenségig aztán 5-ős szinten verhetem vele az arénában az 50-60-as szintű játékosokat vagy most mi van pontosan?

  Szia Taos!


  Egy játék elkezdésekor, illetve hosszabb kihagyás utáni visszatérés esetén mindenképpen érdemes a játékszabályzatot újra áttanulmányozni, mert időről időre ez változhat, ahogyan az esetünkben is történt. Természetesen ami nincs benne sem a játékszabályzatban, sem a felhasználási feltételekben az nincs szabályozva. De jól tetted, hogy megkérdezted ezt és így elkerülhetőek a félreértések.

  Bár ellőttem már valaki reagált az írásodra, de mivel ez a csapat válaszol téma, így mi is nyomatékosítsuk számodra a választ.


  A támadási szintkorlát jól látod, hogy már megszűntetésre került, így olyan sincs, hogy zúzás. Azonban a játékban egy automatikus korlátozás még mindig érvényben van, ami gátolja egy bizonyos számú támadás felett a további támadásokat, ezzel elkerülhető, hogy valaki csak úgy szórakozásból egy jóval kisebb szintűnek neki essen például.


  A tápolás szabály is megszűnt, ami azt jelenti, hogy a játékosok kereskedései egymás között nincsenek szabályozva. Azonban a saját karakterek között igen!

  A játékszabályzat 1. pontjában a multi-azonosítóknál megtalálható az információ, hogy a beépített funkcióval nyilatkozni kell a multi karakterről (ezt a profil beállításoknál találod), így a rendszer automatikusan korlátozza többek között a kereskedést a két karakter között. És ennek megkerülése 3. fél közbeiktatásával is ugyan úgy szabálytalan. Ha bárki ilyet tapasztal azt ugyan úgy jelentse és kivizsgálásra kerül az eset!


  Végezetül pedig kérlek titeket, hogy itt továbbra se válaszoljatok a feltett kérdésekre! Ha mindenféleképpen reagálni szeretnétek használjátok a privát üzenet küldése funkciót a kérdező felé. (Conversations)

  Köszönjük szépen megértéseteket!

 • Sziasztok.


  Köszönöm a választ.

  A szerverek sebességét szemelött tartjuk hisz minden nap érezzük a speed szerver támadásait és előnyeit.

  De a szerver sebesség se elég jó indok.

  Tudomásom szerint annó S8on megtudta csinálni egy illető hogy kovácsol gaias infernot és nem egyet hanem 5öt.

  És igen 5x többet tudnak kovácsolni,de attól még néha bekéne adnia 1%ra a kovácsnak S2n is.

  Vagy nem?

  Legutóbb megkaptuk a 6 helyes kovácsot és kohót + volt még valami idő kedvezmény is.

  Ezzel is kinek adott előnyt a GF?

  Normál szerósok mégnagyobb hátrányba kerültek mint voltak.

  Ahogy már leírta Forti is nem most kezdte ő se kovácsolgatni a tárgyakat de valahogy nem sikerül.

  Nekem se sikerült még soha 1%on tárgyat kovácsolni pedig indítottam nem egyet,de persze eggyes szerón sikerül.

  Nem értek egyet a GF válaszával.

  Ha S8on sikerül és S23on is akkor S2 miért nem?

  Vagy valami szerencsefaktor kérdés ez is?

  Mert akkor nagyon vissza lehet véve..

 • Szia grandpeti,


  minden egyes kovácsolás sikeressége egymástól független valószínűségi esemény. A játék konkrétan kiírja azt, hogy hány % esély van a sikerre, nem pontosan értem a "szerencsefaktorra" vonatkozó kérdésed.


  Nincs olyan, hogy egy szerver "szerencsefaktora" nagyobb, mint egy másiké, és ezért ott gyakrabban teljesülnek az 1% sikerességi esélyű kovácsolások.


  A sikerességi esélyek felméréséhez és így a játékmenet megértéséhez csupán alap szintű matematikai tudás szükséges. Nincs semmi természetellenes abban, hogy néha nem olyan eredményeket kapsz, mint amire számítasz. Például azt írod, egy játékosnak több alkalommal sikerült a kovácsolás 1% eséllyel. Ő biztosan nem kifogásolta ezt az eredményt. Ugyanakkor ha ugyanannyiszor előfordult volna, hogy 99% sikerességi esélynél nem sikerült valami (aminek a valószínűsége matematikailag ugyanannyi!), akkor bizonyára máshogy értékelné a dolgot.


