Játékos kérdez, Csapat válaszol

 • Kedves ordogi!


  Valóban ezek alapján meglehet, hogy elbeszélünk egymás mellett és nem értem pontosan a problémádat, ahogyan te sem az én válaszomat. Én nem érzem úgy, hogy ferdítenék, ha véletlenül te így érzed, ez nem szándékos. Illetve én egy valamit adok az írásodhoz, ami a reakcióm.


  Először is amit tőlem bemásoltál választ azt nem konkrétan a beidézett kérdésre kaptad, hanem egy azt követő hozzászólásodra, ami kapcsolódik a kérdéshez. Azonban a bemásolt sorokból úgy tűnhet másoknak, hogy én erre a kérdésedre válaszoltam ezt.

  Szerencsére biztos vagyok benne, hogy ezzel te sem szándékosan szeretnél ferdíteni.

  Nem akarok jogi okfejtésekbe bocsájtkozni. Ez egy szolgáltatás , ami részben ingyenes -regisztráció - ugyanakkor sokan rengeteg pénzt költöttünk, költünk a játék folyamán rá. A pénzünkért elvárjuk, hogy tisztességes szolgáltatást kapjunk. A GF. nem ezt teszi, félre vezet bennünket, ígér valamit és azt nem teljesíti.

  Azt az üzenetemet erre szántam reakcióul, de ezt a beidézett hozzászólás is igyekszik szemléltetni az előző hozzászólásomban. Itt azt írtad, hogy A GF ígér valamit, amit nem teljesít. A hirdetményben az szerepel, hogy esély kovácsolást segítő tárgyakra, azt nem írja, hogy esély arany kovácsolást segítő tárgyakra. Ez esetben valóban egy olyan ígéret lenne, amit nem tartanak be. De esetünkben ha már bronz kovácsolási tárgyak esnek akkor az esemény aktív és teljesítik amit meghirdettek. De mint írtam korábban is ez egy plussz lehetőség, amivel nem muszáj élni. Illetőleg hivatalos információnk sincs róla, hogy arany tárgyak nem eshetnek, noha a tapasztalatok alapján betudható, hogy valószínűleg így van.

  Nem állítottam, hogy bárhol is írtad, hogy az arany kovácsolási tárgyak a lényegesek, én egy kérdést tettem fel:

  Ezek szerint tehát azt mondod, hogy számodra csak az arany malef-ok lennének ezek a tárgyak?..

  Miért írtam ezt? Mert úgy érzed félre vagy vezetve és megígértek neked valamit, amihez nem tartják magukat. Ugyanis csak bronz és ezüst kovácsolást segítő tárgyak esnek jelenleg legfeljebb a tapasztalatok szerint. De akkor visszatérve a bónuszhoz, biztosítanak esélyt kovácsolást segítő tárgyak megszerzésére, mégha nem is a legjobb minőségűt? Ha igen, akkor ezek szerint tartják magukat az "ígérethez". A tapasztalataid alapján pedig eltudod dönteni, hogy kíváncs-e így élni ezzel a lehetőséggel vagy inkább nem fordítasz rá nagyobb figyelmet.


  Végezetül pedig a megjegyzésemre visszatérve, bár fenyegetőnek nem tartom - és eszem ágában sincs itt fenyegetőzni -, inkább annak tényét szerettem volna tudatosítani mindenkiben, hogy adtól, hogy most azonnal nem kerültek a szankciók kiosztásra nem azt jelenti, hogy ellesz felejtve, ahogy azt már jónéhány ilyen megmozdulás előtt kifejtettük.

  Azzal viszont egyetértek, hogy kicsit cinikusra sikeredett, és elnézését kérem mindenkinek, aki esetleg ezt rossz néven vette, tényleg lehetett volna kicsit másképp is fogalmaznom. De feltenném a kérdést, szerintetek ez így jó bárkinek is, hogy hétről hétrre újra és újra kizökkentitek ezt a fórum témát az eredeti kerékvágásából?


  Így végezetül pedig ezúttal csak egy kérés fogalmazódott meg bennem. Ha "ilyen hangot" nem fogadtok el senkitől. Kérlek gondoljátok magatokat a mi helyünkbe. Csak azért mert, mi csapattagok vagyunk. Nekünk tényleg elkell fogadnunk minden vádaskodást arról, hogy szándékosan kifordítjuk a szavaitokat, arról, hogy nem továbbítjuk a visszajelzéseiteket? Arról nem beszélve amilyen hangnemmel mi igen sokszor találkozunk. Ha minket már egyből megköveznétek ezt gondoljátok át előbb kérlek.


  A téma sajnos zárásra került, amit szerettünk volna elkerülni. De reakcióra a téma jellegéből adódan itt egyébként sem lenne lehetőség. Ha még további gondod lenne, vagy nem értenéd teljesen az eventel kapcsolatos válaszomat privát üzenetben megtalálsz.


  További kellemes fórumozást kívánok mindenkinek!

  Ds.jpg

  afsz.pngchat.pngboard.pnggame.png