Játékos kérdez, Csapat válaszol

 • Sziasztok!


  Mivel ez a csapat válaszol topik, ezert nem valaszolok, hanem kerdezek a csapattól :


  Ugye jól gondolom, hogy a mostani frissítés meg nem tartalmazza a lobby fejlesztését, csak megágyaz neki, előkészíti, ahogyan a leirasban is benne van? ;)


  Köszönöm előre is.

 • Sziasztok!

  Én nem látok semmi frissítésre utaló jelet , igaz még csak 23.-a van:)

  A frissítés megtörtént, ahogyan HH_CharlieFirpo is leírta a játékfelület legalján a jobb alsó sarokban látható az aktuális verzió száma, ez esetben 3.3.0.

  Ugye jól gondolom, hogy a mostani frissítés meg nem tartalmazza a lobby fejlesztését, csak megágyaz neki, előkészíti, ahogyan a leirasban is benne van?

  És igen jól gondoljátok, ezért nincs még látható jele a frissítésnek, mert jelenleg nem tartalmazott olyat ami észlelhető lenne számotokra. Ez még csak a lobby előkészítése volt, a tényleges bekerülése még ezután fog csak következni.


  És ahogyan arra már próbáltatok rávilágítani, köszönjük a segítő szándékot, de ez valóban a játékos kérdez, csapat válaszol téma így igyekezzünk ennek fényében használni ezt a thread-et.

  Természetesen privát üzenet formájában bárki adhat tanácsot a játékostársainak az itt olvasott kérdésekben.

  Az én kérdésem az lenne, hogy miért lassul be sokszor a játék?

  Még nem kaptunk bejelentést arra vonatkozólag, hogy ilyen jellegű problémája lenne bárkinek is, te vagy az első ezért kérlek nyiss egy jegyet erről és igyekezz a legtöbb információt összegyűjteni benne. Mást ismersz-e, akinél fennáll ez a probléma? Folyamatosan fennáll vagy csak időről időre tapasztalod? Melyik internet szolgáltatónál vagy? Több eszközről, böngészővel is használod a játékot? Ha használsz Crazy Addont, annak kikapcsolása esetén is fennáll a probléma?
  Illetve bármilyen adatot írj meg nekünk ami úgy gondolod hasznos lehet.

  Válaszodat a támogatói rendszerünkön keresztül várjuk!

  Ds.jpg

  afsz.pngchat.pngboard.pnggame.png

 • sziasztok


  Tájékoztatás ként nálam a jobb alsó sarokban egy hangszóró van ,ha rákattintok akkor némítást jelez ( remélem nem ez a fejlesztés)

  Viszont ha megtörtént 22-én minek reklámozni a felugró ablakkal mert semmi változást nem tapasztalok a belépéskor .

 • Hogy világos legyen mindenki számára, hogy miről is esett említés a verziót illetően.


  A játékfelület jobb alsó sarkában látható az aktuális verzió száma  Azt pedig nem tudom, hogy milyen felugró ablakkal találkoztál ezzel kapcsolatban. Én nem tapasztaltam ilyen jellegű reklámozását ennek a verzió frissítésnek. És ahogy azt leírtam az előző hozzászólásomban is, ez még csak a lobby előkészületeit tartalmazta, ennek még nincsen számotokra látható eredménye.


  Kérlek legközelebb olvasd el körültekintőbben az előző válaszokat!

  Ds.jpg

  afsz.pngchat.pngboard.pnggame.png

 • Üdv, valami nem igazán működik. A jelszóval van valami probléma, mert megint nem fogadja el a lobby,  Ez az e-mail cím már hozzá van kapcsolva egy Gameforge azonosítóhoz. Ha Lobby azonosítód hozzá szeretnéd adni ehhez a Gameforge azonosítóhoz, kérjük, írd be a Gameforge azonosító jelszavát!


  Itt nem akarja elfogadni a jelszót. Miközben már elvileg regisztráltam a gameforgnál.


  Edited once, last by wylok ().

 • Szia Armi!


