sziasztok
Tart még s 23on a karbantartás?
Nem tudok belépni.
Tudtok vmit ezzel kapcsolatban?
Köszönöm elöre is
pacside s23
sziasztok
Tart még s 23on a karbantartás?
Nem tudok belépni.
Tudtok vmit ezzel kapcsolatban?
Köszönöm elöre is
pacside s23
Szia!
Valószínű igen, mert én sem tudok belépni. Minden más szerverre igen.
Kapunk erről valami tájékoztatót?
A többi szerver vígan nyomja az Eventet, mi meg manikűrözünk addig.
Komolyra fordítva a szót!
Most tudtam belépni (12:30), ami azt jelenti, hogy az összes előfizetésem (rubinból aktivált képességek: centurió, megállapodások...) - 12 órával lesz kevesebb.
Van erre valami koncepció?
Sziasztok!
Fokozottan felszeretném hívni a figyelmet mindenek előtt, hogy ez még továbbra sem egy kibeszélő téma, így az offokat kérlek kerüljétek.
Sajnos előfordulhat, hogy a karbantartás az általad leírt időpontban még nem ért véget azon a szerveren, de ahogy olvastam mostanra már elérhető, és ismét tudtok játszani.
Való igaz, hogy ez nem egy megszokott karbantartás volt, így a leállás jelentősebb ideig tartott, de a Gameforge alkalmazottjai mindent elkövettek annak érdekében, hogy a lehető legkevesebb fennakadást okozza a leállás. Körülbelül egy hete már lehetett róla tájékozódni, hogy lesz ez a karbantartás és picit készülni rá, emellett, ahogy az a kezdeti időpontból is kiderült igyekeztek az éjszakai órákra ütemezni a leállást, hiszen vélhetően akkor használják a legkevesebben a szolgáltatást.
ÉS bár az igaz, hogy 12 óra letelt az általad aktivált dolgokból, de azért ugyan akkor bízunk abban, hogy nem éppen ez lett volna az az időszak, amikor ezt ténylegesen ki is tudtad volna használni.
Sajnos néha elkerülhetetlen, hogy ilyen hosszabb leállás is legyen karbantartási munkálatok miatt. De nem is nevezhetjük ezt mindennaposnak, ezt kérlek gondold át.
pacside, kérlek ha ilyen problémát tapasztaltál, arról nyiss egy jegyet nekünk a támogatási rendszerünkön, hogy megvizsgálhassuk az esetet. Ha ezt már megtetted kérlek légy türelemmel és várd ott a válaszunkat.
Köszönjük megértéseteket!
Van Több karakterem
És alapba lépett be a legelsöbe, mert mindig törlöm a cookiekat és a memoriát is, mobilrol játszok nem számítógépröl igy ez néha kicsit nehézkes mert nehezebb a mobilon irni mint a klaviaturán.
Dirnon megoldodott és én voltam a hibás ezért pedig bocsánat, hogy kicsit felhuztam.magamat.
Én mindig máskor vagyok fent,.
Éppen azért, hogy mások ne ismerjék ki a szokásaimat.
Sajnos ez Ogame-es viselkedés, mert ott is éveken ét játszottam a legjobb tizig vittem uni2ben.
Itt is folyamat változtatok sohase csinálom ugyanugy, mert kiismernek és akkor már rabolgato sebezhetö leszek.
Nem engedhetem azt a luxust meg egy speed szerveren, hogy elkapjanak.
Csak igy lehetek a szintemen versenyképes és az a 10éves Gladiatusos játékidő is hozzá teszoi a rutinos dolgokat.
Tisztelettel Pacside
S23
Figyelmeztetve.
Shaiyla
Display MoreSziasztok!
Fokozottan felszeretném hívni a figyelmet mindenek előtt, hogy ez még továbbra sem egy kibeszélő téma, így az offokat kérlek kerüljétek.
Sajnos előfordulhat, hogy a karbantartás az általad leírt időpontban még nem ért véget azon a szerveren, de ahogy olvastam mostanra már elérhető, és ismét tudtok játszani.
Való igaz, hogy ez nem egy megszokott karbantartás volt, így a leállás jelentősebb ideig tartott, de a Gameforge alkalmazottjai mindent elkövettek annak érdekében, hogy a lehető legkevesebb fennakadást okozza a leállás. Körülbelül egy hete már lehetett róla tájékozódni, hogy lesz ez a karbantartás és picit készülni rá, emellett, ahogy az a kezdeti időpontból is kiderült igyekeztek az éjszakai órákra ütemezni a leállást, hiszen vélhetően akkor használják a legkevesebben a szolgáltatást.
ÉS bár az igaz, hogy 12 óra letelt az általad aktivált dolgokból, de azért ugyan akkor bízunk abban, hogy nem éppen ez lett volna az az időszak, amikor ezt ténylegesen ki is tudtad volna használni.
