Játékos kérdez, Csapat válaszol

• Szia Szerdaazennapom!

Sajnos előre mi sem tudjuk, hogy terveznek-e új szervert indítani, illetve, hogy a legközelebbi összevonások kivitelezésére mikor kerül sor, találgatásnak pedig nem sok értelmét látom. A legutóbbi szerverösszevonások nálunk tavaly áprilisban zajlottak le. Mi és a többi nemzet azóta is folyamatosan jeleztük a további összevonások szükségességét, amivel a Gameforge illetékesei is tisztában vannak. Tehát bízunk benne, hogy az idei évben újabb összevonásokra számíthatunk, de egyelőre ezekről még nem rendelkezünk információval, amint aktuálissá válna a hírekben fogunk titeket tájékoztatni.

Jó játékot és kellemes fórumozást kívánunk!

• Ha lesz,mert épp tényleg esedékes lenne és aktuális mi lenne a teória?

21-22-23 egybe és 24-25-26-27 egybe? Változó sebesség,melyik sebesség marad meg,ha egyáltalán ez volna a terv?

:thumbup:"Ha egyedül találod magad, zöld mezőkön lovagolva a tűző napon, ne aggódj! Az az Elysium, és már meghaltál!":thumbup:

• Ha lesz,mert épp tényleg esedékes lenne és aktuális mi lenne a teória?

21-22-23 egybe és 24-25-26-27 egybe? Változó sebesség,melyik sebesség marad meg,ha egyáltalán ez volna a terv?

Én úgy vélem HA lesz szerverösszevonás ( úgy se lesz), akkor az azonos sebességeket fogják összevonni.

• Ha lenne összevonás ,valamit kikellene találni ,arra is ,hogy 1böngészőről több ugyanazon a szerveren lévő karival lehessen jatszani ... Nekem minden szerveren igyis 2-3karim van az összevonasok miatt ... Telefonon nagyon izgi ki és be jelentkezni ,vagy ugrálni egyik böngészőről a másikra ,főleg dp3 mellet ... Vagy esetleg van valami ilyesmi tervben .?

• Mint korábban is írtam a találgatások szerintem feleslegesek.

Egyelőre nincs róla információnk, hogy mikor és milyen szepontok alapján kerülnek majd összevonásra szerverek.

Nem tudom, hogy technikailag mennyire lenne kivitelezhető, az hogy egy böngészőből egyszerre több karakteredbe is betudj jelentkezni, kijelentkezés nélkül..

Minden esetre szívesen fogadunk minden új ötletet, amit szükségesnek éreztek a játékban. Ezt bátran megírhatjátok javaslat formájában is a fórumon, így a játékostársaitok is kitudják fejteni a véleményüket az elgondolásokról.

Végezetül pedig felszeretném rá hívni a figyelmet, hogy ez nem egy kibeszélő téma, így kérlek titeket a feltett kérdésekre itt ne reagáljatok. Ha valamit megszeretnétek osztani a kérdezővel, akkor nyugodtan küldjetek neki egy privát üzenetet (Conversation).

Köszönjük!

• Sziasztok!

Az egyesuleti haboruk milyen sema alapjan mukodnek? Milyen feltetelek szabjak meg, hogy megtudj tamadni egy masik egyesuletet?

Pl: Ha magasabb az atlagszint es tobb jatekossal rendelkezik egy csapat ( es hiaba viszik lejjebb ugy se tudnak tamadni) mit kell tennie hogy megtudja tamadni a masikat?

Van esetleg errol valami tajekoztato?

Elore is koszi,

Udv

• Az én kérdésem pedig az lenne,hogy Kazamata Boss legyőzésével miért ezt a milliónyi kék felszerelést droppolja?

:thumbup:"Ha egyedül találod magad, zöld mezőkön lovagolva a tűző napon, ne aggódj! Az az Elysium, és már meghaltál!":thumbup:

• Sziasztok!