  Ahogyan eddig is, úgy ezután is amint információt kapunk a közelgő eseményekről, és amint lehetőséges ezeket közzé tesszük a híreknél. Legyen itt szó rendezvényről, boldog napról vagy éppen szerverkarbantartásról.


  Ezért kérlek figyeld a híreket, leghamarabb onnan tájékozódhatsz a következő boldog nap időpontjáról is majd.

  Ds.jpg

  afsz.pngchat.pngboard.pnggame.png

 • Szia Miska!


  Egy picit legyszíves legközelebb olvass is a fórumon. Pusztán az előző hozzászólásomig kellett volna vissza görgess, és ha elolvastad feleslegessé is vált a kérdés feltétele.


  Ahogyan eddig is, úgy ezután is amint információt kapunk a közelgő eseményekről, és amint lehetőséges ezeket közzé tesszük a híreknél. Legyen itt szó rendezvényről, boldog napról vagy éppen szerverkarbantartásról.

  Természetesen a "közelgő eseményekbe" egy új szerver indítása is beletartozik. De pontosítanék akkor ezen úgy, hogy minden játékosokat érintő tájékoztatás a híreknél kerül közzétételre. Annál korábban mi sem fogunk tudni tájékoztatást adni nektek semmiről.


  Úgyhogy kérlek titeket több hasonló kérdést ne intézzetek felénk!

  Ds.jpg

  afsz.pngchat.pngboard.pnggame.png

 • Sziasztok!


  Nekem hasonló problémám van, mint amit wylok is jelzett. Megadom az emailcímem és a jelszavam és bejelentkezek, ekkor az jelenik meg,hogy:

  Korszerűsítjük játékunk bejelentkezési folyamatát. Melyik e-mail címet szeretné használni a Gameforge-fiókjához?


  Ha már rendelkezik Gameforge-fiókkal, egyszerűen írja be a fiókhoz kötött e-mail címet.


  Email cím (beírom a használt címemet) ezt a címet használd és akkor :


  Ez az e-mail cím már kapcsolódik a Gameforge-fiókhoz. Ha hozzá szeretné adni a lobbij fiókját ehhez a Gameforge fiókhoz, kérjük, írja be a Gameforge fiók jelszavát.


  Akkor azt mondja, hogy érvénytelen jelszó


  A probléma akkor kezdődött, (én ahhoz tudnám kötni) amikor tegnap hozzáadtam még egy fiókot a Lobbyhoz.


  Valaki tud segíteni, hogy tudnék visszajutni a profiljaimhoz?


  A segítséget előre is köszönöm!

  Edited 2 times, last by Poharus ().

 • Szia Poharus!


  Amikor kéri a Gameforge fiók jelszavát, akkor a lobby fiókod jelszavát próbálod megadni?

  Ha tegnap óta nem tudsz bejelentkezni abba a lobby fiókba, amelybe eddig betudtál, mert helytelen jelszót ír javaslom, hogy kérj egy jelszó emlékeztetőt. Azt követően már be kellene tudj lépni a lobby fiókodba.

  Ha oda be vagy jelentkezve, akkor a jobb felső sarokban található Azonosítóm, azonosító hozzáadása gombra kattintva hozzá tudsz majd adni új karaktereket.


  Illetve ha ez sem segített megoldani a problémát javaslom, hogy próbálj bejelentkezni mindkét e-mail címmel, ha hasonló módon simán belépésnél adtál hozzá karaktert, hátha a másik e-mail címmel fog majd beengedni.


  Ha egyik megoldási javaslat sem jött be akkor pedig kérlek nyiss egy jegyet és utána nézünk, hogy mi történhetett.

  Ds.jpg

  afsz.pngchat.pngboard.pnggame.png

 • Sziasztok!


  Elvállaltam az alábbi feladatot:

  Aréna: Javíts a helyezéseden az arénában (vagy győzedelmeskedj a Provinciarum Arénában) 4 alkalommal.

  Egy aréna vereség után újra kellett kezdenem a feladatot. Akkor itt mi a különbség (egyáltalán van-e) az alábbival szemben?

  Aréna: győzz megszakítás nélkül 4 alkalommal olyan gladiátorok ellen, akiktől rabolhatsz pénzt.