Játékos kérdez, Csapat válaszol

• Igen, arra az e-mail címre fogják a nyertesek megkapni a kuponokat, amellyel a megfejtéseiket elküldték.

A kuponok felhasználhatóak bármely Gameforge játékban, ahol beválthatóak prémium fizetőeszközre (Gladiatus esetében rubinra). A kuponoknak nincs elévülési ideje, így ha kivársz egy boldog napot még több rubinra tudsz szert tenni a beváltásával.

• Tisztelt Adminok!

Jelenleg a 28-as provincián játszom a barátaimmal. Nincs nagy társadalmi élet a szerveren, nagyon kevesen vagyunk. 3 egyesület van, akik valahogy néznek is ki. Az lenne Önök felé a kérdésem, hogy várható e valamelyik provinciával az összeolvadás? Illetve ha igen, akkor kb. mennyi idő elteltével és mely másik szerverekkel? Nem szeretném, ha a játékba befektetett pénzünk a kukába menne.

Előre is köszönöm megtisztelő válaszukat.

Üdv. K1rex

• Tisztelt k1rex

Nagy az esély rá,hogy kukába megy. Nem gondoltam volna,hogy regisztrálnak egyáltalán az új szerverre,ami normál sebességű ,hisz a speed szervereseket sosem érik utol ez tény. Amiire gondolok m ég az az,hogy esetleg tesztelnek,hogy egyáltalán normál sebességre mennyien regelnek stb... ,de láthatóan nagyon kevesen és ez eredményezhet egy össze vonást,nah de kihez is? Normál szerveresekhez? Akkor sincs esélyetek ,esetleg csak annyi,hogy olyan egyesületekhez tudtok menni,ahol 15 és a feletti a gyakorlótér.

[mod='Thalvith']Figyelmeztetve![/mod]

:thumbup:"Ha egyedül találod magad, zöld mezőkön lovagolva a tűző napon, ne aggódj! Az az Elysium, és már meghaltál!":thumbup:

• Tisztelt Thalvith !

Miért kapott Crassus figyelmeztetést? Elolvastam a fórumszabályzatot, nem szerepel benne , hogy van kivételes topic amibe mi nem írhatunk. Az, hogy ti ezt írtátok, kértétek az nem szabályzat! Ennél fogva Crassus nem szegte meg a szabályzat előírásait. Nem sértegetett senkit, nem provokált stb, csak válaszolt egy játékos által feltett kérdésre. Te a csapat tagja vagy , talán illett volna válaszolni a kérdésre ha már erre jártál és nem figyelmeztetést adni!.

[mod='Thalvith']Figyelmeztetve![/mod]

• Jelenleg a 28-as provincián játszom a barátaimmal. Nincs nagy társadalmi élet a szerveren, nagyon kevesen vagyunk. 3 egyesület van, akik valahogy néznek is ki. Az lenne Önök felé a kérdésem, hogy várható e valamelyik provinciával az összeolvadás? Illetve ha igen, akkor kb. mennyi idő elteltével és mely másik szerverekkel? Nem szeretném, ha a játékba befektetett pénzünk a kukába menne.

Előre is köszönöm megtisztelő válaszukat.

Sajnos előre mi sem tudjuk, hogy terveznek-e új szervert indítani, illetve, hogy a legközelebbi összevonások kivitelezésére mikor kerül sor, találgatásnak pedig nem sok értelmét látom. A legutóbbi szerverösszevonások nálunk tavaly áprilisban zajlottak le. Mi és a többi nemzet azóta is folyamatosan jeleztük a további összevonások szükségességét, amivel a Gameforge illetékesei is tisztában vannak. Tehát bízunk benne, hogy az idei évben újabb összevonásokra számíthatunk, de egyelőre ezekről még nem rendelkezünk információval, amint aktuálissá válna a hírekben fogunk titeket tájékoztatni.

s akármennyire is szeretnénk mi is új információhoz jutni ennek sajnos nincs módja, egészen addig, amíg tájékoztatást nem kapunk róla, és ezt a lehető legrövidebb idő alatt ki is szoktuk hirdetni a fórumon.

Biztos megcáfolnak ha másképp van, de sajnos az adminok sem tudnak előre ezekről a dolgokról, így nem fogják tudni megmondani hogy a közeljövőben várható-e összevonás, azt meg pláne nem (sajnos) hogy melyik szerverrel.