Szeretnék pár kérdésre választ, hogy lett-e állítva a kohókon? Az a tapasztalat (S2, igen megint mi sírunk sajnos), hogy nem olvad magasabb szintű alapanyag. Pl. Lila tárgy feljavítva nem jön belőle narancs, többségében kék, illetve Narancs tárgy feljavítva, nem jön piros inkább lila.
    DP-s küldetések, többen jelezték (én is tapasztaltam), hogy 18 pontból nem lehet kivinni, Sőt! Elég sok rubint vagy mozgékonyságot kell beleölni, itt történt-e esetleg változás?
    A boltokból eltűntek a "használható" tárgyak, zsoldosok stb... (lila, narancs...piros meg hát ritka, mint a fehér holló). Korábban azért csak akadt 1-1 darab, legyen az akár egy étel, vagy flaska, itt sem történt változás?
    Az aukcióról nem is beszélve, ott is teljesen használhatatlan termékek vannak.(pl. zsoldosok alacsony szintűek stb... )

Tavaly év végén kaptunk mi is sok szépet meg jót, lehetséges hogy kiürültek a készletek, és most év eleji készlet hiány van???

Köszönöm válaszaitokat előre is!

További szép napot!

Cornelius
    S2

• Sziasztok!
    DP-s küldetések, többen jelezték (én is tapasztaltam), hogy 18 pontból nem lehet kivinni, Sőt! Elég sok rubint vagy mozgékonyságot kell beleölni, itt történt-e esetleg változás?

Sziasztok megerősítem Cornélius észrevételét, illetve kiegészíteném egy további kérdéssel ezzel kapcsolatban .

S2 -n Miért csak jelentős áldozatok árán lehetséges ( jó eseteben tekercs találatkor, 180-200 rubin befektetése mellett /2 nap izzadással /,egyéb más esetben nulla eséllyel ; )új tekercset kapni ? Továbbá amiért nem lehet narancs /piros felszerelést kapni szintén alvilágban eme tetemes időintervallumban ?

köszönöm

Edited once, last by Fortisima ().

• Az egyesuleti haboruk milyen sema alapjan mukodnek? Milyen feltetelek szabjak meg, hogy megtudj tamadni egy masik egyesuletet?

Száz százalékos információval sajnos nem tudok szolgálni, de úgy gondoljuk, hogy a rendszer az össz becsületet, a tagok számát és persze az átlagszintet veszi figyelembe a támadható egyesületek meghatározásánál.

Sajnos azt tudom tanácsolni, hogyha nem találtok valakit akkor próbáljátok még inkább egyenlő szintre hozni a szövetségeket, amennyiben ez lehetséges.

Az én kérdésem pedig az lenne,hogy Kazamata Boss legyőzésével miért ezt a milliónyi kék felszerelést droppolja?

A dropp minősége nagyban múlik a szinten. A saját karaktered szintjén is illetve azon is, hogy hanyas szintű boss-t győznél le a karaktereddel. Emellett az egyes területeken is alapból eltérhet a dropp minősége.

Szeretnék pár kérdésre választ, hogy lett-e állítva a kohókon?

Nincs tudomásunk róla, hogy bármit is állítottak volna a kohókon vagy bármi máson a játékban. Általában mindenhol nagy szerepet játszik a szerencse így az olvasztásnál is, hogy éppen milyen minőségű nyersanyagokat sikerül majd olvasztani.

A DP-s küldetésekről sincs tudomásunk, hogy bármi is változott volna.

A boltok kínálatai is pedig hol jobbak, hol kevésbé.

S2 -n Miért csak jelentős áldozatok árán lehetséges új tekercset kapni ? Továbbá amiért nem lehet narancs /piros felszerelést kapni szintén alvilágban eme tetemes időintervallumban ?

Az új tekercsek megszerzése mindig jelentős áldozatokat követel, mindegyik szerver játékosaitól. Nem véletlenül ritkák. A jobb minőségű felszerelések is szintén ritkábbak általánosságban is és a szerencse is nagyban közrejátszik, hogy éppen sikerül-e szerezni vagy sem.

Ez így van minden szerver esetében. S2-őn talán azért lehet kicsit jobban észlelhetőbb ez mint mondjuk egy 5x speed szerveren, mert értelem szerűen ugyan annyi idő alatt mint ti ők 5x több csatában vehetnek részt és 5x annyira haladósabb a játékmenet. Így nyilván megvan rá az esély, hogy 5x olyan hamar szereznek 1-1 olyan tárgyat, amit te is szívesen szereznél normál szerveren. Ez nem elfelejtendő.