  Ugyanakkor nekünk nem kompetenciánk, és nem is szeretnénk panaszos eseteket eloszlásfüggvényekkel megmagyarázni, sem pedig magas szintű matematikát vagy alkalmazott statisztikát tanítani a játékosoknak.


  Köszönjük szépen megértésed.

 • Udv.

  Erdeklodnek hogy lehet e tudni milyen eventek lesznek januarban? Mostanaban olyan jo volt hogy egy honapra elore ki volt hirdetve. Ja es termeszetesen BUEK

  BUEK!Ez engem is erdekelne,es sztem sokakat meg,vagyis nem olyan sokat,mert alig jatszunk mar,de azt a par embert igen :D


  Poen kerdest is feltennek:az miert van hogy 94%-on arany loherevel nem sikerul a kovacsolas 100% pirosban,raadasul speed szerveren?Direkt van visszafogva az s23-as szerver,es vagyunk hatranyban a normal szerverekhez kepest?


  Es akkor egy komolyat is:Alvilag direkt nehezebb speed szerveren?Normal szerveren altalaban siman vegigviszem meg a nehezet is,mig speeden rubin kell hozza.Direkt van visszafogva a speed szerver normalhoz kepest alvilagnal?

 • Udv.

  Erdeklodnek hogy lehet e tudni milyen eventek lesznek januarban? Mostanaban olyan jo volt hogy egy honapra elore ki volt hirdetve. Ja es termeszetesen BUEK

  Szia!


  Ahogyan megszokhattátok, minden információt a hírekben fogunk közzétenni továbbra is, amennyiben rendelkezésre állnak, így a mikroeventeket is. Valóban ez egy jó változtatás volt az elmúlt hónapokban az események közlésével kapcsolatban, hogy egy hónapra előre lehetett tudni az információkat, és erre már régóta mutatkozott igény is. Valószínűleg ez az idei évben is folytatódni fog. Sajnos a január általában mindenhol erről szól, hogy kicsit nehezebben indul be az év, illetve rázódnak vissza a dolgok a rendes kerékvágásba az ünnepek után. Szíves türelmeteket kérjük és bízunk benne, hogy mihamarabb tájékoztathatunk titeket a közelgő rendezvényekről.

  Reméljük azért kicsit kárpótolt titeket, hogy az előző év végén számos hosszabb esemény is megrendezésre került! :)

  Poen kerdest is feltennek:az miert van hogy 94%-on arany loherevel nem sikerul a kovacsolas 100% pirosban,raadasul speed szerveren?Direkt van visszafogva az s23-as szerver,es vagyunk hatranyban a normal szerverekhez kepest?


  Es akkor egy komolyat is:Alvilag direkt nehezebb speed szerveren?Normal szerveren altalaban siman vegigviszem meg a nehezet is,mig speeden rubin kell hozza.Direkt van visszafogva a speed szerver normalhoz kepest alvilagnal?

  Szia!


  Kérlek ne keresd a feszültség keltésének lehetőségét a fórumon, mert az erre irányuló hozzászólások, csak megzavarják a fórum légkörét, ami senkinek sem jó. Korábban már leírtunk mindent, amit ebben a témában lelehetett, így a jövőben nem szeretnénk az ugyan ilyen, vagy hasonló kérdésekkel foglalkozni.


  További kellemes fórumozást, és nektek is boldog új évet kívánunk!

 • A régi fórumon volt fent kalkulátor gyakorláshoz. Az itt megtalalhato valahol, vagy ment a lecsóba?

  Szia!


  Sajnos az a kalkulátor már nem található meg ezen a fórumon, ennek két oka is van, az egyik, hogy a megírt kód nem jelenik meg megfelelően ezen a fórumon, másfelől pedig azóta már tilos bizonyos kódok elhelyezése a fórumon, még a mi számunkra is. Így tehát a jövőben sem lehet rá számítani, hogy ez a kalkulátor elérhető legyen.


  Így csak egy nem hivatalos Gladiatus rajongói oldalt tudok a figyelmedbe ajánlani, ahol találhatók különböző kalkulátorok és információk, azonban ezek helyességéért és tartalmáért felelősséget nem vállalunk!

  Ide kattintva meglátogathatod ezt az oldalt.