Többször is felmerült már mástól ez a kérdés, de sajnos a válasz nem változott.

• sziasztok

Egyáltalán jelezték-e az illetékeseknek hogy a magyar szervereken a játékosok nagy része szeretne szerver összevonást

normál és gyors szerverek

valamint a támadásokat is leválasztani a normál és a gyors szerverek között.

• Jelenleg a 28-as provincián játszom a barátaimmal. Nincs nagy társadalmi élet a szerveren, nagyon kevesen vagyunk.

A 28-as provincia 3 hete nyílt még csak, ezért érthető módon kevesebb játékos van rajta, mint a több hónapja, éve futó szervereken. De azt, hogy valójában mennyire fog beindulni végül, senki sem tudja előre.

Nagy az esély rá,hogy kukába megy. Nem gondoltam volna,hogy regisztrálnak egyáltalán az új szerverre,ami normál sebességű ,hisz a speed szervereseket sosem érik utol ez tény.

Erre csak összességében annyit szeretnék reagálni, hogy én sem gondoltam volna korábban, hogy lenne különösebb igény a normál szerverre, legalább is amíg átlehet támadni speed szerverről. De tőlem többen is érdeklődtek egy esetleges új normál sebességű szerver után. Ezért én személy szerint örülök neki, hogy az lett indítva ezúttal. Az utóbbi időben úgyis csak speed szerverek nyíltak.

Miért kapott Crassus figyelmeztetést? Elolvastam a fórumszabályzatot, nem szerepel benne , hogy van kivételes topic amibe mi nem írhatunk. Az, hogy ti ezt írtátok, kértétek az nem szabályzat! Ennél fogva Crassus nem szegte meg a szabályzat előírásait.

Ebben teljesen igazad van nem szerepel a fórumszabályzatban az, hogy vannak kivételes topicok amikbe nem szabad írnotok. Viszont ez szerepel benne:

4. Fórum Hozzászólások

Amikor hozzászólást írsz vagy új témát nyitsz, ügyelj arra, hogy ezt témának megfelelő részlegben teszed. A téma címe jelzőértékű kell hogy legyen és a hozzászólások tartalmának kapcsolódnia kell a témához amiben vannak.

Egyszóval, minden témát arra használjunk amire készült. Ez arra készült, hogy a játékosok kérdéseket intézzenek a csapat felé, amelyre a csapat válaszol. És ez nem kibeszélő téma, ahogyan ezt már rengetegszer elmondtuk. Ha reflektálni szeretnétek egy játékostársatok írására használjátok a beszélgetések (privát üzenet) funkciót.

Ha pedig a kérdésére tudjátok a választ és szeretnétek azt megválaszolni erre is lehetőségetek van.

Létezik egy játékos kérdez, játékos válaszol téma. Amennyiben úgy jártok el, hogy innen kiidézítek a kérdését a játékos társatoknak, persze valami pár szavas felvezetéssel, és megválaszoljátok a másik témában, senkinek sem fogja szúrni a szemét.

Esetünkben ezen túlmenően, aki esetleg nem olvasta el az első hozzászólást, hogy mi is ez a téma annak a téma címe eléggé jelzés értékű. És valakinek aki régebb óta használja a fórumot illetve esetlegesen ezt a témát ezzel tisztában kellene lennie úgy gondolom. Minden esetre remélem mostmár segítettem megérteni ezt a dolgot is, és természetesen bárki, bármikor fordulhat hozzánk a szabályzattal kapcsolatos kérdésekkel is és segíteni fogunk elmagyarázni, hogy mit is jelent vagy esetünkben gyakorlatban ennél a témánál ez hogy is érvényesül.

Azt pedig már sokadjára mondjuk el nektek, hogy a csapat nem úgy működik hogy mindenki foglalkozik mindennel!

A fórum moderátoroknak és fórumos csapattagoknak az a feladata, hogy a fórumon fenntartsák a rendet és sajnos ez egy idő után figyelmeztetések kiosztásához is vezethet..

A játék csapat pedig mint a név is elárulja a játékkal kapcsolatos dolgokkal foglalkoznak.

Ugyan akkor nem véletlen van az, hogy gyakran Admin vagy TeamManagger válaszol itt a kérdésekre, mivel sok esetben mi vagyunk csak birtokában a megfelelő információknak.

