Játékos kérdez, Csapat válaszol

 • Szia Tiian!


  Köszönjük szépen, hogy jelezted ezt az észrevételt. Valóban a legutóbbi verzió frissítés tartalmazta, hogy már másodlagos drop lesz a tojás. Ez elkerülte a figyelmemet, de már javítottam a kiírást ennek megfelelően!

  Ds.jpg

  afsz.pngchat.pngboard.pnggame.png

 • Sziasztok !


  Olyan kerdesem lenne, hogy nem lehetne megszuntetni az alvilagi ido hosszat? Marmint hogy mennyi ideig maradhatsz lent es szerezheted meg a ruhat, mert mar nem elso es nem masodik alkalommal aludtam bele a ruha megszerzesbe, es mire fel keltem addigra le telt az ido (asszem 9 ora es valami perc ) utana azzal maradsz , hogy van egy 24 oras hulesi idod.... tehat roviden egy jo nagy szint kieses :D

  Nem tudom mast erint e ez a problema, de szerintem jo lenne, ha nem lenne ido korlat :)

  Koszonom elore is a valaszt !

  Edited once, last by Mercury ().

 • Sziasztok.


  Javaslatot szeretnék tenni szerver összevonásra.

  Mégpedig azért, mert egyre kevesebb a játekos a szervereken. Kezd kihalni teljesen egy két szerver. Alig alig van játekos pl s23 vagy s25-on. Javasolnám azt hogy teljesen feleslegesnek érzem újabb szerver létrehozásat addig míg nincsenek játékosok. Össze kellene vonni a speed szervereket is a 4x a 4x speedesekkel az 5x az 5x speedesekkel. És talán ezek megtörténének akkor lenne legalabb 100aktiv jatékos egy szerveren, a legfőbb probléma az, hogy kevés az aktív játékos, ezt szerver összevonással meglehetne szüntetni, de nem véglegesen, kellene pár újjítás a játékba. Van is pár javaslatom, pl uj tekercsek bevezetése, új kazamaták 100felett mert elége monoton a fejlődés es semmi kihívó nincs a játékban, be lehetne vezetni azt is hogy az alvilágban kicsit nagyobb es eséllyel adjon tekercset és jobban adjon nyersanyagot és lennének még javaslataim.

 • sziasztok


  A szerver összevonás lerágott csont én már kb. 2 éve folyamatosan javaslom és más játékos is írta .

  Valószínű mindenki tud róla csak a GM. nem.


  Lehet eventeket bevezetni új szervereket nyitni sajnos ezek nem igazán a játékosok érdekeit szolgálják .


  Ami talán jó lenne a felszerelés amortizációjának megszüntetése ,100 szint felett új alvilágok ,összevonások , kovácsolás tekercsek találása , kevesebb alapanyag kovácsoláshoz , au.-n is lehessen narancs és piros tárgyakra licitálni

  Várnám további javaslatokat amik a játékosok játék kedvét növelik.

 • Javaslom a játékosok szándékos lehúzásának megszüntetését!


  - alvilág rendszerének teljes átdolgozása

  - csatamotor teljes átdolgozása

  - küldetéseknél, ha le kell győzni X ellenfelet az utolsó lehet akármilyen gyenge 99%, hogy bukó az adott küldetés

  - láda pörgetési anomáliák - magyarázza el valaki, hogy miért 99%-ban munkaruha, dobókocka, életerő ital vagy esetleg homokóra jön?!


  Lehetne még hosszasan sorolni, de szerény véleményem és tapasztalatom szerint a kutyát nem érdekli.

 • Sziasztok!


  Olyan kerdesem lenne, hogy nem lehetne megszuntetni az alvilagi ido hosszat?

  Először is elnézésedet szeretném kérni, hogy most reagálunk csak a feltett kérdésedre. Bár az igazat megvallva érdemben mi nem tudunk ezzel kapcsolatosan visszajelezni, hogy meglehet-e ezt szüntetni vagy sem. Valószínűleg okkal létezik ez a jelenség. Azonban jelezni fogjuk az észrevételedet az illetékesek felé, hogy ilyen irányú változtatásra lenne igény, amennyiben arra mód van.


  Javaslatot szeretnék tenni szerver összevonásra.

  Van is pár javaslatom

  A javaslatokat örömmel szoktuk fogadni. A szerver összevonásra azonban külön javaslat tétele nem szükséges. Ennek szükségességét mindenki belátja, és bízunk benne, hogy a lehető leghamarabb meg is fog valósulni. Azonban arról, hogy ez pontosan mikor történik és hogy eddig miért nem történt meg noha korábban is eléggé indokolt lett volna nincs információnk sajnos.

  A további javaslataidat pedig a Beszélgetések és visszajelzések részén lehetőséged van közzé tenni külön, külön témákban részletesen leírva az elképzeléseidet, esetleg kidolgozva hogy pontosan, hogy képzelted ezeket.

  Várnám további javaslatokat amik a játékosok játék kedvét növelik.

  Mi is várjuk a további javaslataitokat, de a fórum megfelelő helyén, témában.


  Felszeretném hívni mindenki figyelmét. hogy ez nem egy kibeszélő téma, hanem a Játékos kérdez, Csapat válaszol. Ahol a név is sugallja, hogy kérdéseket várunk, méghozzá olyanokat amelyekre véleményetek szerint csak a csapat tudhatja a választ. Más jellegű hozzászólások írása figyelmeztetést vonhat maga után, ami semelyikünk érdekét nem szolgálja.