• 02.02.2019 09:23:31  HH_Nagyhal_HH (23)  2.008 res2.gif Részletek
    02.02.2019 08:45:21  Connavar (23)  2.188 res2.gif Részletek
    02.02.2019 07:09:37  robidi (23)  1.711 res2.gif Részletek
    02.02.2019 06:34:08  HH_aATYa_HH (23)  1.879 res2.gif Részletek
    02.02.2019 05:58:45  HH_aATYa_HH (23)  1.879 res2.gif Részletek
    02.02.2019 05:35:56  HH_aATYa_HH (23)  Részletek
    02.02.2019 04:54:51  HH_aATYa_HH (23)  1.879 res2.gif Részletek
    02.02.2019 04:20:37  HH_aATYa_HH (23)  1.879 res2.gif Részletek
    02.02.2019 03:49:46  HH_aATYa_HH (23)  1.879 res2.gif Részletek
    02.02.2019 03:16:39  HH_aATYa_HH (23)  Részletek
    02.02.2019 02:51:31  HH_aATYa_HH (23)  1.879 res2.gif Részletek
    02.02.2019 00:49:59  HH_aATYa_HH (23)  1.879 res2.gif Részletek
    02.02.2019 00:23:18  HH_aATYa_HH (23)  1.879 res2.gif Részletek

10x támadott egy napon. Még is, hogy?!

• Szép napot!

A tévedések elkerülése érdekében kérdezem,: az arénák - többes szám - a provinciára is vonatkozik, vagy megint fordítási hiba?

"

Kedves Játékosok!

2019. február 4.-én a következő bónuszok kerülnek majd aktiválásra egy mikroevent keretében:

• 200%-kal több tapasztalati pont a kazamatákban és arénákban.
    • 30%-kal több tapasztalati pont expedíción.

ordogi s18

• 10x támadott egy napon. Még is, hogy?!

Kérlek, nyiss nekünk erről egy jegyet, így meg fogjuk tudni erősíteni, hogy mi történt, és információkat kérni a fejlesztő csapattól, amennyiben szükséges.

Quote from ordogi

A tévedések elkerülése érdekében kérdezem,: az arénák - többes szám - a provinciára is vonatkozik, vagy megint fordítási hiba?

Valóban helyesen csak aréna. Javítottuk a kiírást. Köszönjük szépen a jelzést!

• Szép napot!

Hová tűnt az avatarom? Ki törölte és miért, vagy mi történt?

ordogi s18

Az avatarod természetesen senki sem törölte ki saját kezűleg. Valószínűleg a karbantartás közben történt valami rendellenes működési zavar. Kérlek próbáld meg újra feltölteni és ha továbbra is fent áll a hiba akkor jelezd nekünk a hibajelentésekben.

2qxvqys.jpg

• Nekem volna egy olyan kérdésem,hogy a mostani keresztrejtvény versenyen kapott kuponokat mikor kapjuk meg és hogy a nyeremények milyen időintervallumban szokott eljutni a játékosokhoz. Ebben bele értem hogy nem csak ez a dolguk a moderátoroknak de kb. ez mennyi időt vesz igénybe?

• Nekem volna egy olyan kérdésem,hogy a mostani keresztrejtvény versenyen kapott kuponokat mikor kapjuk meg és hogy a nyeremények milyen időintervallumban szokott eljutni a játékosokhoz. Ebben bele értem hogy nem csak ez a dolguk a moderátoroknak de kb. ez mennyi időt vesz igénybe?

Köszönjük a kérdést!

Ez a folyamat még több emberen is keresztül megy azután, hogy a verseny lebonyolításáért és értékeléséért felelős csapattagok meghatározták a verseny nyerteseit. Tehát sajnos az a helyzet, hogy az időtartam függhet szabadságoktól, német szünnapoktól, aktuális munkamennyiségtől, hétvégéktől, a levegő páratartalmától...

Általánosságban a jutalmak kiosztása nem szokott tovább tartani, mint 1-2 hét a verseny lezárásától számítva.

• Értem köszönöm és azt szeretném kérdezni, hogy a kuponok azok az e-mailen keresztül kapjuk meg ugye vagyis én úgy gondolom. És mihez lehet felhasználni vagy ez akkor a tudomásomé is hozzák a levélben ?