Sajnos néha elkerülhetetlen, hogy ilyen hosszabb leállás is legyen karbantartási munkálatok miatt. De nem is nevezhetjük ezt mindennaposnak, ezt kérlek gondold át.
pacside, kérlek ha ilyen problémát tapasztaltál, arról nyiss egy jegyet nekünk a támogatási rendszerünkön, hogy megvizsgálhassuk az esetet. Ha ezt már megtetted kérlek légy türelemmel és várd ott a válaszunkat.
Köszönjük megértéseteket!
Azért az megnyugtat, hogy a Központ nem így gondolja (gondolok itt a kompenzációs levélre).
Egyébként, ha megveszek valamit rám tartozik, hogy mikor mennyit használom és mivel a használati idő és az ár előre meg van határozva, ha valamelyik fél ettől eltér akkor nem tartotta be a "megállapodást".
Arra hivatkozni, hogy a másik remélhetőleg ugye használja nem lehet indok. Mint az se például, hogy azért vettem el a szomszéd kerékpárját, mert már nem használta. ![]()
Mod.megjegyzés: Tudom hogy sokszor nagy a késztetés hogy reagáljatok, de kérlek próbáld meg betartani a téma szabályait, és rendeltetésének megfelelően használni.
Shaiyla
Persze ügyesen kilehet ragadni egy nekünk tetsző részletet, de a mondanivalómban nem ez volt a lényeg, hanem az, hogy igyekeztek olyan időpontot választani, ami talán a lehető legkevesebb embert érintette.
A szolgáltatás zavartalan működése érdekében elengedhetetlen időnként karbantartást végezni. És erre az üzemeltető fent is tartja a jogot, hogy esetenként ilyen munkálatok során a szerverek elérhetetlenné váljanak bizonyos időre. De úgy gondolom időben tájékoztatást kapott mindenki, hogy azért nagyjából feltudjon rá készülni, hogy lehetőség szerint erre az időszakra ne aktiváljon ilyen dolgokat.
Sajnos az kivitelezhetetlen, hogy mindenkinek tökéletes legyen ez az időpont és senki se szenvedjen el egyáltalán ehhez hasonló idővesztést a tárgyaiból.
Ezért elnézésetek és szíves megértéseteket köszönjük. Bízzunk benne, hogy a jövőben sem kerül sor rendszeresebben ilyen hosszabb leállásokra.
Sziasztok!
Két kérdés?
1) Van-e valami információ arról, hogy az aukción a zsoldosok szintje amit látni lehet az esetek 70%-ában 4-6 szinttel alacsonyabbak, mint amennyit látni lehetne.
Például: 138-ig látok és 10-ből 7-szer 132-134 a maximális zsoldos szint.
Miért?
2) A kereskedőknél megjelenő magasabb szintű cucc (pl. lila) az esetek nagy részében abból merül ki, hogy az étel lesz lila?
Ez szintén nagyobb mint 50 %?
Miért?
23,45-kor jön a következő két kép?
Sziasztok!
Mislix:
Sajnos az általad feltett kérdésekkel kapcsolatban nincs a birtokunkban információ, ami alapján érdemben tudnánk választ adni a miértekre.
Nem ismerjük, hogy milyen százalékos képlettel működnek az aukciók és, hogy mitől függhet, hogy milyen szintű tárgyak találhatóak meg ott.
Illetve tapasztalatok alapján sokszor csak 1-2 tárgy van ami a legmagasabb látható szintet éri el, és ez persze ahogy te is tapasztaltad lehet az élelem is.
ordogi:
A karácsonyi hibakereső versenyünk utolsó képe már elérhető a verseny témájában.
Örülünk, hogy elnyerte tetszéseteket a versenyünk!
Kellemes ünnepeket kívánunk!
Sziasztok!
A kerdesem az lenne, hogy miert is van az, hogy kovacsolaskor ha a ráta, 100% esely a piros szinre, es a sikeressegre 80-90%, szinte kivetel nelkul mindig ( es tenyleg mindig) besul a kovacsolas? Ilyen sikeressegi szazaleknal nem FORDITVA kellene mukodnie? Nem fer a fejembe ![]()
Udv
Sziasztok!
Én is ezt vettem észre, 4 kovácsolást indítottam 2-t ezüst lóherével segítve: sikertelen, a másik 2 malef nélkül isikeres lett. (Mind a 4 a kovácsolós event alatt volt). Azt hittem csak én jártam, így:)
Engem is érdekelne ennek az oka
üdv:)
Sziasztok
Csak egy kérdés
provincban én max 4-5x tudok visszatámadni ,azt is csak azon a napon belül ,amikor megtámadnak. Na akkor más miért tud napi 5x visszaütni ,már 3. napja? ![]()
Szép napot!
Olyan kérdésem lenne (ha nem ide való akkor törölhető), hogy nem-e tudni arról, hogy az új szerveren (s27) lesz-e olyan mikroevent ami tartalmaz -20% gyakorlást pl., mert ott még nem volt alkalom olyan ruhát összeszedni ami adna ilyen bónuszt?!
További szép napot!
Üdv: NFSMW, s27
Sziasztok!