  Tehát megkérlek titeket az ilyen felvetéseiteket ne ide írjátok, hanem a [KIBESZÉLŐ]Élet a szervereken témába. Amennyiben komplexebb, kidolgozott javaslatotok van, annak pedig egy új témát nyissatok a Beszélgetések és visszajelzések alfórumon belül.


  A visszajelzéseiteket igyekszünk folyamatosan továbbítani a Gameforge alkalmazottai számára.


  Köszönjük a megértéseteket és a fórum szabályok betartását!

  Ds.jpg

  afsz.pngchat.pngboard.pnggame.png

 • Korábbi összevonással kapcsolatos kérdésekre és más frissítésekre, javaslatokra valamint különös tekintettel a portfolio menedzser közleményére irányuló kérdésekre reagálva írom ezt a hozzászólást.


  A provinciák összevonása jelenleg is aktív tervnek vehető és úgy gondolom hogy legalább a következő hullámig az is marad. A provinciák közötti harcok és az összevonások is arra irányuló "fejlesztések" hogy az adott provinciák játékos közössége aktívabb legyen. Nem hiszem hogy ez egy olyan cél ami elhanyagolható lenne. Tény hogy se pontos, se körül-belüli információnk nincs arról hogy milyen hamar jön a következő összevonási hullám, de gyanítható hogy előbb-utóbb lesz.


  A javaslataitokat én is és a csapat többi vezető tagja is figyelemmel kíséri és jelentjük azokat a Gameforge felé. A visszajelzéssel viszont érthető okokból óvatosak, mert nem csak tőlünk érkeznek javaslatok és a többi ország közösségei mellett más szempontok szerint is tervezniük kell a frissítéseket. Még ha tetszik is nekik egy javaslat, akkor sem biztos hogy a közeljövőben beütemezik a megvalósítását. Emiatt az óvatosság miatt mi sem ad(hat)unk egyéb információt azon kívül hogy továbbítottuk a javaslatot. Azt biztosan elmondhatom hogy amit továbbítunk azt elolvassák és figyelembe veszik.


  A portfolio menedzser legutóbbi közleménye egy olyan dolog ami nem történik rendszeresen és nem is véletlenül van ez így. Mint azt kiemeltétek, vannak benne olyan tervek amik nem valósultak meg. A közleményben írtak nagyrészt olyan újítások/változások, amik abban az évben koncepció szinten voltak ott. Ezek viszont később változhatnak, csúszhatnak, közbejöhetnek más tervek. Emiatt (is) problémás az ilyen jellegű hír közzététele. Ezen a ponton én egy reményteli tervek halmazaként tekintenék a közleményre, aminek részei a jövőben valamikor megvalósulhatnak. Illetve én örülök neki hogy emlegetitek a közleményt és annak kiemelitek egyes részeit, nomeg bármi más javaslatnak és visszajelzésnek is, mert akkor én azokat továbbítom és a Gameforge is láthatja hogy mire van még mindig igény.  Nyilván a negatív visszajelzéseiteket is olvassuk, és én tudom hogy eme iromány is elcsépeltnek tűnhet néhányotoknak. Ennél többet viszont a helyzet jelenlegi állása szerint nem tudunk adni, de ha ez változna, az hamar észrevehető lenne. A félreértések elkerülése végett ebben a témában nem vitát szerettem volna erről indítani, hanem csak egy megerősítő választ kívántunk adni a már elhangzott kérdésekre.

 • Kedves Lorovus, itt ragadnám meg lehetőséget, hogy ismételten megkérdezzem, a GF mikor kíván felhagyni a JÁTÉKOSOK (MÁS SZÓVAL A KENYÉR ADÓIK) SZÁNDÉKOS MEGKÁROSÍTÁSÁVAL, LEHÚZÁSÁVAL?


  A mai közepes alvilág 28 pontból lett meg. Vagy is 10 rubinba került!!


  3 napja a normál alvilág 5 vagy 6 rubin volt. Sajnos nem emlékszem rá.


  Szerintetek ez így rendben van?!?

 • Szia Trax_01,


  kérlek engedd meg, hogy én válaszoljak.


  Az alvilág egy olyan funkció, ami a magas szintű játékosok számára elérhető. Ez azt jelenti, hogy aki odáig eljut, már viszonylag hosszú ideje használja ezt az alapvetően ingyenes szolgáltatást.


  Most tekintsünk el attól, hogy a rubin találására a játékban is van lehetőség, illetve versenyeken is lehet nyerni. Ha jól számolom, akkor 10 rubin körülbelül 120 forintba kerül, ha valaki egy kedvező csomagot vásárol. Ez kevesebb, mint egy reggeli kávé vagy egy péksütemény ára. Az emberek gyakran ennél sokkal több pénzt áldoznak a hobbijaikra.


  Ezzel szemben egy ilyen online játék fenntartása nem olcsó mulatság. Fizetni kell az üzemeltetési költségeket, illetve mindenkinek a bérét, aki a játékkal foglalkozik, legyen az rendszergazda, termék igazgató, community manager, marketinges, jogász, stb.


  Ennek ellenére mégis megvan a lehetőséged, hogy ingyen használhasd a játékot, de ebben az esetben persze a játékmenet nehezebb.


  Hogy a kérdésre válaszoljak, az én személyes véleményem, hogy ez így teljesen rendben van. Ez egy üzleti modell, az ingyenes játékok így működnek, és termelnek bevételt. Remélem, sikerült rávilágítanom néhány dologra, és így jobban megérted a másik oldalt is.