És azzal zárnám is, amit már mások is többször leírtak a csapatból a fórumon, hogy a moderálást kérjük hagyjátok ránk! Köszönjük.

sziasztok

Egyáltalán jelezték-e az illetékeseknek hogy a magyar szervereken a játékosok nagy része szeretne szerver összevonást

normál és gyors szerverek

valamint a támadásokat is leválasztani a normál és a gyors szerverek között.

Kérlek olvasd el Shaiyla hozzászólását, amit a te hozzászólásod megírása előtt tett közzé. Az idézett szövegben szerepel "Mi és a többi nemzet azóta is folyamatosan jeleztük a további összevonások szükségességét, amivel a Gameforge illetékesei is tisztában vannak." Tehát igen jeleztük az illetékeseknek, hogy a játékosok nagy része szerver összevonást szeretne.

Tavaly született egy javaslat a normál szerverek gyorsítása érdekében. Ez is már továbbítva lett az illetékesek felé, mint egy opció erre a problémára. De emellett az ott leírtak és a fórumon több helyen is hangoztatott problémák is továbbításra kerültek, többek között miszerint nem lenne szabad a normál szervereket a speed szerverekkel egy arénába engedni.

Bízzunk benne, hogy már dolgoznak ezeknek a problémáknak a megoldásán, de sajnos konkrét információval valamiféle változtatásról leghamarabb mi is akkor fogunk értesülni, amikor közzétesszük azt nektek is.

• Új verzió: v3.1.4

Kedves Játékosok!

Március 6.-án 13:00-kor megkapjuk a játék v3.1.4-es verzióját, ami az alábbi változásokat tartalmazza:

Hibajavítás:

• Mostantól a https url címek is használhatóak az egyesületi weboldalak megadásánál.
    • A karakterre ható bónuszok érvényben maradnak a jövőbeli szerver összevonások után, nem törlődnek.

Újdonság:

• Szerkesztés opció a szövetségi fórumon (Vox Logus I és II)

A Gladiatus Csapat

• "A karakterre ható bónuszok érvényben maradnak a jövőbeli szerver összevonások után, nem törlődnek."

Jövőbeli szerver összevonás? Lesz róla majd több információ is ,majd?

:thumbup:"Ha egyedül találod magad, zöld mezőkön lovagolva a tűző napon, ne aggódj! Az az Elysium, és már meghaltál!":thumbup:

• Szia -Crassus-,

ez egy olyan hibának a javítását jelenti, ami szerver összevonások alkalmával fordult elő. Nincs újabb információnk arról, hogy mikor lesznek legközelebb szerver összevonások.

• Lassan 9 hónapja semmi érdemi fejlesztés nem történt a játékban. Még a portfolió menedzser kb 1 éve írt levelében lévő fejlesztések jó részének sincs semmi nyoma. Így kíváncsian vártam a 3.1.4. verziót. Amiből végül 3.1.5. lett. Gondoltam hurrá, megtáltosodott a fejlesztő csapat..

Tekintettel arra, hogy a játékban semmi forradalmi változást nem (de még csekély változást sem) észleltem, így kérdezném:

- mi változott konkrétan a 3.1.4. verzióban? esetleg képekkel is kisegíthettek, mert pl a voxban meghírdetett fejlesztés úgy tűnik, hogy elkerülte a figyelmemet

- milyen változásokat, újdonságokat hozott a 3.1.5. verzió? mert sajnos a 3.1.5 verzió forradalmi újításai is elkerülhették a figyelmemet..

- a portfolió menedzser levelében leírtak még napirenden vannak? szívesen vennék egy újabb tájékoztatást a portfolió menedzsertől...

- mikorra várható, hogy akár egyetlen - játékosok által javasolt újítás is megvalósul? (a több százból)

Igazából nem arra vagyok kíváncsi mit nem tudtok, és miről nem tájékoztatnak Titeket (amit pár percen belül meg tudnátok írni válaszként), ezért azt kérném hogy inkább pár nappal később válaszoljatok a kérdésekre, és ne a 100x leírt "nem-tudjuk" tartalmú tipus-választ adjátok.

Köszi előre is.

• Sziasztok!

Ekkor nyitottam jegyet:2019-03-04 19:17:41

A jegyet kezelte: CoMa.

Mikorra várható válasz?