A kerdesem az lenne, hogy miert is van az, hogy kovacsolaskor ha a ráta, 100% esely a piros szinre, es a sikeressegre 80-90%, szinte kivetel nelkul mindig ( es tenyleg mindig) besul a kovacsolas? Ilyen sikeressegi szazaleknal nem FORDITVA kellene mukodnie? Nem fer a fejembe
Udv
Display MoreSziasztok!
Én is ezt vettem észre, 4 kovácsolást indítottam 2-t ezüst lóherével segítve: sikertelen, a másik 2 malef nélkül isikeres lett. (Mind a 4 a kovácsolós event alatt volt). Azt hittem csak én jártam, így:)
Engem is érdekelne ennek az oka
üdv:)
Sajnos a 80-90% sikerességi esély nem egyenértékű a 100%-kal. Valóban rendkívül bosszantó lehet, ha az esetek nagy részében ilyen esélyek mellett sikertelen lesz a kovácsolás, pláne ha értékes, jó minőségű tárgyat tudnál kovácsolni egyébként.
De őszintén szólva sajnos erre a kérdésre mi nem fogunk tudni szerintem számodra kielégítő választ adni, mivel ennél többet nem igazán tudok hozzáfűzni.
Ha a kovácsolás 99%-ban sikeres csak akkor is megbújik ott annak a lehetősége, hogy nem fog sikerülni. És lehet, hogy ez zsinórba többször is így alakul majd..
Sziasztok
Csak egy kérdés
provincban én max 4-5x tudok visszatámadni ,azt is csak azon a napon belül ,amikor megtámadnak. Na akkor más miért tud napi 5x visszaütni ,már 3. napja?
Valószínűleg a játékos sem tud direktbe visszatámadni többször, mint ahányszor egyébként neked is engedné a rendszer, csupán valószínűleg sokat csatázik és így többször kerülsz nála a támadható ellenfelek közé. A provincia támadásoknál figyelembe kell venni azt is, hogy a rendszer nem korlátozza a támadásokat napi 5-re, mint a normál aréna esetében. csupán az arany rablást gátolja meg az 5. alkalom után.
Display MoreSzép napot!
Olyan kérdésem lenne (ha nem ide való akkor törölhető), hogy nem-e tudni arról, hogy az új szerveren (s27) lesz-e olyan mikroevent ami tartalmaz -20% gyakorlást pl., mert ott még nem volt alkalom olyan ruhát összeszedni ami adna ilyen bónuszt?!
További szép napot!
Üdv: NFSMW, s27
Előre sajnos nem tudni milyen mikroeventek kerülnek majd aktiválásra, amint lesz róla hír közzé lesznek téve a hírekben.
Valóban tapasztalható volt korábban újabb szerverek esetén, hogy egy különálló mikroevent került megrendezésre a részükre, mert még nem volt lehetőségük egyetlen ruha megszerzésére sem, a szerver indulása óta. Ez tartalmazhatott gyakorlási kedvezményt is. Azonban az s27 esetén másabb a helyzet, mivel a Fagyos Tundra rendezvény alatt megszerezhettétek a Szaturnusz öltözéket, (ami bár nem ad gyakorlási kedvezményt) de így már lehetőségetek nyílt kihasználni a kosztüm fesztivált. Ezért nem került sor most ilyen bónusz aktiválására.
Mislix, a kérdésed nincs elfelejtve hamarosan arra is reagálni fogunk, addig viszont még egy kis türelmet kérünk!
Kedves Mislix!
Igyekeztem még egyszer körbejárni az általad feltett kérdést, ezért is csak most válaszolok. De sajnos továbbra is csak azt tudom mondani rá, amit már korábban leírtam.
Sajnos az általad feltett kérdésekkel kapcsolatban nincs a birtokunkban információ, ami alapján érdemben tudnánk választ adni a miértekre.
Nem ismerjük, hogy milyen százalékos képlettel működnek az aukciók és, hogy mitől függhet, hogy milyen szintű tárgyak találhatóak meg ott.
Sziasztok!
Először is Boldog Új Évet szeretnék kívánni!
Kedves Játékosok!
2019. január 11. és 12. között a következő bónuszok lesznek aktiválva egy mikroevent keretében:
Azt szeretném kérdezni, hogy ez már az új Brit kazamatára vonatkozik? ![]()
Köszönöm! ![]()
Viszont kívánunk mi is boldog új esztendőt!
Megértjük, hogy már nagyon várjátok a kazamatát a Britannia területhez, és mi is örülnénk ha pozitív választ adhatnánk a kérdésedre. De ez sajnos nem rajtunk múlik és előre nem lehet tudni, mikor kerül majd be a játékba.
Olyan kérdéseket legyetek szívesek feltenni, amiről úgy gondoljátok a csapat érdemben tud válaszolni. Hangot lehet adni az elégedetlenségeteknek is a fórumon természetesen, de annak nem ez a téma a helye. Köszönjük!
Sziasztok!
A kérdésem az lenne, hogy szerintetek nyárra egy újabb szerver nyitása várható ( ami már megjelenéskor ki fog halni) vagy véletlenül, esetleg, talán-talán van esély szerverösszevonásra is ? Egyáltalán mikor volt utoljára szerverösszevonás?
Előre is köszi a választ,
üdv