2017-ben sok minden be lett ígérve... mind a két részről (speed, normál szerverek) rengeteg panasz érkezik és nincs változás!!! Mikorra várható előrelépés illetve várható-e bármi azokból a beígért dolgokból?
    Mert a mostani változásoknak, frissítéseknek semmi köze, a beígért újításokhoz!!!
    Köszönöm előre is válaszokat!

Üdv.

Cornelius
    S2

Edited once, last by Cornelius ().

• Quote from Valerius

- mi változott konkrétan a 3.1.4. verzióban? esetleg képekkel is kisegíthettek, mert pl a voxban meghírdetett fejlesztés úgy tűnik, hogy elkerülte a figyelmemet

Én megnéztem, és látom, hogy most már tudom szerkeszteni a saját hozzászólásaimat az egyesületi fórumon. Nálad ez nem működik? Kérlek, nyiss egy jegyet, ha továbbra sem látod a lehetőséget.

Quote from Valerius

- milyen változásokat, újdonságokat hozott a 3.1.5. verzió? mert sajnos a 3.1.5 verzió forradalmi újításai is elkerülhették a figyelmemet.

Nem hozott forradalmi újításokat. :) A 3.1.5 verzióban néhány háttérbeli változtatás történt, amik nem érintették a játékmenetet.

Quote from Valerius

Igazából nem arra vagyok kíváncsi mit nem tudtok, és miről nem tájékoztatnak Titeket (amit pár percen belül meg tudnátok írni válaszként), ezért azt kérném hogy inkább pár nappal később válaszoljatok a kérdésekre, és ne a 100x leírt "nem-tudjuk" tartalmú tipus-választ adjátok

Quote from Cornelius

2017-ben sok minden be lett ígérve... mind a két részről (speed, normál szerverek) rengeteg panasz érkezik és nincs változás!!! Mikorra várható előrelépés illetve várható-e bármi azokból a beígért dolgokból?
    Mert a mostani változások, frissítéseknek semmi köze, a beígért újításokhoz!!!

Köszönöm előre is válaszokat!

Az nem úgy működik, hogy mi megmondjuk a Portfólió Menedzsernek, hogy mikor adjon ki hivatalos közleményt a játékkal kapcsolatban. Annyit tudok tenni, hogy ismételten jelzem, hogy a felhasználók részéről komoly igény van a tájékoztatásra a jövőbeli tervekre vonatkozólag.

Quote from Cornelius

Ekkor nyitottam jegyet:2019-03-04 19:17:41

A jegyet kezelte: CoMa.

Mikorra várható válasz?

Nem tudom. Elképzelhető, hogy túl nehezet kérdeztél, és Neki is utána kell járnia a válasznak, vagy másoktól információt beszereznie, és ezért kell a megszokottnál tovább várnod a válaszra? :)

• Az alvilág tényleges bevezetése és maga a bejelentés között is sok idő telt el.

Ez most sem lesz másképp. Talán a 3.2 hoz majd érdemi változásokat.

[mod='Shaiyla']Figyelmeztetve[/mod]

• köszi a választ, akkor ezek szerint nincs hivatalos infó, arra mennyi időn belül érkezik válasz egy adott időpontra leadott kérdésről? Várok tovább... Köszi

Nem, nincs ilyen, minden jegyet olyan gyorsan válaszolunk meg, ahogy csak tudunk. Lehetne magunknak kitalálni valamiféle határidőt, amit indokolt esetben kétszer meghosszabbíthatunk, aztán jól megbüntetjük magunkat, ha nem sikerül betartani - mint ahogy általában a hivatalokban működik. De én ennek nem látnám értelmét és szükségét. ^^

• Sziasztok!

Dirnon, a vadfarmos rendezvényhirdetesnel irod, hogy:

"

Tojás vadászat!

Amikor a Húsvéti Nyuszi szaladgált a fűben a kis kosarából néhány színes tojás kiesett.

• Az ellenfelektől többféle színű, eltérő tulajdonságú tojásokat lehet majd kapni.
    • Ezeket a tojásokat bármikor felhasználhatod majd, a rendezvény időtartamán kívül is.
    • A tojások elsődleges dropként érkeznek majd."

Igazabol a lényegen pont semmit sem befolyásol, de a legutobbi frissitesnel nem az volt, hogy a tojasok másodlagos dropkent jonnek?